Peršokti prie turinio

Federacijos naujienos

Temoje atsakymų: 16

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
NMO radijo eteryje laikas reklamai:
Labas vakaras, mielieji. Čia kalba buvęs NME, BWE, Fusion ir kitų federacijų profesionalus imtynininkas Maniac! Mūsu šalis jau kuris laikas gyvena be profesionalių imtynių, ir kai kurie žmonės jų jau pasiilgo. Taigi, man kaip tikram šios srities ambasadoriui mūsų šalyje neliko kitos išeities kaip tik įkurti naują federaciją! MANIACS WRESTLING ENTERTAINMENT. arba trumpiau - MWE. Tačiau tai nebus ką jūs esate įpratę matyti. Tai bus netgi labai toli nuo to, ką jūs matėte NME, BWE, Fusion ir kitose federacijose. Šiek tiek skirsis kovų taisyklės, nebus nusistovėjusio standarto, kad dažniausiai kovoja publikos numylėtinis prieš viso pasaulio priešą, mus rodys po 24 valandos vakaro, tai reiškia, kad šou tikrai nebus skirtas vaikams ir jautrios psichikos žmonėms. Galiu išduoti vieną taisyklių ypatybę - diskvalikaficiją kovotojas galės gauti tik jei pažeis moralės normas, pvz nusišlapins ant publikos. Tai, ką jis darys savo varžovui - tik jo ir jo sąžinės reikalas. Kaip supratote, kovos dažniausiai baigsis kraujo klanuose, o kad mūsų imtynininkam būtų lengviau niekinti savo varžovų snukius, mes sudarėme sutartį su Pasvalio sendaikčių turgum, kuris mum nuolat tieks įvairų šlamštą kurį bus galima naikinti ringe! Nuo senos komodos iki dar senesnio lygintuvo!

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2012-02-25, 16:52

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Kalbant apie kovas - jaučiu gali daug kam nepatikt, o gal atvirkščiai, net nežinau, bet kovos bus aprašomos kitaip, beveik nenaudojami "sekantis veiksmas" tag'ai, kovos bus trumpesnės ir kokybė bus ženkliai prastesnė, nes visų pirma stengsiuos labiau entertainment'o prasme, be to ir ankščiau dauguma skaitydavo tik savo kovas. trumpai tariant - storyline pirmoj eilėj, ir visa galva aukščiau visko. Kovos bus rašomos "komentatoriaus lūpomis".

Nuotrauka

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
11
Sveiki NMO.lt lankytojai. Pagaliau atėjo tas laikas , kai MWE vėl pradės gyvuoti. Prasidės nauja era. Stengsiuosi jūsų nenuvilti ir parodyti kuo įdomesni šou. Man į pagalbą atskubėjo WedaW su kuriuo kartu bandysime rašyti šou. Na o jus pradėkite kurti kovotojus naujus. O mes artimiausiu laiku pateiksime šou anonsą ir jūs galėsite rašyti kalbas. :) Jei kyla klausimų rašyk man į PM.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
O kam nauji kovotojai? Tai netinka tie, kurie jau užregistruoti yra MWE rosteryje?

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
11
Na aš norėčiau naujų , nes nežinia kiek iš jų yra aktyvūs. :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Tai šiaip jūs galit pasinaudoti jau paskelbtu šou anonsu ir parašytomis kalbomis ;)

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

Rodyti pranešimąlauris10, 2012-04-20, 13:01, pasakė:

Na aš norėčiau naujų , nes nežinia kiek iš jų yra aktyvūs. :)

O jei aš turiu jau susikūręs MWE rosteryje savo kovotoją, tai man dabar naują vėl kurt? Ar tiks ir tas kuris jau užregistruotas?

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
11
Gerai tik tada parašyk apačioje savo kovotoja komentarą , kad Aktyvus :)
P.S Šou anonsas bus kitas , nes nežinia kiek yra aktyvių kovotojų :)
MWE bus šou , kuris bus stengiamasi aprašyti 1 kartą per savaite. Žinoma jūsų lauks ir PPV , kurių pavadinimai yra kuriami. Kovos bus aprašomos su komanda sekantis veiksmas. Stengsime kuo įdomiau , tikroviškiau aprašyti kovas. MWE bus titulai. 1. MWE Championship. 2. MWE TagTeam Championship 3. MWE Hardcore Championship 4. MWE Ultimate Champioship. Mūsų pagrindinis tikslas yra , kad žmonės čia kuo smagiau praleistų laiką ir tikiuosi , kad bus daug aktyvių žmonių.

Šį pranešimą redagavo lauris10: 2012-04-20, 18:53

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Show bus kartą per savaitę? Na, jūsų entuziazmas man patinka :) Linkiu sėkmės kūryboje ir laukiam show.

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
11
P.S Stengsimes aprašyti 1 kartą per savaitę. :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
net 5 čempionai??? :crazy2:

Nuotrauka

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
11

Rodyti pranešimąLyncaz, 2012-04-21, 00:02, pasakė:

. Deja tik 4 championai:-D

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
  • 58 Pranešimai:
12
Kuris titulas aukštesnio rango - MWE ar MWE Ultimate?

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

Rodyti pranešimąLyncaz, 2012-04-21, 00:02, pasakė:

kiekvienam dalyviui po titula :D
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
11

Rodyti pranešimąTukasW, 2012-04-21, 11:57, pasakė:

Kuris titulas aukštesnio rango - MWE ar MWE Ultimate?
NWE Championship aukštesnio rango :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąlauris10, 2012-04-21, 09:07, pasakė:

. Deja tik 4 championai:-D
Tai tag team titulo nelaikys, manau, vienas žmogus ;)

Nuotrauka

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
11
Tai gerai , bet titulai tai 4 yra. :) Aš tikiuosi , kad žmonių bus daug ir šių titulų turėtu užtekti.
P.S Anonsas jau greitai bus paskelbtas , nes žiūrių , kad po truputi žmonių daugėja :)

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0