First thing in the morning ką padariau, tai parsisiunčiau iškart RAW 1k ir pasitaisęs kavos sėdau iškart žiūrėti ir galiu pasakyti, kad beveik viskas ką mačiau patiko.
DX reunion kai visi memberiai susitiko ir savo prikolus darė. HHH, HBK, Road Dogg, Mr. Ass, X-Pac. Sandow išėjimas nužudė, idealiai jisai ten tiko ir kaip galėjo tikėtis sumalė jį ten. Apskritai Sandow man labai patinka gimmick'as.
6 man tagas, trumpas ir paprastas. Tiesa, man jau nervai nelaiko.. KIEK GALIMA JOB'INTI CHRIS JERICHO!?!?!??!? NElaimėjo Royal Rumble, PPV pralaimėjimu serija Punk'ui (įskaitant WM), eilė pralaimėjimų ir pažeminimų per RAW. Baisu. Kaip nori taip, bet smukdo savo vertę. Tikiuosi prieš eidamas į pensiją jis gaus bent vieną rimtą run'ą su diržu ir gerais match'ais bei pergalėm prieš svarbesnius vardus...
Brodus Clay su savo 15 sek. match'ais jau seniai lenda per gerklę. Malonu Foley pamatyti as Dude Love nors trumpam. Heyyyyyyy
Vestuvės tikėjau bus kažkaip sugadintos, taip ir buvo, kaip ir visada. Vestuvės neįvyko. AJ naujoji GM. Didelis nusivylimas. Tikiuosi iki SummerSlam, o tada bus kažkas kitas parinktas.
CM Punk, Danielson ir Rock promo geras ir linksmas. Sužinom, kad Rock turės match'ą su čempionu per Royal Rumble, kurį 99,9% laimės mano spėjimu. Daniel gauna Rock Bottom. Fun.
Miz gauna dovanų IC diržą.
Heyman nesveikas, tobulai varo, labai įtikinamas. Viskas super, o dar ir Steph pamatėm po ilgo laiko. Neblogai atrodo. HHH pagaliau gauna Lesnar. Tikiuosi bent per SS Lesnar laimės.
Slater toliau su legendom prikolina. Šį kartą Lita ir APA, malonu pamatyti tikrai buvo. Sick Clothesline From Hell paima nuo JBL. Slater bėga, gauja legendų jį pargina. ir tada ragutis...
Brothers of Destruction reunite. Fun a moment.
Main event, Cena first to cash in unsuccessfully. (geriau jau jis nei Y2J). CM Punk to heel, įdomu kaip toliau bus viskas.
Bendrai show labai gerai suėjo, nepamenu kada tiek mažai prasukinėjęs esu. Juokingų backstage segmentų netrūko.
Nusvylimas tik tiek, kad nebuvo Austin'o, Goldberg'o, Shane O'Mac'o. Kažkaip tikėjaus, bet labai maža dalim.
Galėtų tą tradiciją su legendom dar tęsti per visą vasarą iki SS nebūtinai job'inant Slater'į.
Temoje atsakymų: 1
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0