Peršokti prie turinio

Billy boy versus californija Rose

Temoje atsakymų: 1

Feministas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 14 Pranešimai:
0
ateina billy Boy i ringa ir sako labas vakaras mano meleji gerbejai ir fanai jus turbut manes pasilgotia labaj ir jum idomu kur as buvau pradinges. o as gi niekur nebuvau pradingias nes as buvau cia visa laika. as tik nesirodziau visiem nes as pasidariau plastine operacia. o taip as pasikeiciau. bet tai ne mano veidas. as keiciau kita vieta. po vieno is lsios lygos sou as su keliom gerbejom nuejom pas mane i viesbuti namo ir linksminames iki pat pariciu. bet deje venai is ju 30 centimetru pasirode per mazai tad as nutariau kad reikia pasididinti. na dabar as turi tikra patranka sau tarp kojiu bet ne apietai ce pasigirt atejau. jau se savaite as kovosiu su californija roze biciuku kuri as turiu nugaleti. nes kaip visi jus zinote mano bicepsai kietesni mano presas dailiasnis mano kojos grazesnes mano veidas grazesnis ir mane mili daugiau moteru! as turiu superkuna katras ira puikei subalansuotas imtiniu kovoms todel jug as ir esu sios federacijos kovotoja!s ir jeigu tu manai kitaip califoria as tau turiu kai ka pasakyt manyk is naujo. as taves nepasigailesiu sulauzisiu kiekviena tavo kauliuka suplesysiu kiekviena tavo skutely ir sudauzisiu kiekviena tavo kuno vieta. taigi mielasai pasiruosk turet problema nes as nusiteikes rimtai ne juokaut. man jau zinok nusibodo pralaimeti ir pralaimeti todel nuo dabar as laimesiu. o jei lyga uzsidarys kaip sako unbroken tai as eisiu i kokia kita lyga jei toke ira ir ten kkovosiu kol tapsiu galu gale cempionu jei netapau cia. o dabar sakau iki ir siunciu bucki visiem savo gerbejam ir gerbejoim. ate

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Suskamba 2Pac - California Love ir į ringą be jokių prijomų įeina California Rose. Jis įtūžęs. Sustoja dar nepriėjęs prie ringo, apsidairo..

-Žinot ką? Aš į ringą nelipsiu. Aš tikrai nelipsiu ten, kur buvo tas neišauklėtas, nepraustaburnis nevykėlis. Net kova bus sunki. Man baisu prie jo liestis. Jis prausiasi? (arena juokiasi) Ne, rimtai. O mokyklą jis yra baigęs? Bent 6 klases. Kodėl jis pastoviai švepluoja? Po velnių, kodėl aš turiu su juo lipti į ringą?? Jis dar pieno nuo lupų nenusivalęs babausis, o aš.. Heh, gražiai pražydusi Kalifornijos Rožė. Net mano draugai juokėsi, kai išgirdo prieš ką aš turiu kovoti, jie manęs iškart klausė kiek smūgių prireiks, kad tave sutalžyčiau. Žinai kiek? Trijų. Dropkick (vaizduoja), Clothesline (vaizduoja) ir Smell The Rose!! (vaizduoja, arena ošia). Aš esu labai užsiėmęs žmogus, todėl su tavim tikrai nesitepliosiu - padarysiu ir išjosiu. Matai, bili, aš net nežinau kokiais pigiais narkotikais tu užmaitinai mūsų vadybininką, kad jis tave įleido kovoti, bet ko gero velniškai pigiais ir stipriais, nes net mano močiutė juokiasi iš tavęs. Ar tu žinai ką sako mūsų kaimynų vaikai, kai leidžiasi žiemą nuo kalniuko su rogėm? Kas paskutinis, tas billy boy. (arena juokiasi ir ploja) Ir žinai kas per mūsų kovą gulės ant grindų po mano kojom? Tas paskutinis, billy boy.

Rosy meta mikrafoną, pašaudo į fanus, nusišypso keliom panelėm ir skubiai palieka areną.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0