Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Inferno

Temoje atsakymų: 11

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Baltic Wrestling Empire presents:
Inferno

Rodomas BWE logotipas. Prasideda Inferno pristatomasis klipas, fone skamba teminė šou daina kurią atlieka Rage Against The Machine - Bulls On Parade. Klipas baigiasi, rodoma arena kur skambant Bulls On Parade fanai miršta iš laimės, jie taškosi taip kaip turi taškytis geri fanai - arena beveik pilna, fejerverkai iš titantron'o. Woo! Muzika nutyla. Skamba Trečiojo Reicho Maršas. Arenoje pasirodo dabartiniai Tag-Team čempionai - Naciai. Jų Mercedes automobilis nuvažiuoja žemyn rampa ir sustoja prie ringo. Vairuotojas išlipa, atidaro dureles. Iš mašinos išlipa Adolfas Germanas, Giunteris Tishe, Gerdas Schlangsteigeris. Tačiau tai dar ne viskas - iš mašinos išlenda Refresh su savo diržu, bei The Highwayman. Fanai boo'ina - skanduoja nemalonias šiam penketukui skanduotes. Naciai pašaukia BWE personalo darbuotoją ir liepia jam atsiklaupti ant kelių ir stovėti keturiomis. Darbuotojas nenoromis tai padaro, o vis penki kovotojai tuo darbuotoju pasinaudoja kaip laipteliu. Jie užlipa ant apron'o ir Adolfas pašaukia tą patį darbuotoją nuleisti antrąją ringo virvę. Jis užlipa ir su baime akyse atsisėda ant antros virvės taip ją nuleisdamas. Visi penki paeiliui perlenda pro antrą virvę. Adlofas atsinešęs mikrafoną taria :
- Guten tag, turbut niekam nepaslaptis, kad sio vakaro specialusis svecias turejo buti zmogus, kuri galima apibudinti keliais zodzias, tai Lyderis is prigimties - Adolfas Germanas. Visi zino kas ivyko per Victims of summer, bet turbut nevisi supranta kokia reiksme turi man si pergale.
Pasaulyje egzistuoja daug sajungu ir organizaciju, jos siekia ivairiausiu utopiniu svajoniu, tarkim Europos sajunga siekia vieningos Europos, Jungtines tautos siekia taikos pasaulyje, na o NVS siekia buti konkurencinga NATO. Is paziuros sios organizacijos skirtingos, skirtingi tikslai, idejos, vizijos, taciau jas vienija vienas dalykas – FÄLLT (nesekme) joms nepavyksta igyvendinti savo utopiniu svajoniu. Europos sajunga niekaip negali priimti vieningos konstitucijos, Jungtines tautos niekaip nepasiekia taikos pasaulyje, na o NVS tai tiesiog popierine organizacija, kuriai oi kaip toli iki NATO. Taciau yra viena organizacija kuri savo Utopine svajone igyvendino per viena menesi, tai BWE lyderiu aljansas Magiskasis penketas. Muns nereikia desimciu metu, milijardines paramos kad pasiektume savo Utopine svajone, mums tik uztenka Vokiskos diciplinos ir tarptautinio talento. Ir stai pries jusu akis stovi naujieji BWE valdovai Magiskasis penketas. Po pergales per Victims of summer as galiu drasiai pasakyti kad M5 yra visa galva pranasesni uz ES, NATO, JTO ir kitas organicijas. Galiu lazintis is savo gyvibes kad siame amziuje neatsiras sekmingesnes organizacijos uz Magiskaji Penketa.
Utopija pasieketa, taciau uzmigti ant savo lauru mes negalime, reikia sugrazinti BWE cempijono dirzui slove, nes pastaraisiais menesiais si dirza laike kauketi iskrypeliai, dviveidziai nygeriai ir izulus vagys. Dirzas tapo parazito simboliu, pamatydavai Cempijona ir noredavai apmetyti ji akmenimis, del tokio sukurto steriotipo jus dabar svaidote i mane ivairius daigtus. Taciau artimiausiu metu viskas pasikeis, jus suprasite kad si karta cempijonas yra tikrai geras zmogus, kuris skatina niekada nenuleisti ranku ir kovoti iki galo, gerbti tauta ir su rimtais argumentais ja aukstinti pries kitas kartas. Taciau cia snekedamas as nieko nepakeisiu, reikia tai irodyti darbais, tad mano pirmasis darbas tai duodamas issukis 3 geriausiems visu laiku kovotojams. Refresh, uz jaunatviska maksimalizma ir nenora buti pilka mase, Autobaninkui uz tvirtos nuomones turejima ir vienam is jusu mano mieli kolegos Gerdai ir Giunteri, noreciau pakviesti jumis abu, taciau tai nebutu sazininga kitu atzvilgiu. Ka paemi reikia ir atiduoti, sie zmones man padejo pasiekti mano utopija, dabar atejo eile jiems atsilyginti tuo paciu. Pirma karta BWE istorijoje jus isvysite svajoniu maca, geriausi visu laiku kovotojai kovos del BWE dirzo.

