Peršokti prie turinio

WrestleMania 29

Temoje atsakymų: 25

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

THE ROCK © vs. JOHN CENA
WWE CHAMPIONSHIP MATCH

Nuotrauka

THE UNDERTAKER vs. CM PUNK
SINGLES MATCH

Nuotrauka

TRIPLE H vs. BROCK LESNAR
NO HOLDS BARRED MATCH / IF LESNAR WINS, TRIPLE H RETIRES

Nuotrauka

ALBERTO DEL RIO © vs. JACK SWAGGER
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH

Nuotrauka

SIX-MAN TAG TEAM MATCH
RANDY ORTON, SHEAMUS & BIG SHOW VS. THE SHIELD

Nuotrauka

WADE BARRETT © vs. THE MIZ
INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka

RYBACK vs. MARK HENRY
SINGLES MATCH

Nuotrauka

TEAM HELL NO © vs. DOLPH ZIGGLER & BIG E LANGSTON
WWE TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH

Nuotrauka

CHRIS JERICHO vs. FANDANGO
SINGLES MATCH

Nuotrauka

EIGHT-PERSON MIXED TAG TEAM MATCH
TONS OF FUNK VS. TEAM RHODES SCHOLARS

Nuotrauka

ManvydTM

Baltas diržas

• Naujokai
  • 2 Pranešimai:
0
Šiaip neesu toks wrestlingo žinovas, bet aš manau kad cena laimės titulą iš rock. Alberto del rio vs Jack Swagger, alberto del rio laimės, taip pat yra tokia nuojauta man kad įsikiš ir big slow į kovą.

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19
Man kažkodėl tokia nuojauta, kad per Wrestlemania galime išvysti triple threat dėl WWE championship'o.

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
man irgi kiek jautesi ziurint RAW, kad taip GALI nutikti. nes o ką punkui veikt daugiau?

beto preitu metu wm tagline ONCE IN LIFETIME nueitu perniek, nes butu TWICE in a lifetime :)

o jei triple threat - jau kitaip butu.

WEED THE PEOPLE :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Tikri pinigai ir istorine verte yra 1-on-1 matchuose, taigi nors ir yra Triple Threat ikimybe, kurios ne atmeta ir Meltzer, panasu kad gausime seniai planuota Cena/Rock II. Kas liecia Punk, tai viska parodis artejancio Raw, bet jei viskas eis pagal "plana" tai Taker gris Pirmadieni (neveltui gi jis numete tiek svorio) ir duos Punk ka veikti siai WrestleManiai. Gaila tik, kad Brock uzstrigo programoje su Trips.

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
taigi jis ta svori ne specialiai numete, o del to, kad po klubo operacijos negalejo kacialintis normaliai ir atgaut savo tikrosios formos. butu galejes, butu nemetes to svorio. nukrito del aplinkybiu. nesistebeciau, kad ut nebutu siais metais @ WM

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
The Undertaker grizo vakar (Vasario 23 diena) per SmackDown house show. Oficialus WWE YouTube:

Oficiali citata is WWE Tout:

WWE Tout pasakė:

The Deadman returns to @WWE at tonight's #Smackdown Live Event in Texas! #Undertaker

Fanu nuotraukos:

Nuotrauka Nuotrauka

Call me crazy, bet abejoju, kad jis siaip grizo vienam house show. As stebeciau muzika is sviesas rytoj per Raw :)

ManvydTM

Baltas diržas

• Naujokai
  • 2 Pranešimai:
0
Yra tikimybė, kad bus Brock Lesnar vs Triple H Wrestlemania 29.

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19
Tai jau ne galimybė, o faktas.

