Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

UFC 116: Lesnar vs. Carwin

Temoje atsakymų: 22

Apklausa: Main Card (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Jums labiausiai patikusia kova (pagrindineje sudetyje)?

1. Brock Lesnar vs. Shane Carwin (9 balsai(-ų) [52.94%])

Balso procentinis santykis: 52.94%

2. Yoshihiro Akiyama vs. Chris Leben (5 balsai(-ų) [29.41%])

Balso procentinis santykis: 29.41%

3. Chris Lytle vs. Matt Brown (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

4. Krzysztof Soszynski vs. Stephan Bonnar (2 balsai(-ų) [11.76%])

Balso procentinis santykis: 11.76%

5. George Sotiropoulos vs. Kurt Pellegrino (1 balsai(-ų) [5.88%])

Balso procentinis santykis: 5.88%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

BROCK LESNAR vs. SHANE CARWIN
UNDISPUTED UFC HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP BOUT
WINNER: BROCK LESNAR ©
VIA: SUBMISSION
TIME: 07:19

YOSHIHIRO AKIYAMA vs. CHRIS LEBEN
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: CHRIS LEBEN
TIME: 14:40

CHRIS LYTLE vs. MATT BROWN
WELTERWEIGHT BOUT
WINNER: CHRIS LYTLE
TIME: 07:02

KRZYSZTOF SOSZYNSKI vs. STEPHAN BONNAR
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: STEPHAN BONNAR
VIA: TECHNICAL KNOCKOUT
TIME: 08:08

GEORGE SOTIROPOULOS vs. KURT PELLEGRINO
LIGHTWEIGHT BOUT
WINNER: GEORGE SOTIROPOULOS
VIA: UNANIMOUS DECISION
TIME: 15:00

BRENDAN SCHAUB vs. CHRIS TUCHSCHERER
HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: BRENDAN SCHAUB
VIA: TECHNICAL KNOCKOUT
TIME: 01:07

SETH PETRUZELLI vs. RICARDO ROMERO
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: RICARDO ROMERO
TIME: 08:05

KENDALL GROVE vs. GORAN RELJIC
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: KENDALL GROVE
VIA: SPLIT DECISION

GERALD HARRIS vs. DAVE BRANCH
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: GERALD HARRIS
VIA: KNOCKOUT
TIME: 12:35

DANIEL ROBERTS vs. FORREST PETZ
WELTERWEIGHT BOUT
WINNER: DANIEL ROBERTS
VIA: SPLIT DECISION

JON MADSEN vs. KARLOS VEMOLA
HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: JON MADSEN
VIA: UNANIMOUS DECISION

`MalioK`

• Administratoriai
34
Geros naujienos is Brock Lesnar stovyklos :D UFC Hall of Fameris ir buves Light Heavyweight bei Heavyweight Championas Randy Couture praleido savaite trenerodamasis DeathClutch stovykloje kartu su Brock Lesnar, padedamas pastarajam pasiruosti jo UFC 116 kovai pries Shane Carwin. Kaip zinote Randy ir Brock turi gerus santikius: tikriausiai vienintelis buves Lesnar oponentas, kurio atveju tai galima pasakyti. Jie turi idomius santikius, nes yra tarpusavio pagarba, bet to paciu Lesnar kuri laika praso Dana White rematcho pries The Natural, kadangi suvokia, kad net siame Randy karjeros etape, tai reikstu daug PPV pirkimu (Brock atejo i persirengimo kambari palinketi Randy sekmes jo UFC 102 kovoje pries Big Nog, tikedamsis, kad Couture pergale paruostu UFC 91 rematcha).
Ziauriai laukiu sios kovos - bendrai, man UFC 115 ir 116 sudetys, einancios viena uz kitos, yra kaip atliginimas uz menesius pragaro ruosiant diploma, nes dabar dvejuose sudetyse kovos visi keturi mano megstamiausi kovotojai: Mirko, Chuck, Brock ir Sexyama :) Cro Cop jau laimejo, Liddell bent dave nuostabu pasirodima - beliko Lesnar dar karta tapti nenugincijamu UFC sunkiasvoriu championu ir Akiyamai kaip nors isplesti "W" is Silvos ir mano vasara bus nuostabi.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Deja, siandien si sudetis gavo smugi - Wanderlei Silva pasitrauke is kovos pries Akiyama del sonkauliu iskilimo. Gerai tik tiek, jog The Sexy One greitai gavo nauja varzova - Chris Leben, kuriam tai bus antra kova dvieju savaiciu begyje (Birzelio 19 per TUF Finale Leben laimejo pries Aaron Simpson). Man asmeniskai liudna, kad iskrenta vienas mano megstamiausiu kovotoju, taciau realiai tai neturetu daryti dideles itakos PPV pirkimams, nes pagrindinis draw be abejo yra main event'as, o Leben JAV ziurovams yra ne ka maziau zinomas nei Wanderlei.

P.S. Could I jump back on the SEXWAGON!? :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tesiant renginio tematika - Lesnar pareiskia, kad berods vakar ryte atsikele 265 svorio, ir jam is esmes nereikes cuttint'i.
Aisku jis uzgarantavo, kad tai yra jo dietos pasekme, ir jei nesijaustu geriau nei seniau - jis dietos atsisakytu.
Nors dar mazdaug savaites senumo interviu Couture sake, kad Lesnaris yra 280 ribose.
Carwin, gi, pareiske kad jis vaiksto mazdaug 280 svoryje.

Negaliu patiket, kad Lesnar butu naturaliai po 270 riba. Ar tai reiskia, kad jis nori igauti pastebima greicio pranasuma pries Carwin?
Ar ka kita?
Ar tai tiesiog blefas?
As, priesingai nei reporteriai, Lesnario fizionomijoje zenkliu skirtumu nepastebiu, todel visa ta situacija su svoriu mane labai intriguoja.
Geriausiai, zinoma, pasimatys pries pat kova, kai ref duos instrukcijas, taciau as labai nenoriu tiket, kad Lesnar i kova eis mazesnio svorio nei Carwin - Brock tai butu pirmas kartas, ir tai potencialiai gali sukelt problemu wrestlinant..

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, 2010-06-23, 11:44, pasakė:

P.S. Could I jump back on the SEXWAGON!? :D
Mes tave priimame atgal :) Japonu gerbejai tikriausiai rimtai pissed off, kad negaus tos svajoniu kiovos.

