Peršokti prie turinio

Prasčiausia wrestlerio apranga

Temoje atsakymų: 7

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
  • 109 Pranešimai:
24
Neseniai žiūrėdamas Cenos kovą, supratau, kad pagrindinis dalykas dėl kurio aš negaliu žiūrėti į jį rimtai, net kai jis yra carry'inamas iki geros kovos, yra jo wrestling gear. Man nesvarbu kiek jis laikė titulų, aš negaliu žiūrėti į jį, kaip į main eventerį, kol jis nepakeis aprangos. Taigi kilo idėja pasiklausti forumo narių kurių wrestlerių gear jums labiausiai kliūna. Comedy wrestlers prašyčiau atmesti į šalį dėl akivaizdžių priežasčių. Pats, be jau minėto Cenos, negaliu nepripažinti, kad senasis (storasis) Chris Hero savo raudonojoje aprangoje atrodydavo tragiškai.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Dabar greit savęs paklausęs šia tema, prisiminiau tik vieną atvejį. Čia buvo 2009 ligtais metais, kai Joe užejo ant to "Nation of violence" gimmick'o ir vietoj tradicinių raudonai-juodų(ar vėliau mėlynai juodų) šortukų, pradėjo devėt juodas kelnes. Dar ir dabar prisimenu, kaip baisu būdavo į jį žiūrėt. Nors senai neseku TNA, žinau kad Joe kelnes naudojo tik laikinai, bet vis tiek, tos kelnės, debiliška tattoo ant veido ir random mečetė rankoj... Deja nepamirštama.
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
  • 388 Pranešimai:
4
Iskarto atejo i galva Trevor Murdoch raudonos sauskelnes:D nu taip bjauriai jis man atrodo apskritai kaimo japas kazkoks :) + dar tos raudonos trumpikes ar kaip jas pavadint atrodo nu tragiskai :) apskritai as i ji negaledavau zet, tiesiog erzina jis mane :(

Šį pranešimą redagavo Stunner: 2011-08-29, 11:19

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Kas liečia Cena - man jo apranga kurį laiką nepatiko. Bet čia tais laikais, kai jis buvo, lyginant su dabartiniu, over-the-top-rapper.
Dabartinė apranga daro jį išskirtiniu ir marketabiliu. Palyginus tai su Ortono "generic ring gear" - tai ypač:) Kas yra geras dalykas, kad Cena su savo kedais išmoko kovoti normaliame lygyje, nesusilaužydamas nei sau nei kam kitam kojų. Jo džinsiniai šortai supleksams daryti ko gero yra netgi patogesni nei kokie to paties Ortono trunk'ai, todėl techniniu požiūriu aprangai priekaištų labai negalim turėti.

Na ir, Shining Triangle, jau senokai metas pripažinti, kad Cena nėra kažkoks žmogus, kurį visą laiką reikia nešti. Taip, jis neturi nei vieno 1on1 ***** mačo, ir niekada nesudalyvaus jame su prastesniu už save kovotoju, tačiau jis WWE šiam momentui yra pasiekęs ne prastesnį lygį, negu buvo pasiekęs Hogan'as Japonijoje savo pirmųjų stint'ų metu. O apie Hoganą iš tų laikų Japonijos visi kalba kaip apie normalų wrestlerį. T.y. reikia nepamiršti įvertinti Cenos wrestlingo laiko perspektyvoje.
  • Pirmiausia šauna į galvą Sting'o apranga iš tų TNA laikų (maždaug metai atgal), kai jis atrodė kaip klounas, nors toks neturėjo atrodyti (t.y. nebuvo intensijos kaip dabar).
  • Berlyn (WCW). Žmogus buvo "perpakuotas" Alex Wright, ir siaubingai nesižiūrėjo - kūdas wrestleris su tuff dude rūbais.
  • Šiaip visuomet kažkodėl man buvo siaubinga La Parkos apranga. Toks paauglio bandymas apsirengti kaukių vakarėliui.
  • Dėl visai akivaizdžių priežasčių tenka paminėti The Shockmaster.
  • Žinoma Joe su kelnėmis.
  • Matt Hardy TNA paskutinė apranga. Nežinau kuom, bet atrodė Raven rip-off.
  • Braden Walker "jobber"+"i'm not fat" gear.
  • Big dick johnson - suprantu, kad tai commedy act'as, bet skirtingai nei kiti - jis man nepatinka.
  • Visada iš esmės nepatiko HBK apranga, kurioje būdavo pilna kryželių & stuff.
  • Konnan (WCW). Nors jis man ganėtinai patiko, bet apranga trukdė kovoti tuo metu dar ganėtinai gerą formą turinčiam Konnan.
  • Hogan "F.U.N.B." apranga. Atrodė kaip bomžas.
Kol kas daugiau nešauna į galvą, jei prisiminsiu - brūkštelėsiu.

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
O man asmeniškai į galvą iškart šauna Goldust su savo "package" , comedy ne comedy, bet come on...

Spoiler'is

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Man kaip tik Cenos apranag atrodo ideali jam, ypač kai buvo mėlyna/violetinė. Mano akim žiūrint, žalia, oranžinė, raudona jam netinka prie veido... Mėlyna - :)
anksčiau, kai dėvėdavo Big Show dydžio "maikes" ir karvės lenciūgą - taip, neįspūdingai. Dabar pats tas.

Labai nepatiko Desmond Wolfe kai buvo ilgom apteškėm (nors ir trumpai). Jau buvau minėjęs tai iMPACT temoje, man jis atrodė kaip gaidžiukas.

Maniau, kad galėsiu čia prirašyti begalę, bet realiai nieko nepamenu, aišku neskaitant kvailų gimmickų kaip Bushvackers, Highlanders ir pan.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Colin Delaney WTF kelnės.
Nuotrauka

Ir Jerry Lawler in-ring gear... Net šiurpas krato. :)

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-08-30, 12:05

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
CEnai pagal mane light blue shortai ir jokiu maikiu. nekenciau kai vienu periodu kai marine reikalai buvo kad tuos zalius sortus devejo.

ar man vienam zack ryder su viena kelnes klesne kaip retardas atrodydavo?

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0