Suskamba Shinedown - Bully ir į areną agresyviai įeina Marian Ace, nieko nelaukdamas iškelia viduriniuosius pirštus ir keliauja link ringo, pakeliui įžeisdamas vieną ar kitą faną, laiptais įlipta į ringą ir vėlgi iškelia viduriniuosius pirštus į viršų, pakelia jam paruoštą mikrofoną nuo grindinio ir kalba:
- Vos prieš keletą mėnesių kuriam nors iš jūsų, kvailių, pasakius, jog aš būsiu vienas iš labiausiai dominuojančių asmenų šioje federacijoje, jūs, be abejonės, nusijuoktumėte ir išvadintumėte tą žmogų silpnapročiu. Tačiau... Tačiau vieno asmens dėka, ši iliuzija tapo realybe ir ne kas kitas, o Marian Ace, jau kitame šou kovos dėl pačio prestižiškiausio titulo visame wrestling'o pasaulyje. Šaunu, jog Bizūnas ateis į tą match'ą ir ramiomis akimis žiūrės, kol aš nusiimsiu aukštai kabantį titulą ir tapsiu pirmuoju, kartu ir paskutiniuoju, čempionu. Bizūnai, aš esu dėkingas už šią paslaugą ir pažadu, jog tu galėsi būti pirmas, kuris pasveikins mane su mano pergale. Na o tu spencer galėsi būti pirmas žmogus, kuris nuvalys batus MWE čempionui. Na susitaikykite, mano tapimas čempionu yra neišvengiamas faktorius, aš gimiau būtent tam, aš augau būtent tam ir galiausiai aš stoviu šiame ringe būtent tam. Aš tiesiog tam sutvertas. Ne tu, Bizūnai, ne tu, Spenceri, bet aš. Man nėra svarbios jokios draugystės, jeigu kuris nors iš jūsų pasipainiosite man po kojomis - jūs kesite žiaurius skausmus, jeigu jūs veiksite kartu su manimi - jūs maudysites mano šlovės spinduliuose. Patinka jums tai, ar ne - tai neturi reikšmės. Kaip buvo užrašyta senovės knygose, taip įvyks ir per "Shadow of the Night" renginį - aš paliksiu ringą su titulu ant savo peties ir taip užtvirtinsiu savo vardą istorijos vadovėliuose kaip geriausią kada nors gimusį čempioną.
Marianas nuleidžia mikrofoną ir laukia įeinančių į ringą oponentų.
Temoje atsakymų: 2
2012-08-02, 23:07
Rammstein – Du Hast ir ramiu, neskubančiu žingsniu išeina Spencer Smith. Su šypsena veide ir mikrofonu rankoje jis nusileidžia rampa, įlipa į ringą ir taria:
- Broliai ir seserys, vyrai ir moterys, štai ir aš, nuostabus, vienintelis, nepakartojamas, atėjau ne tik pamaloninti jūsų savo pasirodymu, bet atlikti valytojo pareigų. Na ką padarysi, dėl bendros tvarkos kartais tenka ir pasiaukoti. Apie ką aš? Apie tai, ką neseniai išgirdote iš šio vyro lupų. Man gaila jūsų žiūrovai, mat iš šio save vadinančio būsimu nugalėtoju burnos tiesiog srūva pamazgos. Šitų pamazgų koncentracija pasidarė pavojinga jūsų gyvybei ir ačiū Dievui, kad jis užsičiaupė. Prašau tavęs visų čia susirinkusių žmonių vardu – nebepratark nei žodžio. Arba, žinant, kad tokie kaip tu negali neskelbti savo tiesų, suprastink jas iki Lietuvos gyventojų minimalaus atlyginimo dydžio. Manau jau užteks savo laiką skirti tau. Visgi nelabai esi to vertas, gal kada ir užsitarnausi, bet tik ne šiai akimirkai. Šūdas, kai ką visgi pamiršau... Ai taip... Valyti batus?! Aš?! Ar teisingai supratau?! Ko tu užsirūkei, ar esi kada nors matęs kaip aukštesnioji mitybos grandinės dalis paklusta žemesniajai? Įdomus aparatas tu, štai ką turėjau omeny kalbėdamas, kad iš tavo burnos pilasi tik nesąmonės... O dabar apie reikalus. Shadow of Night. Vakaras, kuriame susitiks trys vyrai dėl vieno tikslo – NWE čempionų diržo. Na, daugeliui taip ir gali pasirodyti, tai reiškia, kad ta dauguma klysta. Aš ne tik einu iškovoti to diržo, aš, kaip kažkada jau esu sakęs, einu įrodyti ką galiu nuveikti ringe. Einu užčiaupti žabtus visokiems kritikams ir vietiniams erezijų skleidėjams, kurie tvirtina, jog mane nugalės. Ane, ponasai Marian? Tiek tu, tiek Bizūnas turite žinot vieną dalyką – jei trokštate laimėti diržą, pirma turėsite susiremti su manimi, galiausiai išrašysiu susitikimą jums su žeme. Pasiruoškit, lengva mane įveikti nebus...
