Peršokti prie turinio

Gratitude Is Contempt [iPPV] [Fans Choose What They Want]

Temoje atsakymų: 8

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Nuotrauka

Rodoma Los Angeles "The Orpheum" teatro mašinų stovėjimo aikštelė.
Spoiler'is

THE LETT vs. MAKIWARO
First Blood Match

Taigi, mes jau salėje! Kur skamba Bounce ir pasirodo The Lett! Jis nueina link ringo. Sulaukia nemažą fanų palaikymą! Jis sustoja prie ringo ir prie širdies prideda kuštį. Po to įsliuogia į ringą ir lipa ant turnbuckles. Jis pasiruošęs kovai prieš japoną, su kuriuo tai jeu ne pirmas kartas ringe.
Skamba Megadeth - Symphony Of Destruction! Skambant gitarų čežiasiui pasirodo Makiwaro! Jis taip pat nusiteikęs kovai, nueina link ringo. Eidamas parodo pirštu į latvį, po to į žemę rodydamas, kad jis pasiruošęs sukruvinti europietį. Lett į tai atsako šypsniu. Mako įčiuožia į ringą. Pranešėjas pristatęs kovotojus išlipa iš ringo.
Spoiler'is

Vaizdas iš FUSION kavinės:
Spoiler'is

Rodomas koridorius:
Spoiler'is

SICK-EXTREME-KYO © vs. FNT & MARK SMILE vs. JASON SPEED & MARCUS JAMISON
3-Way Tag-Team Match
FUSION Dynamic Duo Championship

Metas trijų komandų kovai dėl FUSION Dynamic Duo Championship diržų!
Suskamba Beny Benassy - Satisfaction ir ties žodžiu Satisfaction į arena įžengia dabartiniai čempionai - Sick-Extreme-Kyo. Jie lėtai įžengia į ringa. IPiuri į žiurovus. Tada lėtai sukrižiuoja rankas operatoriai priartina kameras, o ten ant ju pirštų ištaituruoti ivairiausi simboliai. Čempionai parodo į savo diržus, taip norėdami pasakyti, kad juos šiandien apsaugos.
S-K-E theme song'ą pertraukia Trey Songz - Bottoms Up. Į arena įžengia FnT. Jis eina link ringo. Sustoja prie pat jo, užšliuožia vienu keliu prie virvių. Perlipa per virves, sustoja ringo viduryje, iškelia vieną ranką į viršų ir užlenkia nykštį ir bevardį pirštus. FnT žino, kad S-K-E jo nepuls.
Ant rampos pasipila dūmai, užgroja Ace Of Base - Life Is A Flower ir pradeda blykčioti žali lazeriai. Pasirodo Mark Smile, sustoja vidury rampos, suneria rankas ant krūtinės ir su patenktinta šypsena lengvai palinguoja į muziką. Eidamas link ringo sumuša rankom su fanais. Įlipa į ringą, nueina į jo vidurį ir iškelia sukryžiuotas rankas pirštais rodant \m/ ženklus. Jis sudaužia rankomis su partneriu FnT. Regis jie nusitekę rimtai.
Skamba Fozzy - Enemy. Pasirodo trečioji komanda - Jason Speed ir Marcus Jamison. Jie įeina ganėtinai šaltai ir ramiai. Fanai ploja. Kovotojai nueina link ringo ir be didelių ceremonijų įlipa į ringą. Visos komandos pasiruošusios kovai.
Spoiler'is

Vėlgi, rodomas "The Orpheum" teatro koridorius:
Spoiler'is

DAVID HARTNETT © vs. AARON HAWKINS
Singles Match
FUSION Iron-Man Championship

Skamba Metallica - Enter Sandman!!! Pasirodo čempionas - David Hartnett. Ant jo liemens - Iron-Man diržas. Čempionas nueina link ringo, pakeliui sudaužia rankomis su fanais. O gerbėjų šis kovotojas turi daug. Jis įlipa į ringą ir nusisega diržą, kurį iškelia į viršų. Plojimai. Panašu, kad Hartnett pilnai išsigydė pečio traumą.
O štai ir jo oponentas - užgroja Thousand Foot Krutch - Phenomenon! Pasirodo Aaron Hawkins. Jo veide neapykanta amžinam jakuzų priešui. Hawkins nueina link ringo. Jį žiūrovai nušvilpia. Tačiau Hawkins'as jų nemato ir negirdi, jis tenori kuo greičiau susiremti su Hartnett'u. Hawkins prieina prie rngo itin rimtai. Įlipa į jį. Pralenda pro virves ir iškart susiremia su Hartnett'u kakta į kaktą. Šie kovotojai jau nekartą kovojo tarpusavyje. Kas įdomiausia - visuose mačuose (išskyrus Battle Royal), pergalę šventė David'as - dabartinis čempionas. Tačiau galbūt šis kartas - išimtis?
Spoiler'is

Ekrane matome ledo ritulio lazdą laikantį Oblivion:
Spoiler'is

THE MANIAC (W/HIROSHIMA TADASHI) vs. JASON CLUE (W/THE ANSWER)
Ladders Match
Match For FUSION General Manager Spot

