Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

PC ar Konsoles?

Temoje atsakymų: 107

Apklausa: Kieno zaidimus labiau megstate? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kokiai

1. PC (18 balsai(-ų) [33.33%])

Balso procentinis santykis: 33.33%

2. Konsoles (19 balsai(-ų) [35.19%])

Balso procentinis santykis: 35.19%

3. vienodai (13 balsai(-ų) [24.07%])

Balso procentinis santykis: 24.07%

4. kas yra konsole? (4 balsai(-ų) [7.41%])

Balso procentinis santykis: 7.41%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Uz konsoles. Daug patogiau ir maloniau zaist zaidimus, geresne grafika + konsolems leidzia gerus wrestlingo zaidimus ;)

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Ne į temą
Kurie čia du nubalsavo, kad nežino kas yra konsolės :) ;)

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ech, kaip norėčiau turėt konsolę... :closedeyes: Kaip gerai būtų ją turėt. Ant nešiojamo PC tai ką čia pažaisi? Gerų geimų ant Celeron neįsirašysi... Man neša CS'ą dabar... Ir tai kai nukeliu į apačia, užkelt nebegaliu nes pakimba PC. Ech ech ech... Kaip norėčiau turėt konsolę ;)

Dėkuj kad išklausėt mano dėjavimus. Dėkingas...

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Dabar PS 2 Gali uz 400lt nusipirkt ir neteks verkt ;) O lygiai tas pats man buvo zinant kad dabar mano PC siuksliu deze.

Šį pranešimą redagavo algirduhas21: 2008-10-14, 15:54

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ne visalaika konsoles yra geriau.Ns yra tokiu zaidimu skirtu pc kuriu konsolems neleidzia.Bet kadangi Man patinka tokie zaidimai kurie (tiksliai kuriu gerosios versijos)leidiziami konsolems (rokie kaip svr,nba live,gta ir tt).Taigi konsoles geriau.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Aš naudojuosi X360 turiu 18 game 2 wireless pultus.Mano manymu geriausia konsole yra PS3.Gal kas turi Wii??Gi konsoles sukurtos gaminti o PC dirbti...

Šį pranešimą redagavo -=dark-gb=-: 2008-12-03, 11:37

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Žaidimai ant PC kuriami vien tam, kad naujus procus prastumt :)

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
[quote]Žaidimai ant PC kuriami vien tam, kad naujus procus prastumt wink.gif [/qoute]

Nesutinku, PC "turi" MMORPG ir Strategus, beto su jais patogiau žaisti FPS. Nors išdalies tu teisus. Nekenčiu kai kasnors mala šūdą, kad PC yra skirtas tik dirbti. PC gali naudoti muzikai,filmams,žaidimams,susiekimui ir t.t.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0