Sveiki gyvi, čia kreipsiuos pagalbos į vilniečius. Kadangi nesenai pradėjau studentaut Vilniuj, pamačiau kad lieka daug laisvo laiko, studijų grafikas labai patogus, dėl to nusprendžiau kad gana veltui leist laiką ir susirast darbelį. Taigi, gal kas turit patarimų, nuo ko būtų galima pradėt paieškas? Internete CV siuntinėjimai man kažkodėl atrodo kiek beprasmis dalykas, ar klystu? Gal kas žinot konkrečių įmonių/firmų, galinčių pasiūlyt pusės etato darbuką studentui?
Bet kokie patarimai/pasiūlymai bus didžiai įvertinti
Temoje atsakymų: 11
2011-10-18, 18:09
Bottom, 2011-10-17, 23:28, pasakė:
Sveiki gyvi, čia kreipsiuos pagalbos į vilniečius. Kadangi nesenai pradėjau studentaut Vilniuj, pamačiau kad lieka daug laisvo laiko, studijų grafikas labai patogus, dėl to nusprendžiau kad gana veltui leist laiką ir susirast darbelį. Taigi, gal kas turit patarimų, nuo ko būtų galima pradėt paieškas? Internete CV siuntinėjimai man kažkodėl atrodo kiek beprasmis dalykas, ar klystu? Gal kas žinot konkrečių įmonių/firmų, galinčių pasiūlyt pusės etato darbuką studentui?
Klysti dėl internetinio siuntinėjimo http://www.cvbankas.lt susikurk cv, tenais ir pasiūlymų iš kart galėsi pažiūrėt. Gal man tik pasisekė, bet kiek internetu siunčiau CV visada po dienos ar dviejų atrašydavo arba paskambindavo ir pakviesdavo pokalbiui. Draugas irgi internetu būtent šitaip darbą susirado, dabar pagrinde realiai taip ir sukas viskas, jei ne per pažintis ar pnš.
2011-10-18, 23:18
Lyncaz, 2011-10-18, 23:03, pasakė:
Tik čia gal skirtumas tame, kad Valhalas buvo su aukštuoju ir (tikriausiai) rimtos specialybės rimtas žmogas. O tokių kaip Bottom (no offence) turbūt pilna Mano studijjų laikais nemažai grupiokų dirbdavo barmenais/padavėjom kur darbas vakarais. Eik į kokią Akropolį
O dėl darbo, tai kai mokais Riomeryje, nelabai ką be Mėslitos įsivaizduoju...
2011-10-18, 23:18
Slapto pirkėjo užduočių kartas nuo karto būna Vilniuje, tik va reikia mašinos, nes su trūlu ne visur nulėksi, bet kur užsuki, tai visai nieko prisidurt cigaretėms, ar alui Pasiieškok internete slapto pirkėjo darbų tikrai yra
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2011-10-18, 23:19
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2011-10-18, 23:20
Walleris, 2011-10-19, 00:18, pasakė:
Taip, bet Bottom pagal amžių dar ir neturi turėt aukštojo, tad šiuo atžvilgiu jis jau pranašesnis už tamstą
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2011-10-21, 12:25
Lyncaz, 2011-10-18, 20:03, pasakė:
Tik čia gal skirtumas tame, kad Valhalas buvo su aukštuoju ir (tikriausiai) rimtos specialybės rimtas žmogas. O tokių kaip Bottom (no offence) turbūt pilna Mano studijjų laikais nemažai grupiokų dirbdavo barmenais/padavėjom kur darbas vakarais. Eik į kokią Akropolį
Labai daug kur patirties reikia šitam reikalui, ir šiaip studentų krūvos uzurpavę tokias vietas. Na o jei be patirties tai nebent rajono "picūškėj" padirbėti vis atliekamų pinigų yra.
Iš esmės dar dėl darbų, galima hesburgeriui anketų prirašyt ten girdėjau lygtai noriai ima, toliau galima užsiimti skambinėjimu žmonėm ir prekių siūlymų.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0