Spoiler'is

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-06-23, 12:20, pasakė:

Tesiant renginio tematika - Lesnar pareiskia, kad berods vakar ryte atsikele 265 svorio, ir jam is esmes nereikes cuttint'i.
Aisku jis uzgarantavo, kad tai yra jo dietos pasekme, ir jei nesijaustu geriau nei seniau - jis dietos atsisakytu.
Nors dar mazdaug savaites senumo interviu Couture sake, kad Lesnaris yra 280 ribose.
Carwin, gi, pareiske kad jis vaiksto mazdaug 280 svoryje.

Negaliu patiket, kad Lesnar butu naturaliai po 270 riba. Ar tai reiskia, kad jis nori igauti pastebima greicio pranasuma pries Carwin?
Ar ka kita?
Ar tai tiesiog blefas?
As, priesingai nei reporteriai, Lesnario fizionomijoje zenkliu skirtumu nepastebiu, todel visa ta situacija su svoriu mane labai intriguoja.
Geriausiai, zinoma, pasimatys pries pat kova, kai ref duos instrukcijas, taciau as labai nenoriu tiket, kad Lesnar i kova eis mazesnio svorio nei Carwin - Brock tai butu pirmas kartas, ir tai potencialiai gali sukelt problemu wrestlinant..
Man irgi nepatinka tai, bet raminu save to, kad Brock betkokiu atveju bus stipresnis. Kaip jau kazkada buvau rases, Dave Meltzer yra minejes, kad daug kas mano, jog Brock yra siaip stiprus tiek kiek yra didelis, bet realybeje dar savo NCAA metais jis mete ir dominavo savo didzio imtyninkus, nes Lesnar yra stiprus ne savo svorio zmogui. Be to, galime paimti ju NFL isbandimu statistika:
- Kai 23 metu Shane buvo NFL stovykloje, jis isspaude 225 svaru bench press tik 29 kartus;
- Kai 26 metu Brock buvo NFL stovykloje, jis isspaude 225 svarus bench press net 43 kartus.
Aisku, praejo metai, bet manau sis sveikas Lesnar liepos 3 diena nenusileis Carwin fizine jega. Bendrai, Brock yra atletiskesnis sunkiasvoris visapusiskai, imant ta (populiaria siandien internete) NFL oficialia statistika:
  • Shane Carwin (23 metu)
    40 Yard Dash: 4.93 seconds
    Vertical Jump: 30.5 inches
    Broad Jump: 8 foot 10 inches
    Bench Press: 29 reps of 225lbs
  • Brock Lesnar (26 metu)
    40 Yard Dash: 4.65 seconds
    Vertical Jump: 35 inches
    Broad Jump: 10 foot
    Bench Press: 43 reps of 225lbs
Taigi mane negasdina kaip Brock atrodis jei kova virs imtyniu matchu - cia pilnai tikiu Lesnar persvara. Bijau to KO smugio, nes abu turi nemazai jegos uz savo smugiu, bet reikia pripazinti, kad Carwin plaktukai atrodo pavojingesni su visais R1 knockoutais. Tik si karta Carwin pagaliau susitiks su kovotoju, kuris nenusileis jam reach atzvilgiu, nes jie turi mazdaug vienodo ilgio rankas: Shane (80") ir Brock (81"). Kaip Lesnar fanas, as nenoriu matyti brawl kovos stovesenoje - as noriu matyti double leg suvi, takedowna ir GnP :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na jei isvesti santyki - raumenu mase -> jega, tai tuomet norint jog tavo pateiktu statistiku palyginimas butu prasmingas, tai reikia zinoti kiek svere 26 metu Lesnaris, ir kiek - 23 metu Carwinas.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-06-23, 18:49, pasakė:

Na jei isvesti santyki - raumenu mase -> jega, tai tuomet norint jog tavo pateiktu statistiku palyginimas butu prasmingas, tai reikia zinoti kiek svere 26 metu Lesnaris, ir kiek - 23 metu Carwinas.
Tu oficialiu matavimu metu, ju gabaritai yra zinomi:
  • Shane Carwin 6'0" 257 lbs
  • Brock Lesnar 6'4" 296 lbs
Jei uzsiimti vaikiska matematika ir paskaicioti kiek lbs kovotojo svorio atitinka jo padaritam bench press skaiciui, vistiek gausime, kad Brock turi pranasuma, bet tai, aisku, turi mazai objektivumo. Bendrai, net as (asmeniskai isitikines, kad Lesnar fiziskai stipresnis) turiu pripazinti, kad negalima nieko vienareiksmiskai sakyti, nes elementariai turime mazai informacijos apie Carwin. Internetas pilnas skirtingu Lesnar skaiciu - kiek jis gali "paimti ant grudako", su kiokiu svoriu gali atsitupti ir panasiai, bet tokios informacijos apie Shane (isskirus NFL duomenys) nera. Galima tik duoti savo nuomones ir remtis kitu nuomonemis.
Pavyzdziui Randy Couture, kuris treneravosi su Shane Carwin, besiruosiant savo UFC 91 kova pries Brock Lesnar, pareiske toki dalika:

RANDY COUTURE pasakė:

I think Brock’s wrestling credentials are stronger and he’s a bigger, generally stronger, more athletic fighter than Carwin.
Cia ne tik po ju tarpusavo kovos 2009 metu lapkriti, bet ir po to, kai The Natural turejo malonuma trenerotis su Brock mazdaug pries savaite, pastarajam besiruosiant UFC 116 kovai. Couture turejo galimybe pasivalioti su abejais, taigi gali daryti tokias isvadas.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Keista, kad nuo to laiko Shane "paaugo" 2 coliais, o Lesnar - sumazejo vienu :D
Visumoje, as siek tiek bijausi vieno - kad Shane bus lengviau su lengvesniu Lesnariu, o ne kad Lesnaris bus silpnesnis.
T.y. Lesnaris bus tokiu pat gabumu savo veiksmuose kaip buves, bet egzistuos padeciu, kuriose Shane gales isnaudoti grynai savo mases pranasuma.
Jei jis sugebes atsidurti tokiose padetyse (cia didelis klausimas, nes laikau Lesnar wrestlinga zymiai geresniu), tai galim pamatyti sekmingos iniciatyvos wrestlingo puseje is Carwin.
Siaip manau tai bus kova persikelusi i minimum antra raund'a.
Is esmes nekantrauju pamatyt ta legendini (mistini?) Carwin cardio :D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-06-24, 00:39, pasakė:

Keista, kad nuo to laiko Shane "paaugo" 2 coliais, o Lesnar - sumazejo vienu :D
Nelabai laikau UFC.com patikimu saltiniu, kai reikalas liecia ugi - gal jie nera WWE, kur isvis geriau paciam speti, nei ziureti i "oficialius" skaicius, bet jie irgi vietomis papuosia raelybe. Manau tas UFC 111 kadras (CIA) daug ka pasako apie oficialius skaicius, nes iki to vakaro UFC oficialiai tvirtino, kad Shane yra 6'5" kas yra absurdas (CIA) - tu dar buvai pats tai minejes, Fortai, UFC 111 temoje. Bent po to susiprotejo ir pataise i 6'2". Ir net tai nezinau ar galiu pilnai ipirkti (arba Lesnar veltui nukirpo ta viena coli is 6'4" ir paliko 6'3"), nes man atrodo skirtumas tarp jo ir Brock yra daugia nei 1 colis.

