Suskamba Anberlin - Enjoy the Silence ir publika nustemba, nes ši daina pirmą kartą skamba FUSION arenoje. Pasidaro šiek tiek tamsu arenoje, tačiau šiokią tokią švieselę suteikia raudonas bei tamsiai mėlyni apšvietimai. Titantrone pasirodo užrašas "Tyla", šis keičiasi į "Silence" ir šie žodžiai kaitaliojasi ir tuomet trumpam pasirodo užrašas "Ruoškitės". Publika nuščiuvusi laukia kas čia įvyks. Ir tuomet tamsa prapuola ir po titantronu stovi kažkoks juodai apsirengęs, gan keistai atrodantis žmogus. Šis eina ramiai link ringo ypač susikaupęs, žvilgsnis toks sukoncentruotas, jog eiliniai amerikiečių fanai, užgauliodami keistą vaikinuką, tiesiog stengiasi be reikalo. Jaunuolis, priėjęs prie ringo, iškelia rankas aukštyn ir į ringą įlipa lipdamas laiptais, naudodamas lėtus judesius. FUSION fanai į kiekvieną judesį reaguoja neutraliai. Gavęs mikrofoną, keistuolis jį paima už vietos, ant kurios yra FUSION logotipas ir pradeda kalbėti žemu balsu:
-Saulė nusileidžia, vanduo nustoja tekėjęs, TYLA nugali audrą - Wally Cooperis prieš jūsų akis!(dalies žiūrovų veido išraiška išduoda nesupratimą apie ką kalba). Tai nėra tas "kovotojas", kuris, tik pasitaikius progai, duos per klyną, išdurs akis ar bėgs iš ringo. Bėgs iš ringo tie, kurie stovės priešais mane. Tačiau tai bus laiko švaistymas - nuo manęs pabėgti neįmanoma. Bandymas pasitraukti - didesnės aimanos ir susidorojimas bet kur ir bet kada. Artėja tyla, artėja tas nelaimingasis, kuris bus mano patrankų mėsa! Tačiau tai tik pradžia! FUSION ringo valdovas pasiruošęs padaryti viską, kad tik pasiektų savo tikslą - laimėti kovą. Tai tėra tik vienas tikslas link didesnio - aukso ant mano juosmens! Galimybės tapti dominuojančiu, lyderiaujančiu ir atsistoti ant krūvos maitos, kurie stojo prieš mane. Būsimi lavonai turės galimybę pasidžiaugti tyla, kurią aš jiems suteiksiu su didžiausiu malonumu. Nebus kietesnio monstro už mane - visi kitaip manantys nutils amžiams! Tamsa ir kraujas - mano įpėdiniai ir didžiausi mano priešų priešai. Ir man nesvarbu koks vardas, iš kur yra, kiek sveria ir kaip atrodo - visus visur vienodai kankinsiu. Įtūžis padės kankinti stipriau, nes išsišokėliai yra to verti ir greičiausiai to nori. Gaus! Mušti ir daužyti, talžyti ir spardyti - mano "darbo" specifika. Vardan savo tikslo - kontroliuoti situaciją čia!(fanai ir toliau nelabai supranta, kai kurių veiduose matyti nerimavimo bruožų). Kelias link išsvajoto titulo sunkus, bet kartu įdomus ir viliojantis. Viliojantis, nes esu ištroškęs iššūkių, esu pasirengęs kautis. Įdomus tuo, kad tai yra galimybė įrodyti savo galią. Kur yra galia?(žiūrovai rodo pinigų gęstą). NE! Didžioji galia yra tiesoje. Kas teisus, tas ir stipresnis. Tiesa yra tyla, o tyla yra jėga. Štai kur šuo pakastas! Deja, šią jėgą turiu tik AŠ! O kiti gali tik pasidžiaugti, jog sulig tyla baigiasi kankinimas. Laukiu nesulaukiu kada gausiu pirmąjį varžovą, jėgos tiesiog veržte veržiasi pro kūną, norinčios išsilieti ir siekti bendro tikslo. Enjoy the Silence!
Wally Cooperis, užgrojus Anberlin - Enjoy the Silence, palieka ringą lėtais žingsniais, publika reaguoja paprastai, tik kartas nuo karto girdisi grupelės žmonių baubimas.
Temoje nėra atsakymų
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0