Na va mano darbai :
Vertinkit ir komentuokit. Laukiu kritikos
Temoje atsakymų: 4
2011-04-04, 16:20
Jei čia tavo pirmi darbai - sveikinu. Jei ne, tada - jie žinoma ne šedevrai. Bet kokiu atveju tau praverstų paskaityti/pažiūrėti GFX pamokų (kurių pilna visame net'e).
Visų pirma antras darbas: pastangų jame praktiškai nėra - render'iai teužmesti ant fono ir viskas. Mano nuomone šis darbas geresnis (bet ne geras), tačiau jame nėra ką kritikuoti, nes jame nieko ir nėra padaryta.
Pirmas darbas: na, jis prastesnis už pirmą. Taipogi, pastangų nebuvo labai daug. Tekstas prastas (baltas stroke'as netinka), tekstūra ant raidžių irgi. Užrašas pernelyg iššoka iš fono. Tačiau vėlgi, daug neprikomentuosiu, nes nelabai yra ką.
Taip pat pamąstyk dėl darbų dydžio, nes nei dabar nei parašas, nei banner'is. Idealiausia būtų kažkas labiau link 150-350 (maždaug link čia). Random dydžiai neatrodo gražiai.
Taigi, tiesiog skaityk pamokas.
Visų pirma antras darbas: pastangų jame praktiškai nėra - render'iai teužmesti ant fono ir viskas. Mano nuomone šis darbas geresnis (bet ne geras), tačiau jame nėra ką kritikuoti, nes jame nieko ir nėra padaryta.
Pirmas darbas: na, jis prastesnis už pirmą. Taipogi, pastangų nebuvo labai daug. Tekstas prastas (baltas stroke'as netinka), tekstūra ant raidžių irgi. Užrašas pernelyg iššoka iš fono. Tačiau vėlgi, daug neprikomentuosiu, nes nelabai yra ką.
Taip pat pamąstyk dėl darbų dydžio, nes nei dabar nei parašas, nei banner'is. Idealiausia būtų kažkas labiau link 150-350 (maždaug link čia). Random dydžiai neatrodo gražiai.
Taigi, tiesiog skaityk pamokas.
2011-04-04, 16:32
Is asmenines patirties patarsiu niekada nedek pirmu darbu i interneta Nesvarbu kaip jie tau gerai atrodo Tinka netik GFX skilciai
Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2011-04-04, 16:32
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0