- Broliai ir seserys, vyrai ir moterys, štai ir aš, nuostabus, vienintelis, nepakartojamas, atėjau ne tik pamaloninti jūsų savo pasirodymu, bet atlikti valytojo pareigų. Na ką padarysi, dėl bendros tvarkos kartais tenka ir pasiaukoti. Apie ką aš? Apie tai, ką neseniai išgirdote iš šio vyro lupų. Man gaila jūsų žiūrovai, mat iš šio save vadinančio būsimu nugalėtoju burnos tiesiog srūva pamazgos. Šitų pamazgų koncentracija pasidarė pavojinga jūsų gyvybei ir ačiū Dievui, kad jis užsičiaupė. Prašau tavęs visų čia susirinkusių žmonių vardu – nebepratark nei žodžio. Arba, žinant, kad tokie kaip tu negali neskelbti savo tiesų, suprastink jas iki Lietuvos gyventojų minimalaus atlyginimo dydžio. Manau jau užteks savo laiką skirti tau. Visgi nelabai esi to vertas, gal kada ir užsitarnausi, bet tik ne šiai akimirkai. Šūdas, kai ką visgi pamiršau... Ai taip... Valyti batus?! Aš?! Ar teisingai supratau?! Ko tu užsirūkei, ar esi kada nors matęs kaip aukštesnioji mitybos grandinės dalis paklusta žemesniajai? Įdomus aparatas tu, štai ką turėjau omeny kalbėdamas, kad iš tavo burnos pilasi tik nesąmonės... O dabar apie reikalus. Shadow of Night. Vakaras, kuriame susitiks trys vyrai dėl vieno tikslo – NWE čempionų diržo. Na, daugeliui taip ir gali pasirodyti, tai reiškia, kad ta dauguma klysta. Aš ne tik einu iškovoti to diržo, aš, kaip kažkada jau esu sakęs, einu įrodyti ką galiu nuveikti ringe. Einu užčiaupti žabtus visokiems kritikams ir vietiniams erezijų skleidėjams, kurie tvirtina, jog mane nugalės. Ane, ponasai Marian? Tiek tu, tiek Bizūnas turite žinot vieną dalyką – jei trokštate laimėti diržą, pirma turėsite susiremti su manimi, galiausiai išrašysiu susitikimą jums su žeme. Pasiruoškit, lengva mane įveikti nebus...
2012-08-05, 23:24
- Ha... Matau tu nepagavai esmės. Man visiškai nesvarbu, kas tu esi, man visiškai nesvarbu, koks tu esi. Man tu iš viso neegzistuoji. Galiu pasakyti tik tiek, kad jeigu vis dėl to pasirodysi ateinančioje kovoje tu iš viso neegzistuosi. Aš tave sunakinsiu, palaušiu morališkai, priversiu gailėtis to, kad tu iš viso gimei. Na o dėl diržo... Jeigu jis tau toks nesvarbus, kodėl gi mums nesukovojus tiesiog čia ir dabar, be jokių taisyklių, a? Žinoma, tu atsisakysi... Juk triple threat kovoje tu turi nors menką pergalės šansą. Galiu pasakyti tau tik tiek, jog nesikištum į reikalus to, kurio visiškai nesupranti, nes tu nudegsi. Stipriai nudegsi. Tad kol yra laiko tiesiog pasitrauk iš mūsų kovos ir tapk mano sąjungininku, antraip tu iš viso niekada nebekovosi. Na o dėl tavo garantuotos sunkios kovos - nesijaudink, aš mėgstu kliūtis.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0