Temoje atsakymų: 16
2011-10-28, 21:56
1. CM Punk
2. The Miz
3. R-Truth
4. Sheamus
5. Christian
6. Sin Cara
7. Cody Rhodes
8. John Cena
9. HHH
10. Randy Orton
2. The Miz
3. R-Truth
4. Sheamus
5. Christian
6. Sin Cara
7. Cody Rhodes
8. John Cena
9. HHH
10. Randy Orton
... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
2011-10-29, 17:57
Ne į temą | Malonu, kad bandot gaivinti foruma na, bet chebra, tema sukuret tai games.lt lygiu. Visu pirma Soul Eater jei kuri tema tai galetum bent tiksliai aprasyti ko nori. WWE wrestleriu top 10, tai cia megstamiausiu - nemegstamiausiu, geriausiu - blogiausiu, idomiausiu - nuobodziausiu, ko tiksliai tu nori? Visu antra kurdamas tema galetum tuo paciu parasyti savo nuomone, o nerasyti atskira beverti posta tam, kad greiciau pasikelti postu skaiciu. Ir visu trecia jeigu rasom kazkoki tai top 10, bent jau pasistenkim rasyti argumentuotai. Aciu. |
2011-10-31, 18:11
1. CM Punk - klausimas "kodėl?" yra iš durnų klaisumų kategorijos.
2. Sin Cara - Nes aš dievinu tai, ką jis (jie) daro ringe.
3. Santino Marella - COBRA!!! mano akimis - geriausias "performer'is". Apkritai jis būtų pirmoj vietoj, jei gautų push'o.
4. Zack Ryder - Nes jis vertas būti šioje poszicijoje.
5. Primo - dar vienas highflyer'is kuris man patinka dėl to, ką daro ringe.
6. Justin Gabriel - ---"----
9. Alberto Del Rio - jei turėtų didesnį overness, būtų gerokai aukščiau, bet kai aš esu iš tų, kai mane veža kai publika kelia triukšmą o ne žiovauja, tai dėl to ir Alberto būtų kurkas įdomiau stebėt.
10. Daniel Bryan - jis taip žemai tik todėl, kad aš labai retai žiūriu Smackdown ir negaliu objektyviai vertinti jo darbo. Tačiau žinau tiek, kad jis nusipelnęs būti top 10. Greičiausiai jis būtų virš brūkšnio.
2. Sin Cara - Nes aš dievinu tai, ką jis (jie) daro ringe.
3. Santino Marella - COBRA!!! mano akimis - geriausias "performer'is". Apkritai jis būtų pirmoj vietoj, jei gautų push'o.
4. Zack Ryder - Nes jis vertas būti šioje poszicijoje.
5. Primo - dar vienas highflyer'is kuris man patinka dėl to, ką daro ringe.
6. Justin Gabriel - ---"----
9. Alberto Del Rio - jei turėtų didesnį overness, būtų gerokai aukščiau, bet kai aš esu iš tų, kai mane veža kai publika kelia triukšmą o ne žiovauja, tai dėl to ir Alberto būtų kurkas įdomiau stebėt.
10. Daniel Bryan - jis taip žemai tik todėl, kad aš labai retai žiūriu Smackdown ir negaliu objektyviai vertinti jo darbo. Tačiau žinau tiek, kad jis nusipelnęs būti top 10. Greičiausiai jis būtų virš brūkšnio.