P.S. Siaip gal ir butu juokinga tiek kalbeti apie kovotoju gabaritus kituose kovuose, nes MMA tai kova, o ne galiunu rungtines, bet grinai sio atveju, kai susitinka vistiek pakankamai zali du powerhouse 'ai, betkoks gabaritu pranasumas yra pliusas :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Shane pats sake, kad jis 6.2 ir nezino, kodel UFC ji billina kaip 6.5.
Kovoje su Mir matesi, kad Shane net uz Mir mazesnis daugiau nei vienu coliu, jei gerai pamenu.
O skirtumo vertint is nuotraukos aklai nereiketu - Shane ten stovi basas, o Lesnar su kostiuminiais batais, kas prideda minimum viena coli.
As manau yra Shane 6.15 o Lesnar 6.35.

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Siandien gera fraze perskaiciau "Being a D-2 National Champion is like winning the WNBA Championship. " :thumb:
Smagu, kad ne tik as ir `MK` manome, kad Lesnario wrestlingas yra is kitos kategorijos nei Shane :lol:

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Pora mano minciu apie artejanti show - laukiamiausia mano sudetis nuo UFC 100. Beje, manau as ne vienas toks ir jauciu show perzengs 1 milijona PPV pirkimu ir optimistiskai net spesiu, kad padaris 1.3 milijonus - deja, manau vis tiek nenugales siu metu Mayweather vs. Mosley su 1,400,000 pirkimu.
Kadangi Brock ir Shane kova jau mazdaug aptareme sioje temoje, noriu tik priminti pora mano nuomoniu. Nenoriu, ka Lesnar stovetu, nes nors abu turi nemazai jegos savo 4XL ir 5XL kumsciuose, privalome duoti Carwin persvara KO jegos poziuriu su visais R1 finisais. Bet tai nereiskia, kad Carwin automatiskai laimi kova stovesenoje - pirma karta Octagone jis susidurs su kovotoju, kuris turi didesni reach nei jis (nors ir nezenkliai), kas gali sukelti jam nepatogumu. Kitas dalikas, tai siai kovai Lesnar slifavo savo boksa su Peter Welch, kuris gerokai patobulino Kenny Florian rankas. Taigi nezinia kaip Brock per siso metus patobulejo kaip striker 'is. Be to, taip pat manau Lesnar yra miklesnis ant koju ir turi geresni footwork. Malonu ir tai, kad stovykloje buvo apsilankes Randy ir galejo duoti Brock geru patarimu su dirty boxing graiku-romenu clinch'e. Neziurint i tai, noreciau, kad Lesnar ko greiciau paverstu tai imtyniu matchu bei manau tai nebus labai sunku, atsizvelgiant i fakta, kad Gonzaga sugebejo atlikti takedowna ant Carwin - svarbiausia, kad butu noras. Net Ron Waterman, kuris yra ir abeju Brock ir Shane draugas, pareiske, jog mano, kad Lesnar yra geresnis imtynininkas, yra fiziskai stipresnis ir, kad, jo nuomone, vienu ar kitu kovos momentu Brock tures Shane ant nugaros. Ir cia zodziai is zmogaus, kuris buvo Carwin imtyniu treneris bei dabar padeda Shane pasiruosti jo UFC 116 kovai. Taip pat, nors absoliuti dauguma, iskaitant mane, laukia greito pirmo/antro raundo pabaigos, as nenustebsiu jei Brock pavers sia MMA kova penkiu raundu amateur wrestling matchu. Beje, jei trumpam atitrukti nuo pacio kovos veiksmo, reikai ivertinti ir tai, kad Shane Carwin pirma karta kovos UFC main event'e ir ne bet kokiame, bet galbut №2 didziausioje organizacijos sudetyje. Mes zinome, kad Shane yra labai drovus zmogus ir yra tikimybe, kad toks spaudimas gali tureti neigiama efekta. Lesnar gi nuo NCAA championatu metu, pro WWE metus su WrestleManijomis iki pat UFC 100 pagrindines vakaro kovos, kovojo pries daugiatukstantines minias.
VIenas gi dalikas, kuris man nepatinka - ir rasiau tai vakar Lix - tai tikimybe, kad Brock Lesnar pralaimejimasp er UFC 116 gali buti geresnis kompanijso verslui, nei jo pergale. Tarkim Lesnar laimi, tai yra gerai, nes jis tampa tvirtu №1 sunkiasvoriu pasaulyje, issaugo savo monstro aura, bet kas toliau? Cain Velasquez, kuris nera draw siame etape. Aisku, Lesnar/Velasquez kova gali pritraukti ta 1 milijona arba skaiciu kazkur tame ligyje, bet tai bus beveik grinai Brock traukiamoji jega ir niekas jam nepades. Tas pats, jei Brock nugali Cain, toliau (tikriausiai) sektu Junior dos Santos. Vel, zmones pirks PPV tik su viltimi, kad tas vaikis isgelbes MMA fanus nuo Lesnar. BET, tarkim jei Brock pralaimes, iskart atsiranda daug sultingu, pay-per-view pirkimu atzvilgiu, kovu: galima iskart paruosti rubber matcha Lesnar vs. Mir III tarkim Naujiesiems Metams arba jei Couture nugali Toney, galima padaryti Couture vs. Lesnar II - jei Brock turetu titula, vargu ar galiam butu pateisinti rematcha su Randy, kurio jau ilga laika nori Lesnar. Abi sios kovos, mano nuomone, turetu didesne PPV sekme nei ginimai pries Velasquez arba dos Santos. Be to, po kovu su Couture arba/ir Mir, sekmes atveju, Brock paruostu dirba rematchui su Shane Carwin ir tau butu mega fight. Beje, o isivaizduokime, kad James Toney per stebukla speja KO'inti The Natural per UFC 118, tai kova tarp Toney ir Lesnar irgi padarytu nuostabu versla.
As tikrai noriu, kad Brock laimetu sestadieni, bet jei Shane pagaus ji su savo plaktuku, as bent ne taip ziauriai nusivilsiu, zinodamas visas potencialiai patrauklias kovas pries galimus oponentus kaip Mir, Couture, Toney ar net Mirko Cro Cop.
Kas liecia Sexyama kova su Leben, tikrai turi visus sansus virsti FOTN ir gali paruosti dirva idomioms kovoms ateityje. Pavyzdziui Akiyama pergales atveju (WAR~!), pagaliau turetume gauti ilgai laukta kova su Wanderlei Silva, kurios laukia visa Japonija. Tokios gandai apie Akiyama/Bisping kova Britanijoje yra tik gandai be rimto pagrindo. O pavyzdziui Leben pergales atveju, gautume potencialiai grazu kara stovesenoje/brawl tarp Chris ir Wand ateityje. Beje, nors galite neabejoti, kad as esu SexWagone, simpatizoju ir The Crippler nuo pat to momento kai perziurejai The Ultimate Fighter pirma sezona - tikrai idomus personazas.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Visu pirma tai tikriausiai bus pirmasis mano komentaras apie sou, tad nepykit labai :D Visu antra as nekomentuosiu viso sou tik Lesnar vs Carwin maca kuris vienintelis mane domino sitam carde.

