Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-07-26, 19:46
Na tiems, kas dar nėra girdėję šio termino tai jis apibrėžia pro-wrestlingo matčus, kurie padaryti taip, kad atrodytų labai tikroviški (pvz. UWFI lygos kovos Lietuvoje vadintos Bushido). Shootstyle stilius taip pat labai nevienodas, jį galima skirti į nusekusius UWF 84-85 stilių ir UWF 88-90 stilių, bei visiškai atskirai išskirti worked-shootfighting stilių, kuris nėra nei MMA. nei semi-MMA, nei pro-wrestlingas (pvz. RINGS, UFO). Shoot-style praktiškai egzistuoja ir egzistavo Japonijoje, nors šį stilių sukūrė amerikiečiai wrestlingo legendos Billy Robinson ir Karl Gotch, tiesa jie patys niekada nekovojo šiuo stiliumi (na Billy Robinsonas sukovojo vieną matčą UWFI lygoje, tačiau tai buvo catch as catch can stiliaus matčas).
Visos shoot-style stiliaus lygos rėmėsi UWF sukurta baze t.y. kick, submission, suplex. Taškų sistema vėliau buvo pritaikyta ir worked-shootfighting bei semi-MMA stiliuose. Shoot-style lygų buvo nemažai: UWF 84-85, UWF 88-90, Takados UWFI 91-96, Takados Kingdom 97-98 (teoriškai egzistavo iki 2000, nes 99 ir 2000 dar buvo po vieną show), Kitaharos Capture International (98- ), Kitao Pro (gyvavo labai trumpai, kažkur apie 94-95 metus, tačiau labai įdomi shoot-style lyga, nes joje kovojo Al Snow ir Tazz), Fujiwaros Fufiwara Gumi (91-95 realiai, tačiau egzistavo iki pat 98 t.y. 1,2 show per metus; taip pat įdomi, nes ten kovojo Kane ), Battlarts (iširius Fujiwara Gumi, visi jos nariai be Fujiwaros sukūrė kultinę 98-2003 gyvavusią shoot-style lygą ir dabar tik egzistuojančią, taip pat įdomią tuo, kad joje sukovojo Jeff Hardy ir aš tą matčą mačiau bet jau ištryniau prieš 2 metus, nes anksčiau neturėjau CDRW ir didelio hardo; Kiyoshi Tamuros U-Style (2003- )
Visos shoot-style stiliaus lygos rėmėsi UWF sukurta baze t.y. kick, submission, suplex. Taškų sistema vėliau buvo pritaikyta ir worked-shootfighting bei semi-MMA stiliuose. Shoot-style lygų buvo nemažai: UWF 84-85, UWF 88-90, Takados UWFI 91-96, Takados Kingdom 97-98 (teoriškai egzistavo iki 2000, nes 99 ir 2000 dar buvo po vieną show), Kitaharos Capture International (98- ), Kitao Pro (gyvavo labai trumpai, kažkur apie 94-95 metus, tačiau labai įdomi shoot-style lyga, nes joje kovojo Al Snow ir Tazz), Fujiwaros Fufiwara Gumi (91-95 realiai, tačiau egzistavo iki pat 98 t.y. 1,2 show per metus; taip pat įdomi, nes ten kovojo Kane ), Battlarts (iširius Fujiwara Gumi, visi jos nariai be Fujiwaros sukūrė kultinę 98-2003 gyvavusią shoot-style lygą ir dabar tik egzistuojančią, taip pat įdomią tuo, kad joje sukovojo Jeff Hardy ir aš tą matčą mačiau bet jau ištryniau prieš 2 metus, nes anksčiau neturėjau CDRW ir didelio hardo; Kiyoshi Tamuros U-Style (2003- )
2005-07-26, 20:39
o sitos kovos man patinka atsimenu senus aikus kai atsisesdavau sestadienio vakarais su alum cipsais ir nieko kito nelaukdavau tik gero bushido oi geri buvo laikai,ypac pamatyti tag maca kur kovotu koks albrightas ir severnas pries tamura ir takada arba takajama ir anjo pries kakihara ar sano arba dar ir sakuraba pries pastovu jobberi Kenichi Yamomoto oi geri buvo laikai geras kovos va sitai man patinka tikrai toks stilius man labai prie sirdies
2005-07-26, 21:03
Ankščiau visai pažiūrėdavau Bushido per BTV, albraitas man patiko pro wrestlingas man labiau patinka
2005-09-07, 11:17
Man tai is UWFI labiausiai patiko Kazuo Yamazaki. Labai patikavo jo akcentuoti smugiai. Gaila, kad jis niekada nenugalejo Nabuhiko Takados ir Gary Albright tose kovose, kur as maciau . Dar labai patiko Viktor Zangiev, jo suktukas buvo nerealus, pries darant rankos lauzyma .
2005-09-09, 17:30
Wilkins pasakė:
Man tai is UWFI labiausiai patiko Kazuo Yamazaki. Labai patikavo jo akcentuoti smugiai. Gaila, kad jis niekada nenugalejo Nabuhiko Takados ir Gary Albright tose kovose, kur as maciau . Dar labai patiko Viktor Zangiev, jo suktukas buvo nerealus, pries darant rankos lauzyma .
2005-09-11, 15:23
Wilkins pasakė:
Ar galima paaiskinti, kodel toks geras wrestleris, kaip Yamazaki niekada negavo normalaus pusho? Man tai jis labiausiai charizmatiska asmenybe is visos UWFI? Beje, ka jis daro dabar? Lyg ir treneris kazka girdejau
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0