Clue

Baltas diržas

• Naujokai
  • 17 Pranešimai:
-1
aš kaip tik manau,kad nebus to atsibodusio same cena shit,kad jis stebuklingai laimės ir t.t.,manau bus the rock pergalė,o dėl swagger ir rio bei cm pnuk ir undertaker sunku pasakyti :)

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąClue, 2013-03-06, 15:32, pasakė:

aš kaip tik manau,kad nebus to atsibodusio same cena shit,kad jis stebuklingai laimės ir t.t.,manau bus the rock pergalė,o dėl swagger ir rio bei cm pnuk ir undertaker sunku pasakyti :)
John Cena laimes titula, nes viso matcho esme yra ta, kad Cena turi grazinti savo win. The Rock nugalejo ji praeita WrestleMania, nes tai buvo jo gimtasis miestas (Miami) ir jie iskart planavo daryti rematcha siu metu WrestleManijoje. Rock grizo trumpam laikui, taigi jis dings po Balandzio 8 dienos Raw iki pasirodis tik velai antroje metu puseje, kad pradeti ruosti sekancios WM XXX matcha (gal pries Lesnar).
The Underatker laimes, nes... jis laimes. Taker arba iseis i pensija su savo Wresltemania Streak nenugaletas (labiausiai tiketina) arba jei kazkam ir duotu baigti jo streak, tai galetu buti TIK Cena, nes jis ilgalaike WWE investicija. Bet abejoju ar Cena baigs Takerio streak, nes nemanau, kad jis (arba net kompanija) noretu uzsitraukti ant jo dar labiau neapykantos is vyru demografijos.
Swagger/Del Rio matchas yra zymiai maziau svarbus - todel gai limeti bet kas is dveju, bet tikriausiai Jack paims ttula, nes panasu, kad WWE duoda jam paliginamai gera pusha ir, kad programa su Alberto testusi po WrestleManijos, babyface (Alberto) turi vytis titulo, kuri laiko heel'as.

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19
Kiek girdėjau Brock vs Rock planuojamas per šių metų Summerslam'ą, bet visgi gal tai tik gandai, na o dėl Jack'o pergalės abejoju, juk vis dėl to žmogus visai neseniai buvo pagautas su marichuana.

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąDzeLine, 2013-03-06, 20:13, pasakė:

Kiek girdėjau Brock vs Rock planuojamas per šių metų Summerslam'ą, bet visgi gal tai tik gandai, na o dėl Jack'o pergalės abejoju, juk vis dėl to žmogus visai neseniai buvo pagautas su marichuana.

Vasario 14 dienos Wrestling Observer Radio eteryje Meltzer pasake, kad WWE svyroja tarp SummerSlam ir WrestleMania matchui tarp Rock/Lesnar. Mano nuomone jie pataupis ji WrestleMania XXX. Tada ir Cena butu laisvas matchui su The Untertaker, kurio tikios sekanciais metais.

Kas liecia Swagger, tai jis tiesiog sumokejo iprasta WWE pot tax, t.y. $2,500 bauda. Aisku DUI nera gerai, bet sio momentu jis ir Zeb labai gerai tvarkosi su gimmicku, taigi IMO jie nekeis pirminiu planu ir Jack laimes titula. Cia WWE poziuris i zole (Wrestling Observer Newsletter 2012-06-11):

Citata

Marijuana is a $2,500 fine, and a number of top stars view the fine as their pot tax. WWE increased the fine as a deterrent. Lower card wrestlers have been punished with more frequent losses and dropped pushes if they regularly tested positive for it, but main eventers have been pretty much left alone to pay their fines with no repercussions.

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13
Ka manot apie Cenos heel turna arba bent jau kazkokius gimick pakitimus per WM? Sansu nedaug, bet vis dar tikiuosi kazko :D

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąSwedaS, 2013-04-03, 13:16, pasakė:

Ka manot apie Cenos heel turna arba bent jau kazkokius gimick pakitimus per WM? Sansu nedaug, bet vis dar tikiuosi kazko :D
Na bent jau aš asmeniškai šiokių tokių heel manierų per pastaruosius RAW iš Cenos pusės išvydau. Bet vis dėl to nelabai tikiu tuo galimu turn'u, nors slapta visai norėčiau tą išvysti.