Pradzia buvo grazi, bet veliau pirmajame rounde as nuobodziauvau 3-4 min praleistos ant zemes tikrai nesuteike jokio idomumo kovai, o dar ir Carwin dominavimas, taciau mates, kad pirmojo roundo pabaigoje Carwin jau buvo pavarges, nors ispradziu kol Brock gulejo ant zemes jau galvojau, kad kova baigta, bet vis labiau laikui tiksint pradejau manyti, kad Brockas gali laimet, turbut didele itaka tam, kad taip prastai pirmam rounde pasirode Brock turejo dideles itakos, kad galbut jis dar nekovojo pilna jega ir dar nera visko pilnai issigydes (atleiskit jeigu klystu, nesekiau naujienu). Antram rounde jau prasidejo pats idomumas, Brockas pradejo atsigaudinet ir dziaugiuosi uz ji. Susikove du geriausi pasaulio sunkesvoriai, bet Brock vistiek No.1!

The Hustle wrote, "I'm here in Las Vegas to enjoy myself," Austin told me when I ran into him at his hotel this evening, "and I'm here to watch Brock Lesnar whip Shane Carwin's ass!"

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Iki pagrindinės kovos nebuvau nė vieno kovotojo gerbėjas ir realiai pradėjau palaikyt Lesnarį vien dėl to, kad Shane išėjo su mano nemėgstamiausia daina pasaulyje - Let the Bodies hit the Floor.
Reguliairiai žiūriu MMA ~6 mėnėsius, bet ši kova buvo pati įspūdingiausia, kokią tik esu matęs šiame sporte. Kaip ir dauguma jūsų, jau buvau įsitikinęs, kad Brockui pizdiec, bet tai, kas vėliau įvyko... Tiesiog trūksta žodžių... Didžiausias Lesnaro fanas MK tikrai geriau viską papasakos savo milžiniškame poste. O po Brocko nuoširdžios kalbos aš irgi patapau jo fanu. Nerūpi man, ar Dana jam liepė taip kalbėt, ar jis iš tikrųjų pasikeitė. Jei tokia mirtina Shane'o smūgių kruša nesustabdė Brocko, nemanau, kad ir Valasquez su JDS galės jį nugalėt.
Akiyama vs Leben irgi buvo nuostabi kova. Kitos kovos irgi buvo geros. Turnyras buvo puikus.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2010-07-04, 19:13
+20% uz 11 taisykles pazeidima.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Visu pirma: Wow.
GEORGE SOTIROPOULOS vs. KURT PELLEGRINO - skirtingai nuo paskutiniu dveju Striekforce show, UFC opener'is buvo maziausiai ispudinga pay-per-view kova, bet tai nereiskia, kad prasta. Sotiropoulos pranasumas parteryje gal mane ne taip ir nustebino (nes buvau vienas is mazumos, kurie mane, jog George nuves Joe Stevenson "i mokykla"), bet jo persvara stovesenoje - gal net trumpas dominavimas pirmo raundo pradzioje - siek tiek nustebino. Kai spejau uz Pellegrino, maniau, kad Kurt gales apsiginti nuo australo ant grindu ir isardyti ji ant koju. Kagi, Batman istikruju pakankamai gerai ginesi parteryje, nes George taip ir nerado jokio dusinimo/lauzimo, bet vistiek Sotiropoulos kompensavo geru GnP stoka savo technika - jis paliginamai laisvai vaiksciojo po Kurt, demonstrodamas eiline positioning clinic. Bent jau kova turejo idomia baigti su kelio KD is Kurt, tik deja to buvo permazai net tam, kad laimeti raunda, nekalbant apie kova. Dabar Sotiropoulos yra idomioje situacijoje, kai reikalai liecia lengvasvoriu titula, nes jis yra "penktas kampas" UFC Lightweight Championship keturkampyje, susidarancio is:
Frankie Edgar - BJ Penn - Kenny Florian - Gray Maynard
Dabar per UFC 118 mes turesime dvi svarbias kovas Frankie Edgar vs. BJ Penn ir Kenny Florian vs. Gray Maynard. Sios dvi kovos gali pagimdyti trys rezultatus:
  • Laimi Frankie ir Gray - ateityje mes gausime UFC Fight Night 13 rematcha tarp ju;
  • Laimi Frankie ir Kenny - Florian dar karta virs №1 pretendentu i titula;
  • Laimi BJ ir Gray - ateityje gausime kova tarp siu dveju buvusiu trenerociu partneriu;
  • Laimi BJ ir Kenny - sie du turejo kova per UFC 101: Declaration ne taip seniai, taigi visai tiketina, kad Joe SIlva ir Dana White nenores dariti rematcho taip greitai. Tik pagal si ketvirta scenariju, Gerge Sotiropoulos gali tarpti pagrindiniu pretendentu i The Prodigy titula. Beje, pagal mane, butent sis variantas yra labiausiai tiketinas, nes as laikau Penn ir KenFlo favoritais ju UFC 118 kovuose.
Mano raundu ivertinimai: R1 George Sotiropoulos 10-9, R2 George Sotiropoulos 10-8, R3 George Sotiropoulos 10-9.
Nugaletojas: George Sotiropoulos 30-26.
KRZYSZTOF SOSZYNSKI vs. STEPHAN BONNAR - cia gauname pirma Stephano pergale nuo pat 2007 metu. Kaip daug kartu buvo minta is paudos konferencijoje ir komentatoriu, pamteme klasikine Bonnar kova, t.y. brawl. Tik idomu, kad ne Bonnar iniciavo tos laukinius apsikeitimus, o butent Krzysztof buvo agresorius ir lindo Stephanui i veida. Deja, ta agresija kainavo Soszynksi, nes antrame raunde buvo matyti kaip jis po truputi gesdavo, kol nebuvo issiustas i knockdowna su graziu geliu ir baigtas su masiviais ground-and-pound smugiais. Nors toliau turejome irgi nuostabia kova vakaro co-main evente, man sis UFC 110 rematchas buvo FOTN. Ir malonu, kad The American Psycho - aisku, del savo statuso kompanijoje, jis nebutu atleistas ir po keturiu pralaimejimu is eiles (kokiu grese buti si kova), bet si "W" buvo svarbi moralei. Beje, labai giala, kad abu Bonnar ir Dana White atmete rubber matcho galimybe tarp dveju, nes as pasimegauciau Krzysztof/Stephan III.
Mano raundu ivertinimai: R1 Krzysztof Soszynski 10-9.
CHRIS LYTLE vs. MATT BROWN - kaip ir reikejo tiketis, Chris ir Matt igudziai striking kovoje buvo panasaus ligio, taigi skirtuma padare ju grappling igudziai. Is pradziu ziauriai nustebau kai Brown pirmame raunde surakino pavojinga Brabo dusinima, bet viskas stojo i savo vietas antrame raunde, kur po TD, Chris ramiai vaiksciojo po mount ir side control pozicijas bei surakino ta ispudinga koju trikampi su armbar pergalei. Antras grazus submission "W" is Lights Out ir, mano nuomone (neziurint i tai, kad esu pamises Brock fanas), jis turejo gauti ta $75,000 SOTN bonusa. Lytle bendrai reikalauja pagarbos - nezinau kaip apibrezti ka apie ji manau, bet mazdaug, mano galva, jis geriausias non-elite 170 svaru kovotojas UFC. Aisku, kas yra "elitinis" kovotojas yra labai abstrakti samprata.