Uzgroja Apocalyptica. Didziulis garso suroundas arenoje. Staiga ties titanronu nusileidzia plakatas ant kurio nupiestas Steffan Hamman ir salia jo svastika. Zengia greitu zingsniu link ringo. Be jokiu ceremoniju i ji ilipa ir apzvelgia visa minia. Ir GM taria :
- Ar jūs juokaujate? Ši kova didesnė nesamonė už Montreal‘io Srew Job‘ą
- Bet GM ar jūs manote , kad mes esame neverti kovoti dėl titulo? – Klausia Refresh
- Aišku , kad verti. , Tačiau kova dėl diržo reikia užsitarnauti, kita savaite prasidės atrankines kovos į 4 asmenų kova per artimiausia PPV tu Refresh susitiksi su Jaged "Razzor" Dwansoon , Highwayman susitiks su The Maniac, na o Gerdas susitiks su Kyo. Laimėtojas patenka i kova per PPV.

Šį vakarą matysime šiuos mačus :
Spoiler'is

Kyo & Hedge vs. Sick Extreme & Jordon Derek.
Tag Team Match

Spoiler'is

Kamera persikelia i užkulisius.
Spoiler'is

Spoiler'is

Magiškasis Penketas vs The Maniac, Jason Clue, Mr.Hardcore, Jaged "Razzor" Dwansoon & Damane
Tag Team Elimination Match

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-06-28, 13:04

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Tai ka show nemokamas man, bet jo dar negavau? Idomiai...
Beje, del nugaletoju, kaip tik sakyciau po spoiler tag'ais dar pats turetum juos paskelbti, kad zmones, nenorintys pirkti show, turetu galimybe zinoti nugaletojus. Cia kaip buna per PPV. Norintys perka visa show, o kurie nenori, nueina i wwe.com ir suzino rezultatus.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Citata

Tai ka show nemokamas man, bet jo dar negavau? Idomiai...
Neparasei tai ir negavai , jau nusiunciau.

Citata

Beje, del nugaletoju, kaip tik sakyciau po spoiler tag'ais dar pats turetum juos paskelbti, kad zmones, nenorintys pirkti show, turetu galimybe zinoti nugaletojus. Cia kaip buna per PPV. Norintys perka visa show, o kurie nenori, nueina i wwe.com ir suzino rezultatus.
Bet butu zmoniu kurie tiesiog pazetu rezus ir viskas. Daugiau nieko nesidometu. O jai nezinai nugaletoju vistiek labiau norisi pirkti manau. Vistiek sitas sou tikriausiai bus patalpintas kita savaite , kai isvysime kita inferno.

