Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Pirmas matytas finisheris

Temoje atsakymų: 72

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
abejoju ar tema susilauks daug demesio , nes dauguma sakys neprisimenu :())) nu , bet wistiek jei prisimenat pati pirma matyta finisheri tai pasakykit , o jeigu dar ir move`a prisimenat tai wopsce butu zjbs :DD

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Pirmas mano matytas move'as buwo dropkick'as sita tikrai atsimenu, nes kai ji pirma kart pamaciau jis man padare dideli ispudi, nes apie wrestlinga tada dar nieko nezinojau) o finisherio deja neprisimenu
Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
nu o as atmintim nesiskundziu :( tai gerai prisimenu kad pirmas mano matytas finisheris buvo superkick o moves? kiek prisimenu tai armdragas grazu tada labai buwo :(

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
nei pirmo move`o nei pirmo finisherio TIKRAI neprisimenu :(

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Cia turbut reiktu prisiminti pati pirmaji matyta savo matcha, bet jo tikrai nepamenu. O pats pirmas finisher'is... hmmm.... cia gal pats pirmas kai suvokiau, kad tai yra butent finisher'is tai butu koks Jackhammer... Bet jei buti atviram, tai tikrai nepamenu.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Pirma dalika, kuri pamaciau susijusi su wrestlingu buvo ne matchas - tai segmentas tarp nWo ir Sting'o (The Crow). Neprisimenu kas ten ivyko, bet Hoganas ir Sting'as nerado bendros kalbos ir... pirma finisheri, kuri buvau mates - Scorpion Death Drop:(

Guest_putupas_*

• Svečiai
Mano pirmas matytas fbuvo Lex Luger ,tik neatsimenu kaip vadinasi :(

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu kadangi zaisdamas SD!2 zinojau mintinai visu finisherius, o kai pradejau BTV ziuret tai Triple H rode daugiausiai, tai vat Pedigree labiausiai ir isimine.

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
kiek pamenu , Batista bomb , kai uzmeciau aki , kaip ziurejo winston wrestlinga per BTV :(
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
mano pirmas judesys pamatytas buvo kai 2 hebrantai (gaila nezinau kokie :( ) dauzeis ir vienas irish wipino kita i wirwes ir padare chlosline ant knopkiu! o po to suzinojau ir kitus :( o finisheris tai jacknife powerbomb per stala.
Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
nu ash senai prima finisheri machiau LEG DROP (Hogan) o vejxma taj man rodos chopu daug (bet neatsimenu kas tuoss chopus dare) :(
Nuotrauka

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, Dec 17 2005, 01:05 PM, pasakė:

Pirma dalika, kuri pamaciau susijusi su wrestlingu buvo ne matchas - tai segmentas tarp nWo ir Sting'o (The Crow). Neprisimenu kas ten ivyko, bet Hoganas ir Sting'as nerado bendros kalbos ir... pirma finisheri, kuri buvau mates - Scorpion Death Drop;)

Tai va pas mane panasi situacija, pirmas zvilgsnis i wrestlinga buvo per ta kanala kur rodydavo po cartoon network vakare (atrodo jis TNT vadinosi). Tai kai ji isijungiau pamaciau, kad daug zmoniu musa viena ringe gulinti zmogu balta kauke, tada tiesiog pasislykstejau tuo dalyku ir nesupratau kodel tai is viso leidziama.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Prisimenu per miglas tai gal Rock buttom buwo,o gal leg drop sie abudu turbut

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Pirma finisheri maciau per SvR, tai buvo kane'o chokeslamas
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kiek prisimenu mano pirmas matytas finisheris - chokeslam.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
goldbergo spear
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Tikslei neatsimenu. Dar tada ziurejau BTV berods "Keino gelezinei gniauztai" a.k.a Chokeslam

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

efka00

Baltas diržas

• Naujokai
0
atrodo dar wcw laikais Triple H pedigree bet jau tada tai tu kitu siaip neisiminiau :)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąefka00, Dec 19 2005, 09:48 PM, pasakė:

atrodo dar wcw laikais Triple H pedigree bet jau tada tai tu kitu siaip neisiminiau :)
Ar ne? :) Triple H buvo WCW kompanijoje tik vienus metus - 1994-1995 metai. Tada jo vardai buvi Terra Ryzing ir Jean-Paul Levesque. + Tada jis dar nenaudojo Pedigree;)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
echhh...dar vienas WRESTLING GOD :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
OUUUU YEAH!!!! BTV BTV... O paskui verkia kai juos taip vadina :) KRc... stai jums irodymas, apie ka mes gal puse metu kalbam - net jusu adminu protingumas :)

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąefka00, Dec 19 2005, 09:48 PM, pasakė:

atrodo dar wcw laikais Triple H pedigree bet jau tada tai tu kitu siaip neisiminiau :D
Cia tai nusikalbeta.. Negi tu ziuredavai wcw, tuo labiau dar 94-95 metais?? Abejoju..

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, Dec 19 2005, 10:04 PM, pasakė:

Ar ne? ;) Triple H buvo WCW kompanijoje tik vienus metus - 1994-1995 metai. Tada jo vardai buvi Terra Ryzing ir Jean-Paul Levesque. + Tada jis dar nenaudojo Pedigree;)

O kelinti metai, ir kokioj kompanijoj jis budamas, rengdavosi kaip iš baleto, theme buvo irgi baleto kurinukas, ir jis darydavo pedigree?.. Kiek prisimenu tauntas buvo nusilenkti, kaip viduramžiais.. Idomu būtu sužinoti :?

Grįžau?!

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFantazy, Dec 23 2005, 03:31 PM, pasakė:

O kelinti metai, ir kokioj kompanijoj jis budamas, rengdavosi kaip iš baleto, theme buvo irgi baleto kurinukas, ir jis darydavo pedigree?.. Kiek prisimenu tauntas buvo nusilenkti, kaip viduramžiais.. Idomu būtu sužinoti :?

WWF 1995-96 metais.

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Pirmas matytas finisheris pedigree arba FU <(neatsimenu kaip rasosi)

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0