Mano raundu ivertinimai: R1 Draw 10-10.
YOSHIHIRO AKIYAMA vs. CHRIS LEBEN - Sexyama isejimas niekad nenusibosta. Idomu kas dedasi kokio UFC white trash ziurovo galvoje kai jis mato visa si regini su nusilenkimu ir laikimusi uz ranku. Va pirmas raundas buvo nuostabus ir jei Akiyama nepavargtu antame/treciame, su tokiu pasirodimu kaip R1 jis laimetu kova. Yoshihiro lengvai gaudavo takedownusnuo pat pradzios kai padavo Chris spiri - veliau dar be problemu gavo TD'us su dziudo metimu bei kojos pakisimu, t.y. lengvai dare tai, ko negalejo padaryti NCAA all-american imtyninkas tik pries dvi savaites. Parteryje Sexyama irgi dominavo - vienu momentu beveik surakino panasu i Lytle koju triangle bei padare gera rankos lauzimo bandima. Grazu. Gaila, kad cardio kainavo jam kovos, bet bent jau jis parode labai gera smakra kovoje - nelabai zinojau tai apie Akiyama. Dalele mano sirdies mire, kai [speciau] pokeliui i UD pergale, likus tik 20 sekundziu, Leben istrauke ta trikampi. Apmaudu, bet reikai pagirti The Crippler - per dvi savaites zmogus padare didele pazanga savo karjeroje, nes: 1. jis Dana White ir Joe SIlva megsta kovotojus, kurie pasiruose padeti kompanijai keblioje situacija (kaip dabar, reikejo pakeisti Wand); 2. kova buvo galbut antro didziausio PPV organizacijos istorijoje co-main eventu, o reiskai ja mate minia zmonu; 3. kova buvo ziauriai gera. Butent tokie pasirodimai daro zvaigzdes, o Chris ir taip buvo savo ligio UFC zvaigzde nuo TUF 1, bet si pergale pries Sexyama papildis gerbeju gretas. Gaila, kad pasak UFC prezidento, jis tikriausiai negaus The Axe Murderer savo sekancioje kovoje - bet tikekimes ateityje pamatisime si potencialu slugfest. Tarp kitko, nors Akiyama ir gavo "L", tai jau antra jo kova Octagone ir antras FOTN bonusas, taigi ir jam tai ziaurios zalos nepadare.
Mano raundu ivertinimai: R1 Yoshihiro Akiyama 10-8, Chris Leben 10-9.
BROCK LESNAR vs. SHANE CARWIN - visu pirma, tai tiesiog nusikaltimas, kad "Big" John McCarthy nera referee siu milzinu kovoje. Gavoem idomu kontrasta pries kova - Carwin kampas (Wittman ir Jackson), iskaitant ji pati, tokie visi atsipalaidave, laimingi, sypsosi, o Lesnar kampe zmones vos ne pissed ir isitempe kaip ir pats Brock. Kas vyko narve po skambucio buvo reality check man kaip Lesnar fanui, nes as lengvai isivaizdavau, kad Shane gali laimeti sia kova, bet maniau, kad tai butu kokios trumpos kombinacijos ar vieno KO smugio rezultatas. As negaliu pradeti jums pasakoti koks siaubas mane apeme, kaip mano sirdis nukrito i pedas kai as pamaciau Lesnar gulinti prie narvo fetal pozicijoje kol Carwin leido Brock paragauti jo paties medicinos. Maldavau Dievo ir visagalio Alacho, kad referee Josh Rosenthal nesustabditu sios kovos (nors realiai, niekas negaletu jo kaltinti, jei jis paskelbtu TKO) - net pats Lesnar padekojo jam spaudos konferencijoje po kovos. Sis milziniskas zmogus buvo tiesiog dominuojamas Carwino su nezmogisku GnP. Net raundo pabaigoje, kai per kazkoki stebukla Brock sugebejo grizti ant koju ir testi kova, as galvojau, kad jis pasmerktas - man net atrode, kad Lesnar buvo vizualiai palauztas zmogus. Kiekviena sios kovos sekunde stovesenoje buvo siaubas, nes Brock parode, kad jo bokso technika yra labai prasta ir jam reikes praleisti dar daug menesiu ir metu su Peter Welch. Kas liecia jo smakra... Jis sugebejo atlaikyti ir isiurbti viska ka i ji mete Shane ir tai yra pakankamai ispudinga, atsizvelgiant i tai, kad Carwin [tikriausiai] turi sunkiasias rankas sunkiasvoriu divizione - kas nera ispudinga, tai kad Brock, kai buna rocked su smugiu, iskart nukreipia akys nuo oponento, ziuriu kazkur i zeme prisidenges arba pradeda begti, duodamas visus imanomus zenklus, kad jam padaryta zala - tetruksta pasakyti tai zodziais oponentu arba nupiesti plakata. Tenka pripazinti, kad ir po treju metu MMA trenerociu, UFC Heavyweight Championas yra visiskai zalias ant koju ir ji gelbeja smakras, reach bei nuosava jega kumsciuose. Idomus buvo zvilgsniu apsikeitimas tarp ju pries R2 :D Shane tikriausiai, kaip ir as (tiesa sakant), galvojo, kad turi kova kiseneje, kai dave Brock ta mirktelejima. Mano kuna padenge saltas prakaitas per tas sekundes ant stovesenoje ir pirma kart atsipalaidavau kai Lesnar pagaliau gavo ta double leg takedowna. Kai Brock sugalvojo surakinti ta ranku trikampi, pasakyti, kad as buvau skeptiskas yra mazai - as buvau inirses, nes jis paliko mount pozicija, kad is side control baigti ta dusinima - as gal su seilem ir putom is burnos (CIA) pradejau riekti "kokio velnio tu atsisakei GnP is mount". Kas galejo pagalvoti, kad jam paviks? Pavyzdziui as iki siol jaucios kaip kokiame Bizzaro World, nes du pay-per-view is eiles (UFC 115 ir 116) Submission of the Night bonusus gauna Mirko Cro Cop ir Brock Lesnar. WTF?! RLY?! Nuotrauka Kagi, malonu, kad si kova parode, jog Brock turi pakankamai sirdies, kad prasimusti kovoje pro sunkumus, bet to paciu, neziurint i "L" sis susitikimas ir R1 eiga atvere man akis koks monstras istikruju yra Shane Carwin. Aisku, dar teks pamatyti kaip Cain pasirodis pries Brock, bet as nenustebsiu jei Shane visgi yra №2 sunkiasvoris organizacijoje/pasaulyje, o ne Velasquez. Beje, jei ateityje Lesnar rematchams su Couture ir Mir bus nelemta ivykti, tai manau rematchas su Carwin yra tik laiko klausimas, nes tas zmogus, kuri as stebejau siandien pirmame raunde, gali labai greitai grizti i №1 pretendento kede ir Lesnar/Carwin II (ka beparduotu sis PPV) gali parduoti dar daugiau sekanti karta. Dabar ka jie daris su Brock/Cain kova hype atzvilgiu, bus idomu pasiziureti - Lesnar nuo savo WWE dienu yra didele zvaigzde Meksikoje, o Velasquez, savaime suprantama, yra vaizdojamas kaip besididziojantis savo meksiketiskomis saknimis kovotojas: pagal Dave Meltzer, ju susitikimas gali ivykti Mexico City mieste, t.y. Meksikos sostineje ir tarnauti UFC irankiu, prasimusant i salies rinka. Na cia ateitis, o dabar... Shane Carwin istemptas i antra raunda, yra 12-1, o Brock Lesnar eilini karta yra Undisputed UFC Heavyweight Champion :D Kova buvo ispudinga, vos ne kaip PW matchas, pilnas dramos, taigi Brock savo pasirodimu nenuvile nieko is to gal 1+ milijono PPV uzsakovu. Malonu buvo po kovos matyti kaip ji pasveikina visos buvusios kolegos: Bill Goldberg, "Cold Stone" Steve Austin, Jim Ross, Paul Heyman ir The Rock (tas jau persirengimo kambaryje). Dar reikai pamineti, kad Lesnar padovanojo mums dar viena nuostabu promo po kovos su: "I stand before you a humble champion... and I'm still the toughest S.O.B. around, baby!" :D Daug pozitiviu emociju is Lesnar - net, jei neklistu, kai jis uzsoko ant Octagono sienos po kovos, atrodo jis savo kampui pasake [nebudinga sau] "I love you guys".