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13

Rodyti pranešimąDzeLine, 2013-04-03, 20:57, pasakė:

Na bent jau aš asmeniškai šiokių tokių heel manierų per pastaruosius RAW iš Cenos pusės išvydau. Bet vis dėl to nelabai tikiu tuo galimu turn'u, nors slapta visai norėčiau tą išvysti.
Taip, išvysti tą tikrai būtų smagu. Gi 10 metų Cena nesikeičia, galima sakyti. Bet, kad Heel tapti tai kažkaip nemetau jam šansų dėl tų visų "Make-a-Wish" ir pan. Nors aišku norėčiau :)

Nuotrauka

And on a quiet night

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Heel'u jis turnintu tik tuo atveju, jeigu job'intu Rock'ui. Žiauriai to norėčiau. Ne tiek Rock pergalės, kiek Cenos antro lose iš eilės per WM prieš Rock ir heel turn. Cenos pergalės atveju, heel turn'as neįmanomas.

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2013-04-04, 14:00, pasakė:

Heel'u jis turnintu tik tuo atveju, jeigu job'intu Rock'ui. Žiauriai to norėčiau. Ne tiek Rock pergalės, kiek Cenos antro lose iš eilės per WM prieš Rock ir heel turn. Cenos pergalės atveju, heel turn'as neįmanomas.
Nebent ta pergalė būtų nešvari.

Nuotrauka

And on a quiet night

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19
Kalbant apie nešvarią pergalę... Visai nesenai per smackdown'ą The Rock "apdaužė" John Laurinaitį, galbūt jis bus Cenos pergalės priežastimi?

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Pradžiai pasakyti noriu tiek, kad ant popieriaus tai buvo prasta 'Mania. For the most part, nuobodus cardas, nuspėjamas buildas, + tokiam amžiuje ir šiaip visi tokie paauglystėje smagūs dalykai teikia mažiau malonumo :D Tačiau vis tiek tai buvo vienas prasčiausių WWE darbų buildinant nuo tada, kai pradėjau žiūrėti. Tačiau nepaisant to, WM visada bus WM ir ją žiūrėti niekada nenuobodu. Kadangi turėjau krūva darbų visą dieną ir nereikejo anksti keltis, o ir streamą gerą pavyko rasti, nusprendžiau pažiūrėti tiesiogiai.

Į žvaigždutes galit nekreipt dėmesio, tai dariau labiau dėl savęs, nes tikrai neobjektyviai vertinu atsižvelgiant į tai, kiek mažai mačų žiūriu šiais laikais.

The Shield mačas buvo pointless, turint galvoje, kad jie jau pora tokių tag mačų laimėjo, o šis, nors ir smagus, niekuo neišskirtinis. IMO turnint turėjo Ortonas, o ne Show. Vis dėl to, Shield bookingas parodo, jog už WWE stalo yra ir protingų dėdžių. Net jei šis angle ir bus kada pagadintas, jie vis tiek jau išliko stiprūs ilgiau nei dauguma pirmtakų (Nexus ir pan.) **1/4

Gerbiu tiek Mark Henry, tiek Ryback. Pirmąjį, nes sugebėjo (su creative pagalba) tapti įdomesnis ir po tiek metų WWE turbūt šiemet (?) baigs karjerą būdamas aukščiausiame taške, ir antrąjį, nes sugebėjo reinventint save po nesėkmingo pirmo run'o (Skip Sheffield anyone?) ir tapti ant tiek over su 2013-iems metams nuvalkiotu wrestlingo gimmick'u. With that being said, laikas, kurį šie du praleido kartu ringe buvo per ilgas mano skoniui. Taip pat visiškai nesuprantu bookingo, kam duoti Henry pergalę ringe ir Ryback moralinę pergalę? Nonsense. 1/2*

Labai patiko AJ/Dolph/Bryan pradžia. Fun little match, publika skaniai suvalgė, parodo jame buvusių wrestlerių overness lygį. **

Sekantis mačas turėjo būti "make a star", sąlygos tam buvo puikios, ~10 min WM singles mačas su pačiu geriausiu wrestleriui šiai situacijai. Ir nors aš nesupratau smarkų neapykantos Fandango atžvilgiu jam nespėjus nėkart pasirodyt ringe, pirmasis mačas parodė, kad ringe jis ko gero nežibės ir main eventeriu ko gero irgi nebus. Viską, kas įvyko gero šiame mače aš siečiau su Y2J, o Fandango išsiskyrė tik subotchintu finishu. **1/4

Dėkingas Diddy už muzikinį foną man darantis arbatą. Jei rimtai, vienintelis pretekstas turėti tokius mini koncertus yra wrestlerių entrancai. As we'd see later...

