Peršokti prie turinio

Monday Night Raw 02/07/12

Temoje atsakymų: 3

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Nuotrauka

Rezultatai, ivertinimai:
Spoiler'is

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Geras show, man patiko pradzia ir tie wrestlerių įėimai vienos po kito, kas man kažkodėl labai primena 2007/2008 mano BTV ziurejimo laikus :D

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Šou neblogas, labiau patiko promo segmentai negu mačai. Žaviuosi AJ darbu promo segmentuose. Tiesą sakant iš WWE (netik šiuo metu, bet ir apskritai) turbūt man jos charakteris yra įdomiausias iš visų matytų divų. Ypač patiko kai pabaigoje ji stūmė Punk nuo ringo virvių, o tas griuvo ant Bryan ir jie abu kartu griuvo per stalą. Arba dar kažkaip smagu pasidarė, kad Heath Slater buvo leista nugalėti bent koouną :D Per visus Slater pasirodymus man labiausiai patinka Michael Cole reakcijos apie jį :D Tiesiog nuteikia gerai nuotaikai. O kas labiausiai šiame šou nepatiko, tai būtų Tensai kelių sekundžių jobbas. Gal ir norima prieš MITB kažkiek rebuildinti Kidd'ą, bet nemanau, kad tai turėtų būti daroma naudojant Tensai. Plius Tyson gavo jobberio entrancą (nerodė jo įėjimo, o tik parodė kai jau apšilinėja ringe).
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
11
Na man šou irgi visai patiko. Patinka visas segmentas su AJ , Daniel , CM Punk. Manau , kad dar bus kažkas įdomesnio ateityje gal per Money in the Bank , o gal SS 2012. Žiauriai norėčiau , kad RAW ir SMACKDOWN GM būtų T.Long , tada būtų idomiu stebėti šou , nes jis prigalvoja visada įdomiu kovų ir pnš. Ši šou vertinčiau 9/10 , nes pastaruoju metu RAW šou man darosi vis įdomesni , vis laukiu AJ :D

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0