Mano raundu ivertinimai: R1 Shane Carwin 10-7.
Galui noriu pasakyti, kad tai kolkas geriausia MMA sudetis siais metais (bent mano skoniui) su nuostabiomis kovomis ir finisais, iskaitant Spike TV preliminariu kovu transliacija. Gal bendrai vienas is geriausiu mano matytu show.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Mano trumpos pastabos del ME:
1. Carwin irode, kad visi Jackson-camp tvirtinimai, jog "Carwin can go 5 rounds" yra sudo verti.
2. Lesnar irode, kad Dave Meltzer yra sudo gabalas. Dave vakar sake, jog "one thing is for sure - this fight will not end by submission" :D In your face, you overrated pseudo-god!!! :D
3. "Shane tikriausiai, kaip ir as (tiesa sakant), galvojo, kad turi kova kiseneje, kai dave Brock ta mirktelejima." - ne. I savo puslapi jis idejo aprasyma, kad visiskai nebejaute savo koju. Neva cardio buvo viskas ok, bet kojos buvo mire. Todel ir TD Lesnaris atliko ypatingai lengvai. Nors pats TD buvo pobjauris irgi.
4. Boy, does Lesnar have a CHIN or what? :D
5. "Kai Brock sugalvojo surakinti ta ranku trikampi, pasakyti, kad as buvau skeptiskas yra mazai - as buvau inirses, nes jis paliko mount pozicija, kad is side control baigti ta dusinima" - as irgi.. As netgi prasukau kelias sekundes kova, kad pamatyciau greitesne to "fail" pabaiga :D))
6. Kazkur skaiciau gera minti, jog Couture atvykimas i Lesnar stovykla turbut buvo butent del wrestling->sub integravimo, butent po "audros nuraminimo" :D
7. No post-fight antics? :( Na bent jau apatine kapa (ar kazka pan) idejo Joe i kisine :D)))
8. "nera ispudinga, tai kad Brock, kai buna rocked su smugiu, iskart nukreipia akys nuo oponento, ziuriu kazkur i zeme prisidenges arba pradeda begti, duodamas visus imanomus zenklus, kad jam padaryta zala" - cia labai irgi gerai uzmaciau viena palyginima Sapp'ish reaction :D Siaip jis tiesiog nemegsta buti dauzomas, ir issiduoda, kad bijo sekancio smugio, o ne kad jam padaryta zala. As manau, kad sioje kovoje Lesnar (mano manymas nepriklauso nuo to, jog Lesnar pats taip sake) nei sekundei nemate "tweatty" (kaip sake apie Mir UFC100 knee to the face), ir nei sekundei nebuvo "out". As manau jis tiesiog labai nemegsta/bijo (na o kas megsta) prasileisti smugi, todel instinktai pereina i uzsidengimo rezima. Ir taip yra nuo Couture kovos - tiek UFC100 tiek cia mateme, kaip jis prasileides smugi, kuris nera knock-out blow, pamirsta viska, ka moka stovesnoje, nors moka ir nedaug. Cia manau jo imtyniu pagrindas jam kisa kova - jis iprates imtis, kur kazkokie smugiai yra neiprastas dalykas, ir kovos ikarstyje jis nemoka tinkamai reaguoti.
Apskritai, Lesnario judesiai rankomis, kai jis daro faint ar kaip siaip meta smugi - jis atrodo kaip robotas is 80 metu filmo - toks nerangus, netikroviskas, nevykeliskas ir pan... Net nezinau, ar matome apskritai koki progresa is Lesnar'io stovesnos departamente.. Nors Peter Welch nieko ir nezadej, tik pasake, kad pamatysime "siek tiek daugiau technikos ir nieko daugiau", vis del to as tikejaus geresnio rezultato..
9. Southpow? What southpow? :D)) Sito tai rimtai nesupratau... :D
10. Lesnar, savo uztinusiomis akimis kazkiek primine CroCop - nezinau ar cia tik man vienam :D
11. Is esmes kova mane nuvyle smarkiai savo eiga, nes parode viena dalyka, kurio as bijojau - buda ir zmogu galinti igyvendinti ta buda, kuris nugaletu Lesnar. Paprastai kalbant - jei Shane butu turejes gera cardio, tai Lesnar butu vienpusiskai nugaletas. Kai Carwin pasikels savo cardio iki tinkamo lygio, kad nenutiktu taip kaip nutiko dbr, as manau jis praras to eigoje nemazai mases o tuo paciu ir KO jegos, ir is esmes taps siek tiek didesne, bet netechniskesne Cain versija. Prie ko veda kitas musu punktas.
12. Kova su Cain - Cain gi neturi tos baisios KO jegos kaip Carwin, todel bijoti kad Lesnar taip pat bailiai reaguos i kiekviena rimtesni smugi nereikia. Manau Cain neturi tokios greicio persvaros kokia turejo Rashad pries Rampage, o ir tokia persvara, kaip mateme, kovos eigoje nera 100% pakankama. Matau Cain erzinanti savo smugiais Brock'a, Brock kaip visada tik is bedos atliekanti TD, ir tada sutvarkanti reikalus. T.y. Cain nugaleti galetu tik tokiu atveju, jei is Brock sulauktu tokios pat reakcijos i smugius kaip siame PPV.. Kadangi Cain neturi tokios jegos, tai ir reakcijos tokios nesulauks..
Pries Carwin vs Lesnar kova dar buciau sakes, jog Cain turi kiek abejotina smakra, taciau po sios kovos to nebeverta sakyt - Brock tuo nesugebes pasinaudoti..
13. As vis dar nesuprantu kodel Lesnar savo kovose "zaidzia" stovesenoje - TD atlikineja dazniau is bedos, o ne bet kada uzsinorejes. T.y. Mir 2, Shane, Couture kovose jis ilgiausiai terliojasi stovesenoje, kas yra gan keista. Su tokia "mastysena" jis drasiai pralaimetu Fedor, nes budamas bedoje ant Fedor TD gali ir neatlikti..
14. Kovos Meksiko mieste ir as labai noreciau, bet Dana paskelbe, kad kazin ar pavyks suderinti laika. Bet Lesnar pareiskimai apie nora pafermeriauti, aparti uki, ir nusauti baltauodegi elnia rodo, kad jis tekovos geriausiu atveju lapkricio-gruodzio menesi, kas gal siek tiek pagerina viltis del Mexico miesto.