Skamba Trpityque! Metas kovai dėl FUSION GM posto. Pasirodo jakuzos The Maniac ir Hiroshima Tadashi. Jų nelydi nei Hawkins'as, nei Oblivion, nei apsauginiai - visi yra sumušti ir negalės padėti Maniac'ui. Tadashi eina nebe taip užtikrintai, kaip šou pradžioje. Jis žino, kad nebeturi pranašumo. Maniac įlipa į ringą, o Tadashi lieka prie jo.
Skamba Kanye West - Touch The Sky! Pasirodo challanger'iai: Jason Clue ir The Answer. Jie tariasi ir mąsto taktikas. JC pakeliui patikrina išdėliotų kopėčių tvirtumą. Jie labai susikaupę. Ir Answer'is, kuris turi galimybę tapti FUSION generaliniu vadybininku, ir Clue, kurio egzistencija FUSION'e ant kortos. Jie prieina ringą ir be didelių kulminacijų Jason'as įsliuogia į kovos lauką. Taigi, metas kovai.
Spoiler'is

Kol arena atvarkoma nuo ką tik įvykusio Ladders mačo, ringe stovi announcer'is Kevin Caldawell:
Spoiler'is

ŠEŠKIUS PYZDEŠKIUS © vs. LORD OF DARKNESS
Singles Match
FUSION World Domination Championship
If Šeškius Uses A Weapon He Will Lose His Title.

Skamba 69 Danguje perdainuojama daina "Padarys Mane"! Kaip tradicija - salėje pasirodo FUSION World Domination titulo savininkas - Šeškius Pyzdeškius! Jis pasirodo vienas. Jo nelydi 69 "Olialia" pupytės. Atrodo, kad Šeškius nusiteikęs rimtai kovai. Įdomiausia tai, kad Šeškius turės verstis be pašalinių ginklų pagalbos. Kramtydamas "Orbit" Šeškius nueina su kažkokiu poperiumi rankoje. Jis nušvilpiamas fanų prieina prie operatoriaus ir parodo suskretusį popiergalį. Ten užrašyta: "List of objects which are illegal in professional-wrestling.". Amžinasis čempionas paklausia operatoriaus "Translito?". Operatorius nusijuokia. Tačiau ši legenda jo juokų nesupranta ir spjauna gumą tiesiai į kamerą! Šeškius toliau nueina prie ringo, kur jį pasitinka didžiulis gaudesys. Kovotojas įlipa į jį ir nusiėmęs į diržą jį pabučiuoja kaip gražiausią "Playboy" modelį.
Ir sulyg šiuo Šeškiaus veiksmu atsiranda prietema ir skamba Children Of Corn teminė daina. Prie Enterance ramp'os pradeda kilti dūmai, iš kurių išlenda LOD, į akis iš karto krenta juodas apsiaustas ir prie juosmens prikabintas kardas. Jam už parankės laikosi įsikibusi palydovė. Kai jis iš lėto eina link ringo, veide galima įžiūrėti nedidelę šypsenėlę, kuri Šeškiui nereiškia nieko gero. Pasiekęs ringą jis įsliuogia į jį po apatine virve ir nužingsniuoja į ringo vidurį, ramiai apžvelgia žiūrovus su tuo pačiu šypsniu veide, muzika nutyla, šviesos "susitvarko". Partnerė lieka prie ringo.
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-13, 10:42

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Geras PPV, viskas patiko, tik man asmeniškai LOD kalba pasirodė geresnė, tai pagalvojau, kad jis ir pasiims World Domination titulą. Na ką, laukiam Hotspurs Cup :) Ai beje, man asmeniškai patiko tai, kad ilgaamžiai Tag Team čempionai buvo nukarunuoti :D

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Na, šiektiek buvo keisti laimėtojai.Mano manymu taipat LOD kalba buvo pranašesnė už Šeškiaus, taipat Tag Team čempionai, na, mano kalba gal buvo ir nestebuklas, tačiau Mark'o tikrai gera, na o SKE taipat pasirodė geresnė negu T-N-Z...Nu nežinau, manau buvo galima palikt titula SKE rankose.Bet pirma kova tikrai nebloga buvo :] Taipat Backstage patiko.Overall - Geras.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Show patiko išskyrus pradžią (pirmus du matchus). Tiesą sakant Tag matchas netgi labai nepatiko, kažkoks chaotiškas, mėtomi pavieniai veiksmai ir nesuprasi kas juos atlieka. O kuo labiausiai esu nepatenkintas tai savo padarytu ultimate jobbu. Tikrai manau, kad kalba nebloga buvo, bet viskas ką mano wrestleris sugebėjo padaryti tai sutrugdyt piną. Viskas. O toliau visą laiką tik griuvinėjo ir krito iš ringo. Likusi show dalis buvo gera. Tai tiek.