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-06-28, 12:38

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Show papostintas. Nes jei reiktu siusti reiktu maziausiai triju partu , o tai labai uzknisa. Tad galite skaityti show cia!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
oi Viliau Viliau... persistengei ojojoj... Pirma kova pakenčiama, backstage antras pusė velnio, pirmas man pasirodė vaikiškas. juokeliai apie šūdus yra lėkšti, o be to tolimesnėje šou eigoje nieko apie juos neužsimenama... tad logikos trūksta...
5 on 5... nu čia tai neturiu žodžių... visų pirma galėjo būt trupmesnė kokius 5 kartus, bet svarbiausia visą laiką balaganas. nespėjo pasikeist, jau daro powerbombą, veiksmas po veiksmo, atrodo, kad žiūrėtum fast-forward... kiek visokių netikslumų, kaip pvz ateina Kyo kaip tesiėjas, bet Refresh sako "aš teisėjas"... ir dar daug daug tokių nesąmonių kurios padaro Tavo visos savaitės darbą beverčiu... "I ringa lipa pavarges , bet jegu kupinas Maniac" < what the hell is that? aš kažkodėl naiviai tikėjausi neblogo šou, bet gavau... ką jau kalbėt, kad buvau vienintelis parašęs kalbą, bet buvau eliminuotas :)

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-28, 14:28, pasakė:

oi Viliau Viliau... persistengei ojojoj... Pirma kova pakenčiama, backstage antras pusė velnio, pirmas man pasirodė vaikiškas. juokeliai apie šūdus yra lėkšti, o be to tolimesnėje šou eigoje nieko apie juos neužsimenama... tad logikos trūksta...
5 on 5... nu čia tai neturiu žodžių... visų pirma galėjo būt trupmesnė kokius 5 kartus, bet svarbiausia visą laiką balaganas. nespėjo pasikeist, jau daro powerbombą, veiksmas po veiksmo, atrodo, kad žiūrėtum fast-forward... kiek visokių netikslumų, kaip pvz ateina Kyo kaip tesiėjas, bet Refresh sako "aš teisėjas"... ir dar daug daug tokių nesąmonių kurios padaro Tavo visos savaitės darbą beverčiu... "I ringa lipa pavarges , bet jegu kupinas Maniac" < what the hell is that? aš kažkodėl naiviai tikėjausi neblogo šou, bet gavau... ką jau kalbėt, kad buvau vienintelis parašęs kalbą, bet buvau eliminuotas :?
Paprasciausiai Damane baigia karjiera (neribotam laikui) ir nesinorejo jo issiusti i atostogas su pralaimejimu..

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-06-28, 14:47, pasakė:

Paprasciausiai Damane baigia karjiera (neribotam laikui) ir nesinorejo jo issiusti i atostogas su pralaimejimu..
bet jis buvo mano komandoj, tai galėjai mane kartu su juo palikt ringe :?

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-06-28, 14:47, pasakė:

Damane nebaigia karjeros. jis tik nutrauke veikla. Su bwe... bwe...

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Ne į temą
Nesupratau nuo kada as tapau heel'u?

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Turiu paantrinti Pajacui.Viskas buvo neblogai iki ME.ME tikrai nepatiko.Nepatiko match'o ilgis ir visa ta bezabrazija ,kuri buvo tame match'e.Tai kaip ir paskutinis BWE show :?

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Lyncaz viską pasakė, nėra ko daugiau pridurt...

Tai paskutinis BWE šou, Baltic Wrestling Empire užsidaro, tad norėčiau didžiausią padeką pareikšti Žygiui/Answer/ The1andOnly. Su jo atsidavimu ir įdėjomis BWE pasiekė aukštesnį lygį, su juo buo gera dirbti, o ie man patiko būti BWE dalimi tiek kovose kaip wrestleriu, tiek writingu ir keliais backstage... Tikiuosi Jums patiko BWE...
Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Teko ilgai skaityti šitą šou, bet turiu pasakyti, Refresh, kad ne viską lemia kiekybė. Kiekis yra nesvarbu, svarbiau yra kokybė. Na o ta antra kova buvo be galo ilga ir ne tai kad labai prasta bet tiesiog vidutiniška. Nei bloga, nei gera.
Dar vienas dalykas, kad reikia išmokti rašyti meniškesniu stiliumi. Tą prasme ne taip: JD atlieka suplex, bet ne Reverse, va taip: JD visas nuvargęs pasižiūri į savo oponenta. Prakaitas liejasi po visą kūna. JD prieina arčiau, spiria į pilvą, užsikelia aukščiau ir: SUPLEX...
Meniškesni stiliu reikia ir backstagus rašant panaudot.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0