Reziumuojant - kova tik dar labiau parode, jog Lesnar yra antzmogis su minimaliu tobulejimu.. Po kovos netgi sake, jog nezino kaip vadinasi tas judesys, su kuriuo uzbaige kova (kazkur Frank Mir susimasto, jog jo trash talk turejo tiesos).

Bet geriausias dalykas visame tame!!!

Kad nesenai apie nusileidima i 205 kalbejes Mir vel prakalbo apie nora kovai su Lesnar, kuri tik dar labiau jam nutolo..!!!
Beje, jis netgi bande trollinti, ismesdamas tweet'a, jog "Lesnar sverimuose atrode kaip ne savas" :D

Anyway. This Brock "I love you guys" Lesnar must go! Bring back the evil!!!

p.s. Ir dar vienas geras palyginimas - WM13, Hart vs Austin. Po kovos interviu Lesnaris cheerinamas, o Carwin nors ir nebooinamas, bet nesulaukia normalaus reaction. Turbut pats gali kaltinti tik save, nes numete net dvi f-bombas :D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-07-04, 21:17, pasakė:

2. Lesnar irode, kad Dave Meltzer yra sudo gabalas. Dave vakar sake, jog "one thing is for sure - this fight will not end by submission" :D In your face, you overrated pseudo-god!!! :D
Visu pirma, prasau saltinio :D O antras dalikas, jei mano pirstas butu po peiliu ir mane paklaustu kaip baigsis kova, su pasirinkimais:

Spoiler'is
Is siu 20 galimu baigciu, paskutini ka as pasakiciau butu "Brock Lesnar via Submission" :D Dana White irgi buvo pareiskes, kad si kova nesibaigs su submission - tai nereiskia, kad virs milijardo doleriu vertes kompanijos prezidentas yra idiotas, bet reiskia, kad ivyko netiketa pabaiga.