Swagger angle dar karta parodo, kad kaip ir visur gyvenime, taip ir wrestlinge, reikia arba eiti atsargiai ir neišsišokant, arba viską daryti abstrakčiai. WWE pasirinko "nei 5, nei 9" kelią, ko pasekoje, šis ant popieriaus offensive gimmickas visiškai nepritraukė overness. Nors iš pradžių džiaugiausi, kad WWE suteikė Jackui antrą šansą po Wellness pažeidimo, dabar norėtųsi, kad jie to nebūtų padarę ir šį spotą perleidę Ziggleriui. Apie mačą daug neprikalbėsi, kaip WM title match, buvo nuobodu. **1/2

Random pastebėjimas - kur dingo backstage segmentai? Ir interview? Gal kažką praleidau bevaikščiodamas, bet viskas ką temačiau buvo pagal match-videopackage-match-... formatą. Ar Vincas nusprendė, kad tai yra no longer cool? Tikiuosi, kad Dave Meltzer parašys straipsnį "The Lost Art Of A Backstage Vignette".

Gotta love Living Colour. Nors jau sena, bet savo laiku neįvertinta grupė. The Streak buvo mačas su didžiausiais lūkesčiais ir juos atpirko. Finishas galėjo būti geresnis, taipogi, kažką WWE privalo daryti su Spanish Announce Table, nes jau trečią kartą šiemet jis nesuveikia kaip reikia, bet šiaip pagaliau sulaukėm 'Mania momento. Gaila, kad nedaug mum liko Takerio mačų, bet atėjo metas kitais metais suvesti su Cena ir baigti karjerą. ****1/2

Brock/HHH buvo visiškas snoozfest, kol neperėjo prie Kimurų. Pagal garso lygį sprendžiu, kad nuobodu buvo ne man vienam. Įdomu, ką apie šį mačą mano Mr. "My favorite match is Brock/Godlberg" MalioK :) Brocką galima laidoti tiek kaip draw (po išjobbinimų Cenai ir dabar HHH), tiek kaip pro-wrestlerį (nes jis nesuvokia, kad žmonės norį jį matyti tokį koks jis buvo 2002-04 metais, o ne fake UFC versiją). Ir šiaip smagu, kai Triple H net ir būdamas part-timeris tebeduoda krūvas progų IWC bambėti ir prikišti jo didelį ego bookinant save. ***1/4

Negražu skųstis, kai kažkas būna per gerai, bet HOF šiemet buvo visiškai overstacked. Jei būtų mano valia, aš būčiau ją dalinęs iš dviejų ir pusę inductees perkėlęs į kitus metus. Skaičiau, kad ceremonijos bilietai buvo išpirkti vos paskelbus apie Mick Foley, bet pats Foley nepateko į transliaciją dėka Trumpo ir kitų Bruno galima suprasti, žinant kaip sunku jį buvo prikalbinti, ir būtent į MSG, bet Backlund, Booker T ar Trish Stratus atrodė kaip didelių vardų išmetimas.

