Maniac ateina ramiai, be savo muzikos, be vidurinio piršto demonstracijų...
Taaaip, žiurkės iš skęstančio laivo bėga pirmos... Tik, deja, Jasonai, tu labai suklydai, jei pagalvojai kad Yakuza laivas skęsta. Nežinau kodėl taip pagalvojai, gal, manai, kad cunamis Japonijoje turės įtakos mūsų bosui, ponui Tadashi? jokiu būdu, jis pinigų turi tiek, kad vienas pats galėtų atstatyt Japoniją, tik jis to nedarys, nes, kaip ir aš, mano, kad tie siauraakiai yra neverti jo pinigų. Kalbant apie pačią Yakuza: mes tik pradedam įsibėgėti! Ir Tu esi kvailas, kad stoji mums skersai kelio, nes Aš pats ką tik grįžau į pergalių kelią, Aaron Hawkins suspardys geležinio čempiono užpakalį, kurį jau suminkštino Maniac, ir atims jo diržą. O tu, manai, kad bučiuodamas šitos smirdančios publikos užpakalius būsi šaunesnis, labai klysti. Būsi tik dar didesnis padlaižys. Bet tebūnie taip, kaip tu nori. Tau tai bus puiki proga ateičiai kaip nereikia elgtis kai tu esi ePW biznyje. Taip visi mes klystam, nes visi esam žmonės, tik vieni sugeba savo klaidas ištaisyti ir už jas atsakyti, kiti graužiasi ir gailisi visą gyvenimą. Taip bus ir tau, bet ar man tai turėtų rūpėti? aišku, kad ne, mano darbas yra ateiti čia, primušti tavo durną galvą ir eiti pasirašyti ant savo čekio. pala pala... aš ir vėl pradėjau galvoti apie pinigus... juk praeitą kartą būtent tai ir aptariau! kad per daug galvoju apie pinigus! gerai, šį kartą aš išmalsiu tau, Jasonai snukį UŽ DYKĄ. jūs supratot mane teisingai, aš neimsiu savo riebaus čekio. Tik negalvokite, kad aš jį atiduosiu labdarai ar tuo labiau nusiųsiu į merdinčią japoniją. Ne ne ne, to tikrai nebus. aš tą čekį susuksiu į kaseką ir kartu su Šeškium linksmai surūkysiu! O dabar sakau iki, o kai viskas bus baigta, aš ir vėl sakysiu: ATĖJAU, PAMAČIAU, NUGALĖJAU!