Rodomas labai juodas kambarys,ir netiketai raudona sviesa pasirodo tiesiog is niekur,ir rodomas The Monstro.
-Coolmen,tu manai kad jeigu tu slepsis uz GM nugaros as tave nepasieksiu????...AS NESUSTAPDOMAS!!!! Netgi tavo GM nieko nepadarys kai mes busime uzrakinti tame Steel Cage !!! Bet yra viena mini-problemele man bet man tai niekiek nemaishis!!! Manai antrankiai mane irgi sustapdys? IR VEL NE!!! AS NESSSSUSTAPDOMAS!!!! Niekas negali manes sustapdit!!! UHHHAAAAGAAAA.
(Monstro tiesiog isikrausta is proto,pradeda begioti,saukty,ir musti save su barbwired beizbolo lazda,kraujas is galvos liejasi per visa kuna)
-Taigi Coolmen,zinok kad ir as artimesiu metu nebusiu vienas......Feel the wrath because Project M.O.N.M is coming...
Camera isijungia.
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-03-29, 13:58
Pasigirsta rated rko themas ir pasirodo coolman,prisistatydamas ziurovams,ilipa i ringa,ir sako:
-Suopranti monstro kodel tu taip savimi pasitiki?nes kai tu kovojai pries mane,galvojau jog kovoju su siuksliu deze,pfu,zmogau,taigi sakykim,tu laimejaj tik per atsitiktinuma.Del vieno tu teisus,kai busiu tam narve,nuo kvapo nebus kur dingti,bet nesvarbu,supranti,vienas is mano fanu man imes i narva tic taco,ir as tau ji sukisiu i burna,bei iseisiu is narvo.Ir ziurek,mum sutavim abiem nauda,as irodau jog laimejai per pirma nmo heat per klaida,o tu irodai jog tavo dantu visi 7 pozymei sveikii .
-Na o jej kalbant apie si heat,tai zinok,jog tu pralaimesi,ir kaip geras monstriukas gausi dantu sepeteli.Beje neuzmirskim jog bus special ref,taigi,kad ir kas tu butum,arba aateini,ir netrukdai man uzsiimt stomotologija,arba buk,kaip monstro sako-SUNAIKINTAS!!! (COOLMAN ISEINA)
P.S sorry jog man tenka rasyti kalba siandien,man skilo ranka,tai turejau vakar visa diena guleti,taigi prasyciau iskaityti sia mano kalba.
-Suopranti monstro kodel tu taip savimi pasitiki?nes kai tu kovojai pries mane,galvojau jog kovoju su siuksliu deze,pfu,zmogau,taigi sakykim,tu laimejaj tik per atsitiktinuma.Del vieno tu teisus,kai busiu tam narve,nuo kvapo nebus kur dingti,bet nesvarbu,supranti,vienas is mano fanu man imes i narva tic taco,ir as tau ji sukisiu i burna,bei iseisiu is narvo.Ir ziurek,mum sutavim abiem nauda,as irodau jog laimejai per pirma nmo heat per klaida,o tu irodai jog tavo dantu visi 7 pozymei sveikii .
-Na o jej kalbant apie si heat,tai zinok,jog tu pralaimesi,ir kaip geras monstriukas gausi dantu sepeteli.Beje neuzmirskim jog bus special ref,taigi,kad ir kas tu butum,arba aateini,ir netrukdai man uzsiimt stomotologija,arba buk,kaip monstro sako-SUNAIKINTAS!!! (COOLMAN ISEINA)
P.S sorry jog man tenka rasyti kalba siandien,man skilo ranka,tai turejau vakar visa diena guleti,taigi prasyciau iskaityti sia mano kalba.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0