2011-11-07, 20:01
real_deal, 2011-10-29, 17:57, pasakė:
Ne į temą | Malonu, kad bandot gaivinti foruma na, bet chebra, tema sukuret tai games.lt lygiu. Visu pirma Soul Eater jei kuri tema tai galetum bent tiksliai aprasyti ko nori. WWE wrestleriu top 10, tai cia megstamiausiu - nemegstamiausiu, geriausiu - blogiausiu, idomiausiu - nuobodziausiu, ko tiksliai tu nori? Visu antra kurdamas tema galetum tuo paciu parasyti savo nuomone, o nerasyti atskira beverti posta tam, kad greiciau pasikelti postu skaiciu. Ir visu trecia jeigu rasom kazkoki tai top 10, bent jau pasistenkim rasyti argumentuotai. Aciu. |
Ne į temą | Visų pirma - Soul STEALER, visų antra - manau ir taip suprantama, kad mėgstamiausių, nes jokios prasmės kurti temą "nemėgstamiausių Top10", visų trečia, tema buvo sukurta ne mano iniciatyva, o pirmas parašė tas žmogus, kuris ir įkalbėjo mane ją sukurt ir ketvirta, vietoi to, kad reikštum savo nepasitenkinimą, galėtum pats parašyti "į temą". Peace Btw, jėga, pagaliau mano postų skaičius padidėjo aš kietas ane? |
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-11-07, 20:03
2011-11-07, 22:26
Ne į temą | Soul Stealer, 2011-11-07, 20:01, pasakė: Visų pirma - Soul STEALER It doesn't matter what your name is... Soul Stealer, 2011-11-07, 20:01, pasakė: visų antra - manau ir taip suprantama, kad mėgstamiausių Na siaip jau turim tema "Megstamiausias RAW talentas" CIA, bei "Megstamiausias SmackDown! talentas" CIA. Taigi is dalies tarsi gaunasi sviestas sviestuotas. Soul Stealer, 2011-11-07, 20:01, pasakė: jokios prasmės kurti temą "nemėgstamiausių Top10" Kodel siuo atveju kurti tema apie megstamiausius wrestlerius yra labiau prasminga, nei apie nemegstamiausius? Just sayin'. Soul Stealer, 2011-11-07, 20:01, pasakė: visų trečia, tema buvo sukurta ne mano iniciatyva, o pirmas parašė tas žmogus, kuris ir įkalbėjo mane ją sukurt Nematau, kaip tai ka nors keicia? Soul Stealer, 2011-11-07, 20:01, pasakė: ketvirta, vietoi to, kad reikštum savo nepasitenkinimą, galėtum pats parašyti "į temą". Kaip galejau parasyti ka nors "i tema" kai nesuprantu apie ka tema? Maloniai isreiksciau savo nuomone jei tema butu tvarkinga, o neatrodytu taip lyg butu sukurta darzelinuko. Soul Stealer, 2011-11-07, 20:01, pasakė: Btw, jėga, pagaliau mano postų skaičius padidėjo aš kietas ane?
Spoiler'is
|
2011-11-07, 22:48
real_deal, 2011-11-07, 22:26, pasakė:
Ne į temą | It doesn't matter what your name is... Jo, čia tipo kas? Bandai mane suvartyt? Na siaip jau turim tema "Megstamiausias RAW talentas" CIA, bei "Megstamiausias SmackDown! talentas" CIA. Taigi is dalies tarsi gaunasi sviestas sviestuotas. Nu kad ne, kaip pats matai tema prašo parašyti overall mėgstamiausių wrestlerių, iš abiejų brandų. Kodel siuo atveju kurti tema apie megstamiausius wrestlerius yra labiau prasminga, nei apie nemegstamiausius? Just sayin'. Na nežinau, gal prasminga būtų ir tokia tema. Nematau, kaip tai ka nors keicia? Nu tai čia tavo nuomonė, kad tema yra durna. Ok, aš ją priimu. Kaip galejau parasyti ka nors "i tema" kai nesuprantu apie ka tema? Maloniai isreiksciau savo nuomone jei tema butu tvarkinga, o neatrodytu taip lyg butu sukurta darzelinuko. Nesupratai apie ką tema? "Dabartinių WWE wrestlerių TOP10". Kas neaišku aš nesuprantu?
Spoiler'is
|
Sorry, nemoku aš atskirai pacituot, manau susigaudysi ką prirašiau;)
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-11-07, 22:50
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0