Jei jau Cena per WM apsiriboja tik paprastu entrance be jokių blizgučių (pirmąkart nuo 2005 jei neklystu), tai reiškia WWE visiškai pasibaigė idėjos. Arba kažkam susišvietė, kad prioritetas yra bligučiai Triple H entrancui :sly: Mačas, nors prasidėjo nuobodžiai, buvo labai smagus. Džiugu, kad vyrukai prigalvojo įdomių counterių, kurių nematėm pirmame mače. Taip norėjau Cenos turno, kad vis laukiau ref bump'o :D Gal vėlgi finishas nebuvo pats efektingiausias (man norėjosi, kad jis būtų pasibaigęs per "deja vu" momentą), bet atleistina, nes lūkesčiai tikrai viršyti. Įdomu kas bus ateityje, nes pabaiga (pritemtas "Wrestlemania-moment" mano akimis) atrodė tarsi Rock'o send-off, nors kiek pamenu jis patvirtino, kad pasirodys dar 2 sekančiuose PPV, kas buvo sustiprinę jo pozicijas laimėti šį mačą. Paradoksas, šiaip džiaugiuosi visada jį matydamas, bet dabar net norisi, kad jis pasiimtu time off, bent jau iki Summerslam ar Series, nes po tokio make-out su Cena po mačo, reikės laiko, kol fanbase jam atleis ir vėl jo pasiilgs :) ****1/2

Bendrai paėmus, esu pavargęs, įtariu dėl to, kad didžioji dalis show varė nuobodulį. Viskas, ką išvydome buvo nuobodu ir/arba bent jau absoliučiai nuspėjama, kas nėra visada blogai, bet vyliausi, kad bent vienas iš pagr. mačų turės siurprizą just for the sake of it. Anyway, duodu "pass" Cenai, Dwayne'ui, Punk'ui ir Takeriui, bet neskaitant jų Mania tikrai prasta. Galima pasiguosti, kad tai geras atskaitos taškas kitų metų jubiliejui (why not in MSG for f's sake?), o laukimas neturėtų prailgti turint galvoj, kad manau visų čia veteranų gyvenimuose wrestlingas nebeužima svarbios vietos. 5/10

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2013-04-08, 10:46

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19
Na paziurejau pirma karta per sios metus visa WWE PPV, paskutini karta ziurejau Royal Rumble ir tai tik du paskutinius macus. Ka galiu pasakyti arba as pasenau, arba si wm nebuvo stebuklas. Geriausias vakaro macas, nepaisant tragiskos istorijos buvo CM Punk vs Undertaker. Visa kita nieko ipatingo. Pernai per wreslemanija nors buvau ziaurei uzsihaipines su top macais kaip Rock vs Cena Once twice in a life time ir Undertaker vs HHH, abu macai tikrai buvo puikus, o siemet turbut del tragisko buildo manes nezavejo nei vienas macas ant popieriaus. Aciu Punkui uz gera maca su Undertaker, o kitiems palinkesiu pasistempti ir WM 30 padaryti super duper awesome :)
P.S ar kada nors gyvenime as isvysiu Cenos heel turna ar ne? Man taip svietesi kad si WM puiki proga padaryti si drastiska zingsni, bet pasirodo Vincui ir Co pritruko stipriu kiausu :/

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13
Visą WM laukiau kažkokio "OMG" momento, bet gaila taip ir nesulaukiau :(

Nuotrauka

And on a quiet night

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
viena iš pagrindinių minčių - kur backstage segmentai? per visą šou vienintelis momentas su mikrofonu - Zeb'o pasvaičiojimai kurie jau girdėti n kartų.

Wrestlingo prasme tai buvo prasčiausia matyta WM. Vienintelis sugebėjęs įtraukti mačas buvo ME, kuris Ačiū die Vincui buvo update'intas nuo pernai.
Taker - Punk mačas buvo visiškas nusivylimas, nes Taker nebeparodė nieko išskirtinio (kalbu apie veiksmus), Punk padarė vienintelį dalyko kurio lyg tai nebuvau matęs - švariai išlindo iš hells gates. pabaigoje sekę finisheriai ir jų reversai buvo tik nevykusi HBK - Taker kopija. Kaip eilinis mačas tai gal ir būtų nieko, bet kaip su tokiais lūkesčiais tai gavosi šnipštas.

Kaip minėjo Walleris, fAn-dAn-Gooo tik parodė kad jis ateities neturi, nes wrestleris iš jo prastesnis nei šokėjas.

Pagal neoficialią statistiką tūnančią mano atminty, Big Show yra dažniausiai kulno/veido statusą keičiantis atletas.

