Peršokti prie turinio

Lyderis ateina į Wrestlingą.

Temoje atsakymų: 1

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Suskamba Burnin Groove - Neo Nazi ir į arena žengia Derick Howard. Jis lėtu žingsniu pasiekia ringą ir įlipa į jį.

-Taigi, taigi, taigi. Tikriausiai daugelis klausia, ką čia daro šaltakraujis tikrų žmonių lyderis? Ką čia daro tas žmogus kuris daro pasaulyje tvarka ir atsikrato nereikalingų šiukšlių. *Salė baubia*. Galite šūkauti kiek norite, greitai aš jums įrodysiu kad mano ir mano draugų darbai yra pateisinami ir jie padarys pasaulyje taiką. O dabar prie reikalo. Kodėl ne NME, kodėl ne BWE, ir kodėl ne Fusion? O atsakymas labai paprastas, ši federacija yra tai ko man reikia, tai galimybe sudaužyti galva, sulaužyti kaulusi ir visaip kitaip priversti kentėti šiuolaikines šiūkšles, to nebuvo kitose federacijose. Aš šlykštėjausi tų pastarųjų federacijų pataikavimu juodaodžiams ir visokio plauko neišpruseliams, iškrypeliams kurie slepia savo veidą po kauke. Taip, taip kreipiuosi į iškrypeli kuris slepia savo veido spalva, ir kulis elgiasi kaip niekam tikes juodaodis, tiksliau kaip jų dauguma. O kas svarbiausia kad šie įdiotai daro neigiama įtaka ir normaliems žmonėms, mano akys atkreipė dėmesį į kaukėtajį šlykštuką ir bi-... zūną? Šis žmogus yra visiškas nesusipratimas, arba kaip aš jį pavadinčiau baltas nygeris, pasipuošes ir apsrenges šilta riebalu krūva, ir panašus... Na kodėl čia aš šitaip? Bizūnui galiu prižadėti ,kad jei mes turėsim kovą, šio riebalai kūna paliks kartu su krauju kurio jis neteks per mūsų kovą. Tai ką gi, kviečiu pasirodyti tą kuris nori man padėti surengti treniruotė ir mano kumščių apšildymą, arba kokį baltą išsigymelį kuris galvoja kad dievo suteiktas pranašumas būti baltuoju, darbingu, dievo apdovanotu žmogumi, nieko nereiškia.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Užgroja Minedas - Niekas nebenori ir į areną įeina Bizūnas, vilkėdamas savo odinę striukę ir vienoje rankoje laikydamas odinį diržą. Sustoja ant rampos ir staigiai praskleidžia striukę po kuria slepiasi maikė su jo nick'u (jam bepraskleidžiant striukę iššauna fejerverkai). Bizūnas nueina rampa žemyn, užlipa ringo laipteliais į ringą, pabučiuoja dešinės rankos smilių ir iškelia jį į viršų. Bizūnas išplėšia mikrofoną iš announcerės rankų ir pradeda:

-Laba diena ponios ir ponai. O gal turėčiau sakyti valkatos ir veltėdžiai. Garbė jums susipažinti su būsimu garsiausiu pasaulio imtynininku - Bizūnu. Visų pirma - kas aš per vienas? Įsidėmėkit šį veidą - nes aš esu tas kovotojas kuris padarys perversmą amerikietiškose imtynėse! Tuoj papasakosiu. Ogi buva tajp: sėdžiu veiną vakarą prie teliko, su papjaustytais lašinukais, baltos bonke ir žiūrau amerikietiškas imtynes. Ir man pasidarė bloga! O žinot nuo ko? Ne nuo persirijimo. O nuo sušiktos diskriminacijos! Kur tik pažvelgsi, nesvarbu kurį mačą bežiūrėtum, vistiek ringe pamatysi raumenų kalnus, kuriem steroidai užspaudė smegenis. Juokingiausia, kad šie juokdariai save vadina tikrais vyrais... kas yra kiek ironiška nes nuo steroidų pas juos vyriškumo nelikę nė kvapo, ahaha! Todėl mano kantrybė trūko ir aš nusprendžiau tapti imtynininku. Man įgriso, kad mūsų vaikai kurie žiūri šias imtynes neturi normalaus pavyzdžio. Jie prisižiūri į šiuos raumenų kalnus, užsinori būti panašiais į juos ir patys įklimpsta į steroidų liūną. Arba dar blogiau!!! Jie prisižiūri kaip du tobulo kūno vaikinai ringe glebėsčiuoja vienas kito kūną... jie prisižiūri šitokių nesamonių ir tampa gėjais!!! O aš, Bizūnas, esu kovotojas už vyriškumą! Įsižiūrėkit į mane! Taip atrodo TIKRAS VYRAS! Tvirtas, drūtas, be kompleskų, nieko nesigėdijantis. Kaip jau sakiau mano kantrybės taurė perpildyta - aš skelbiu karą prieš gėjus! O ši vieta - MWE - yra kaip tik ta vieta kur viskas leistina! Aš galiu nesivaržyt ir naikint gėjus, be jokų abejonių. Ir žmonės pripažinkim - visi imtynininkai yra gėjai. Visi išskyrus mane. Todėl aš būtent ir pasirinkau tapti imtynininku - nes imtynių kompanijos yra gėjų lizdai, čia gėjai veisiasi. Taigi aš pateksiu į pirmąjį lizdą ir sunaikinsiu iš vidaus. Mano tikslas yra bent jau pašalinti šį sportą iš Lietuvos nes visa tai nuodija mūsų ateitį! Mūsų nekaltus vaikus. Bet nebijokit žmonės! Pagaliau jus surado jūsų vadas, jūsų didvyris, jūsų pavyzdys, jūsų gelbėtojas! Aš nesu garbėtroška! Man nereikia jokių titulų ar čempiono diržų, būtent todėl aš ir esu čia - ten kur jų nėra. Nes mano tikslas yra išgelbėt!
Ką galiu pasakyti savo būsimam priešininkui, kurio vardo net neatsimenu? Ogi nieko! Nes tie gėjai visi vienodi. Su jais neverta net šnekėt. Prieš juos reikia kovoti ne žodžiais, o darbais. Todėl, gėjau, laikykis kol dar gali (už savo daigto), per mūsų kovą aš pasirūpinsiu, kad tu savo "švirkšto" daugiau jokiam padoriam žmogui neįkištum ir nenuleistum... savo nuodų. Dėl ko aš manau, kad nugalėsiu? Ogi todėl, kad aš tikras, ūkiškas vyras ir tas gėjus (ir jam tuo pačiu) nepastovės prieš mane. Iki susitikimoooo!

Bizūnas išlipa iš ringo ir eina iš arenos, bet taip pat sugeba įkasti ir žiūrovams:

-O jūs, žiūrovai, esate taip pat gėjai, kad visą šį šlamštą žiūrit, jūs neką geresni!

Atbėga keletas apsauginių ir ištempia Bizūną iš arenos, kuris rėkauja kaip išprotėjęs.

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2012-03-06, 20:35

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0