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2011-04-03, 20:54

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Geras PPV, su BS daug geresnė padėtis šį kartą ir kovos visos padorios, ypač paskutinė patiko, tik ar ne per daug punishment Šeškius atlaikė? :) First blood mače dar man nepatinka kai su rankšluostėliu tas tikrinimas būna, nes tai yra imo kvaila - WWE dar prieš PG šitie mačai kai vykdavo, jei gerai pamenu, nebūdavo tokių dalykų - čia daugiau TNA išmįslas ;P O apskritai viską žiūrint, tai sakyčiau vienas iš geresnių Fusion šou :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Na zinokit chebra pagirsiu uz tai, kad man sitas skaitomas ppv labiau suejo nei WM27, tai cia pliusas i jusu darza. Is tiesu nesitikejau, kad kova del GM posto baigsis taip, galvojau, jog Tadashi liks GM, bet.. na dabar belieka turbut ir svesti. Main Event'as itin geras, nes buvo geru vietu, o ir pabaiga tokia PPV lygio, bet ne grandiozine kuri labai gerai susivalge kazkaip ir islaikomas tas Sheskiaus immortal'as kaip daugmaz Undertaker'io WWE'e:) esu patenkintas FUSION e-fed lygiu, gerai darbuojates. Keep it up';)

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Na va dabar galiu pasakyt, šitai buvo geriau už WM :D Na openeris, man asmeniškai nelabai patiko ,bet aš žinau ,kad jis buvo rašomas paskubomis dėl tam tikrų aplinkybiu, o tag team matčas nežinau galėjo nepatikti nebent dėl to ,kad baigėsi S-K-E karaliavimas (:D) bet praradus tuos titulus atsiveria naujos galimybės. :) Trečia kova patiko nors tiesa sakant daug maž buvo žinomas laimėtojas, kadangi kalbos apyligės ,o David dar neturi ilgo title reign'o, toliau ėjo Clue vs. Maniac (GM vs. GM) kurį pats rašiau, tad čia turiu patylėti :D Įdomu kaip bus su Yakuzomis? Oblivion kaip supratau dings ,o Maniac :? Žiūrėsim :D Na ir aišku Main Eventas, va čia tai nenutuokiau kas laimės kovą, ištikrūjų abu mėgstu kovotojus ir jų kalbas, pati kova buvo verta Main Event'o.

Bėje su backstage šį kart situacija gera, labai patiko tas Balandžio 1-osios backstage :D Tikėkimės ,kad Fusion toliau gyvuos, laukiam Hotspur's Cup. Show geras, vertinčiau 8/10.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-04-05, 13:37

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19
Geras renginys patiko kad buvo daug backstage segmentų, tai pat šaunus storyline su jakuzu eliminavimu nuo pat pirmu iPPV minučių, labai paprasta idėja, šimta kart pw panaudota, bet genialumas ir slypi paprastume :? Vakaro kovos išskirti negalėčiau visi trys paskutiniai mačai buvo apyligiai. Dėl asmeninių aplinkybių labiausiai patiko main eventas :) Apibendrinant šauniai padirbėjot vyrai taip ir toliau :D

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2011-04-06, 04:01

Nuotrauka

Kyo

Baltas diržas

• Naujokai
  • 12 Pranešimai:
0
Sveiki. Atsiprašau ,kad niekada nepakomentuoj lygos kurioje truputi dalyvauju ,bet laiko neturiu, esu užsiemes mokslais ir panu čiesinimu :) Na ,o dabar ką manau apie e-feda apskritai, e-fedas tikrai žavi tuo ,kad yra ilgi tarpai tarp renginių tad kiekvienas gali parašyti savo kalbą be jokių skrupulų ir šiaip šis e-fedas labai sėkmingas, turėčiau pastaba ir tai ,net nežinau kiek bus teisybės mano žodiuose ,bet manau lygai reikėtu ilgalaikio feudo ,nes kol kas kiek pamenu būtent tokio feudo kuris testusi ilgiau nei kelis show nebuvo, Kyo užpuolimas tarsi kažkur išnyko, Yakuza vs. Fusion irgi nutrūko, na tiesa nenutrūko ,o buvo stabtelėjes. Bet šiaip visas veikalas puikus. Kalbant apie šį show, įdėmiai pačių kovų pripažinsiu perdaug neskaičiau(skaičiau ,bet ant miego) tačiau išrinkčiau visgi main eventa. S-K-E nukarunavimas jau pripažinkim artėjo ,o štai David ir Šeškiaus title reignai dar neįsibėgėjo tad manau nieko čia keisto ,kad jiem paliekami titulai, aišku dabar jau matyti ,kad LOD yra vienas iš tų pagrindiniu žmogeliu kurie manau pagaliau ir nukarunuos pomidorų karalių :D Šiaip pats renginys patiko, einam rašyt kalbų. :?
Ne į temą
Bėje jei postinu, postinu dažniausiai iš bratkos accaunto, kaip postus atskirt? :D Lengvai, kai vėjus šneka Jobberis, tai reiškia Jobberis, kai normaliai, tai aš :D

Šį pranešimą redagavo Kyo: 2011-04-06, 15:01

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0