Pamaniau, kad butu visai idomu padiskutuoti sia tema ir suzinoti kas turi didesni palaikyma musu forume. Pastebejau, kad smarkai istiesu po truputeli pereina i Team Cena puse. Tai visiskai suprantama. WWE atrado genialu buda kaip bent trumpam laikui praplesti Team Cena gretas. Siuo metu mus bando itikinti jog Cena jau nebera Sports Entertainment'o icona, si kart jis atstovauja PRO WRESTLING'a (yeah Cena is a bad man). Puikiai zinom kokio tipo trash talking ammo yra apsiginklave abu wrestleriai. Skirtumas yra tas, jog norom nenorom turiu pripazinti, kad siuo atveju Cenos "kulkos" yra sidabrines, o The Rock - gumines. Rock'as sugeba igelti Cenai iskeldamas i virsu fakta jog nesvarbu ka sis darytu, fanai vistiek jo nemyles kaip yra mylimas The People's Champ. Fruity pebbles ir mangina pokstai tapo neveiksmingi tuo pat metu kai Cena ismoko pats is saves pasisaipyti tarsi filme 8mile "I know everything he's got to say against me. I am white, I am a f'n bum. I do livin' in a trailer with my mom..." Tuo tarpu Cenos suviai yra daug taiklesni. Jis nebando metytis kvailais pokstai, o kalba tiesa, kuri The Rock fanams yra visiskai nemaloni. Bet svarbiausia ne tai. Svarbiausia, kad tai darydamas jis sugeba itikinti ziurovus, juos i visa tai itraukti. Netgi as, ilga laika prabuves dideliu Cenos hateriu, pripazystu jog zmogus daro nuostabu darba prie mic'o. Kas kart budamas su The Rock vienam ringe jis isrezdavo, visa galva ir peciais, geresne kalba uz The Rock'o, ir to paneigti neimanoma. Nepaslaptis, kad kalbant apie in-ring skillus, jis nera pats techinskiausias workeris rosteryje, taciau The Rock irgi niekada toks nebuvo. Kitas dalykas kuris gali atitinkamai nuteikti smarkus pries Dwayne yra wrestleriu nepasitenkinimas dabartine The Rock pozicija WM karde. WM27 metu The Rock never really bringed it... o siais metais jam vel atitenka visas spotlight'as. Per praeitus metus istiesu pamegau Cena. Nesvarbu ar man patikdavo ar nepatikdavo tai ka jis daro, man vistiek budavo idomu ji stebeti. Siuo metu istiesu zaviuosi jo darbu ir netgi nemanau, kad jam yra butinas heel turnas. Nenustebsiu jei WrestleMania metu jis susilauks gerokai didesnio palaikymo, nei buvo is pradziu manyta.
Ar visa tai reiskia, kad pereinu i Team Cena puse? Na tikiuosi, kad...