Peršokti prie turinio

Vengeance 2011

Temoje atsakymų: 2

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

ALBERTO DEL RIO © vs. JOHN CENA
WWE TITLE / LAST MAN STANDING MATCH
Nuotrauka
WINNER: ALBERTO DEL RIO ©
RATING:

MARK HENRY © vs. BIG SHOW
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
RESULT: NO CONTEST
RATING:
***1/4

RANDY ORTON vs. CODY RHODES
SINGLES MATCH
WINNER: RANDY ORTON
RATING:
**3/4

TAG TEAM MATCH
TRIPLE H & CM PUNK VS. THE MIZ & R-TRUTH
Nuotrauka
WINNER: THE MIZ & R-TRUTH
RATING:
**1/4

SHEAMUS vs. CHRISTIAN
SINGLES MATCH
WINNER: SHEAMUS
RATING:
n/a

BETH PHOENIX © vs. EVE TORRES
WWE DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: BETH PHOENIX ©
RATING:
*1/4

DOLPH ZIGGLER © vs. ZACK RYDER
UNITED STATES CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: DOLPH ZIGGLER ©
RATING:
**1/2

AIR BOOM © vs. SWAGGER & ZIGGLER
WWE TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: AIR BOOM ©
RATING:
***1/4

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
WWE championship - spėju, kad John "Superman" Cena pasiims title. Gaila, nes jau vemt verčia, kai kiekvienam PPV Cena sėdi title picture. Aš tai norėčiau, kad Del Rio laimėtų ir prasidėtų koks naujas feudas, kad ir tarp Del Rio ir Cm Punk. Bet juk tai neįmanoma, Cena juk turi būt title picture...

WHC championship - Henry retains greičiausiai, nes jeigu aš neklįstu, tai girdėjau, kad Henry keliaus su tuo title į WM. Lyg ir norima Henry padaryt dideliu monster heel ir po to jį kam nors išjobbint per Wrestlemania. Bet ot jau, Henry vs Show... Match spėju neištrauks net ir 2*...

Triple H & Cm Punk vs The Miz & R-Truth - manau, kad laimės Miz ir Truth. Ir kažkodėl manau, kad tuom Punk ir Triple H neužbaigs. Manau jie arba ateityje feudins, arba gaus tag team titles ir dar pabus tag team. Ir spėju, kad būtent šis tag team match paims Main Event'ą PPV.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Na o manęs Cena taip nenervina kaip jūsų. Aš netgi norėčiau, kad Cena paimtų title iš Del Rio nes šis man kaip champ'as nesižiūri... nes visiškai nėra over su žiūrovais. Iš žiūrovų jis nesusilaukia jokios reakcijos, negauna heato. Todėl gan keista žiūrėt čempniono promo kai salė tyli, nei palaiko nei nepalaiko. Manau Cena laimės, nebent dar gali būti padarytas DQ finišas su Del Rio retaininimu, o švariai laimėt Del Rio neturi šansų. Pats mačas manau bus neblogas, nebus kažkas wow, bet ir nemanau, kad bus prastas. **1/2 ~ ***1/2 turėtų gaut, bet ne daugiau

WHC championshipas nedomina, nepalaikau nei vieno wrestlerio. Na gal labiau norėtųsi, kad Henry išlaikytų titulą, tegul dar palaiko. Dabar jis atrodo išties stipriai, vien ką reiškia švarios pergalės prieš Orton. Tenka pritarti Soul Stealer, manau max bus ** gerumo su Henry retaininimu.

Triple H & Cm Punk vs The Miz & R-Truth - ko gero iš šių trijų mačų šio laukiu labiausiai. Nenumanau kas laimės. Spėčiau, kad HHH ir Punk nes Punk dabar vaizduojamas gana stiprus, o HHH wrestlina retai todėl nemanau, kad bus jobbinamas. Manyčiau, kad face'ai laimės, bet šita jų konfrontacija dar nesibaigs šiuo maču. Manau potencialus *** mačas.

Na ir tikiuosi bus į card'ą įdėta Orton vs Rhodes ir Christian vs Sheamus ir dar tikriausiai divos ir cardas gaunasi neblogas, neskaitant WHC mačo. Nieko įspūdingo, bet manau bus žiūrima.
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0