3. "Shane tikriausiai, kaip ir as (tiesa sakant), galvojo, kad turi kova kiseneje, kai dave Brock ta mirktelejima." - ne. I savo puslapi jis idejo aprasyma, kad visiskai nebejaute savo koju. Neva cardio buvo viskas ok, bet kojos buvo mire. Todel ir TD Lesnaris atliko ypatingai lengvai. Nors pats TD buvo pobjauris irgi.
Kaip gerai, kad atsargumo pagrindu, as stengios kuo dazniau nauduotis zodziu "tikriausiai" :D

9. Southpow? What southpow? :D)) Sito tai rimtai nesupratau... :D
Manau tai buvo paprasciausias blefas - dar kai Brock apie tai paklause pre-fight spaudos konferencijoje, jis pradejo mandriai sypsotis :D

12. Kova su Cain - Cain gi neturi tos baisios KO jegos kaip Carwin, todel bijoti kad Lesnar taip pat bailiai reaguos i kiekviena rimtesni smugi nereikia. Manau Cain neturi tokios greicio persvaros kokia turejo Rashad pries Rampage, o ir tokia persvara, kaip mateme, kovos eigoje nera 100% pakankama. Matau Cain erzinanti savo smugiais Brock'a, Brock kaip visada tik is bedos atliekanti TD, ir tada sutvarkanti reikalus. T.y. Cain nugaleti galetu tik tokiu atveju, jei is Brock sulauktu tokios pat reakcijos i smugius kaip siame PPV.. Kadangi Cain neturi tokios jegos, tai ir reakcijos tokios nesulauks..
Tavo tiesa, pagal jo kovu istorija jis nedemonstravo dideles KO jegos kumsciuose, bet paskutineje kovoje jis knockoutavo Big Nog (ne betka, bet Big f'n Nog su jo smakru) per 2+ minutes, taigi jo rankos irgi reikalauja pagarbos. Pasakius tai, as man Cain, kaip ir tau, nekelia tokio nerimo ant koju - as tik kazkodel nerimaju, kad GAL, tik gal Brock nesugebes atlikti takedowno ant Velasquez. Va tada Lesnar lauktu ilgas vakaras.

13. As vis dar nesuprantu kodel Lesnar savo kovose "zaidzia" stovesenoje - TD atlikineja dazniau is bedos, o ne bet kada uzsinorejes. T.y. Mir 2, Shane, Couture kovose jis ilgiausiai terliojasi stovesenoje, kas yra gan keista. Su tokia "mastysena" jis drasiai pralaimetu Fedor, nes budamas bedoje ant Fedor TD gali ir neatlikti..
Na o kodel Sean Sherk "zaidzia" stovesenoje? Niekas nezino - gal cia kazkoks twisted ego reikalas, gal nenori buti tokiais nusakomais kiekvienoje kovoje, o gal nori isbandytii kiek jie patobulejo stovykloje. Be vistiek, Lesnar po to kai paragavo visa Shane rustybe su GNP pirmame raunde, jau su antru mestu smugiu antrame raunde sove sekmingam takedownui. Gal jis norejo isbandyti savo stovesena, he failed miserably ir po to jau nerizikavo is ieskojo TD.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
-Saltinis - vienas paskutiniu video preview'u, kuriame Dave "never will be god in MMA" sedejo salia vedejo, o kitame video laido gale buvo Kevin "nobody trusts me" Iole.
-Kazkaip nemanau, kad jie tokiom nesamonem uzsiiminetu... :D Ypac su Jacksonu :D))
-Big Nog pralaimejima as matau kaip jo smakro minkstejima, o ne kaip KO jegos apraiska is Cain puses. Big Nog, jei gerai pamenu, buvo siek tiek suzeistas ir kovoje su Couture, bet paziurekim kada Couture paskutini karta ka nors knockoutino.. T.y. as sau tvirtai zinau, kad Chin(Brokc)>>Chin(BigNog). Tam tik prireiks laiko, kad visi tai pamatytu :D Na o kaip gintis nuo Lesnar TD siandien gerai parode Carwin - ne mesti kojas atgal, o trauktis i sona. Neitiketina, bet jam tai suveike :D Gal del to, kad Brock buvo pakirstas :D Matau sunku TD, atlikta is trecio-ketvirto bandymo, gal tik antram rounde.
-"Gal jis norejo isbandyti savo stovesena" - tuomet jo camp'e arba visi jo bijo, arba visi idijotai, kad pasirase tokiam planui :D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-07-05, 01:17, pasakė:

-Saltinis - vienas paskutiniu video preview'u, kuriame Dave "never will be god in MMA" sedejo salia vedejo, o kitame video laido gale buvo Kevin "nobody trusts me" Iole.
Radau ta video. Dave Meltzer kostiumas atrodo tarsi nurengtas nuo vietinio cirko klouno :D Su visa pagarba, kuria as turiu siam zmogui kaip geriausiam savo srityje, turiu pabrezti, kad Dave idomiai/neiprastai apsirengia ir bendrai pateikia save. Toks out there vyrukas.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Neseniai cia susimasciau ir supratau kai ka-likimo ironija,bet zmogus kuris yra beveik nieko nesugebantis stovesenoje,nepaisant tos submission pergales prie Carwin esantis turbut dar visiskas naujokas BJJ ir paemus apskritai dar yra labai nepatyres ir zalias kovu menuose kuriam dar mokytis ir mokytis,praktiskai turintis tik gerus imtyniu igudzius ir zveriska jega dabar yra pats geriausias MMA sunkiasvoris pasaulyje :D
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Ne į temą

Rodyti pranešimąDuncan, 2010-07-08, 19:33, pasakė:

Neseniai cia susimasciau ir supratau kai ka-likimo ironija,bet zmogus kuris yra beveik nieko nesugebantis stovesenoje,nepaisant tos submission pergales prie Carwin esantis turbut dar visiskas naujokas BJJ ir paemus apskritai dar yra labai nepatyres ir zalias kovu menuose kuriam dar mokytis ir mokytis,praktiskai turintis tik gerus imtyniu igudzius ir zveriska jega dabar yra pats geriausias MMA sunkiasvoris pasaulyje :D

a.k.a. zalias mesos gabalas.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąLix, 2010-07-08, 20:05, pasakė:

Ne į temą

a.k.a. zalias mesos gabalas.
Na nereikia cia varyt ant tu, kuriuos turi savo avatare :D
T.y. and "da man" :D

Nuotrauka
Nuotrauka