Visi kiti mačai buvo eilinio Raw ar SD kokybės, nieko įsimintino nemačiau (nu gerai, išskyrus good luck kiss nuo AJ).

Nebuvo Divų? Really? Really? pirmą kartą . . . gyvenime? kaip ir šiaip įžymybės iš TV ar kur nors mačo prieš wrestlerį... keista, bet nepasakyčiau, kad to trūko.

Pirma WM kurią galiu drąsiai trint pažiūrėjęs, nes žinau, kad kartojimo matyt nenoriu. Na o gal tai turėtų būti atskaitos taškas WM XXX, visgi jubiliejus, jis turi perspjaut prieš tai buvusį renginį. :mellow:

Nuotrauka

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19
Punk/Taker mačas nebuvo toks geras kokio tikėjausi, trūko kažko tokio neįprasto, vienu žodžiu, mačas nebūtų nusivylimas, jeigu įvyktų per kokį nors Extreme Rules PPV, bet tai Wrestlemania ir iš jo norėjosi gauti kaip įmanoma daugiau, bet ką padarysi. Mačui asmeniškai duočiau ***3/4

Smagiai susižiūrėjo Hell No/Ziggler Big E mačas, pradžia buvo tiesiog awesome ir labai tikėjausi, kad Bryan atsikeršys už praėjusią Wrestlemania tuo, ką gavo pernai. Visgi mačas buvo trumpas, bet per tokį trumpą laiką iš tiesų padarė neblogą mačą. Na o AJ jau antrus metus iš eilės atneša pralaimėjimą savo akompanionams. P.s. man vienam Yes chantai suteikia tiek laimės? Įvertinčiau maždaug **1/2

Shield vs Orton, Sheamus ir Show iš tiesų irgi buvo neblogas match'as, bet vis dėl to neprilygo praeitiems Shield mačams. Visumoje susižiūrėjo ganėtinai lengvai, kovai duočiau taipogi **1/2 įvertinimą.

Na Henry/Ryback ir buvo toks, koks turėjo būti, bet visgi kovos baigti nustebino. Nesitikėjau išvysti laiminčio Henry'o. Visumoje kaip 2 "monstrų" mačas, man asmeniškai buvo ganėtinai entertaining. Matchą įvertinčiau *

Nežinau kodėl, bet labai laukiau Fandango ir Jericho mačo, bet teko nusivilti, kadangi jis nebuvo toks ilgas, o ir Johnny Curtis negavo tiek offence, kiek norėjosi. **

ADR vs Swagger match'e tikėjausi Swaggerio pergalės. Šis man nepaliko labai didelio įspūdžio, nors visumoje ir nebuvo blogas. Dėka Zigglerio mums, ko gero, nebeteks matyti šių dviejų wrestler'ių PPV match'e one on one. **1/4

Lesnar/Trips mačas buvo ganėtinai nuobodus, bet pabaiga buvo visai nieko. Vien dėl pabaigos vertinu **3/4

Na ir Wrestlemanios main event John Cena vs The Rock. Šis match'as man paliko didesnį įspūdį nei praeitas jų susiremimas ir manau, kad buvo šio PPV pažiba. Nors pirmos 10 minučių ir buvo nuobodokos, bet prasidėjus finisher'ių lavinai, jis iš tiesų mane pritraukė prie ekrano. Nors ir kaip slaptai savo širdyje tikėjausi Cenos heel turną, visgi neteko to patirti. Anyway mach'as buvo tikrai geras, duočiau jam ****1/4

P.s. Man vienam po Wrestlemanios vykęs Raw paliko didesnį įspūdį nei pati 'Mania?

Šį pranešimą redagavo DzeLine: 2013-04-10, 15:57

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13

Rodyti pranešimąDzeLine, 2013-04-10, 15:56, pasakė:

P.s. Man vienam po Wrestlemanios vykęs Raw paliko didesnį įspūdį nei pati 'Mania?
Tikrai ne, RAW po WM buvo AWESOME vien dėl publikos ! :)

Nuotrauka

And on a quiet night

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0