Peršokti prie turinio

Faktas konstatuotas.

Temoje atsakymų: 1

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Arenoje išsijungia šviesa. Nieko nesimato. Salėje įsivyrauja tyla. Ją pertraukia elektrinės gitaros riff'as. Groja pirmą sykį FUSION'e skambanti daina: Radiohead - Airbag! Užsidega spot-light'as. Arenoje, po ekranu stovi ne kas kitas, o Jason Clue! Tiesa, jis visiškai nepanašus į senąjį The Prison. Laikydamas mikrofoną, jis nusiima akinius nuo saulės ir pažiūri vienam fanui į akis, kartu sušunka "Hell yeah!".
[center]
Spoiler'is

Jis užsideda akinius vėl ant veido ir nueina link ringo. Answer'is Jason'o nelydi. JC pakeliui sudaužia fanais rankomis. priėjęs ringą, užlipa ant jo krašto. Pankišką įvaizdį įgavęs wrestler'is atsisuka į titantron'ą ir sukryžiuoja rankas. Fanai cheer'ina "Let's go Jason!". Clue nuo senų laikų turi nemažą "die-hard" fanų bazę. Clue nusišypso ir pralenda pro virves į ringą. Jis nueina link vieno iš turnbuckles. Uždeda vieną koją ant virvių. Kitą... Ir ištiesia abi rankas į šonus. Dar sušunka "I'm f**kin' back!". Clue nulipa nuo virvių ir muzika pamažu nutyla. Tačiau to nedaro žiūrovai. Jie daužo tvorelę ir skanduoja "This is awesome!". Clue prikiša mikrofoną ir giliai įkvėpęs energingai sušunka...
[center]
Spoiler'is

- Ar jūs pasiruošę šėlti?!!

Fanai atsako "Taip!". Jason'as nusišypso ir tęsia:
- Aš irgi! Tačiau tai jau tikriausiai pastebėjote per Your Time Is Up... O TEN BUVO KARŠTA! Visiems, glūdintiems po akmeniu šioks situacijos nusakymas... [trumpam nutyla] JASON CLUE IŠAUGO JAKUZŲ MARŠKINĖLIUS! [fanai cheer'ina] Ilgai tūnojau ne toje pusėje, kurioje turėčiau būti... Ilgai mėgavausi tuo, kad esu aukštinamas ir lepinamas mūsų boso... Kol galų gale supratau, kad aš kenčiu. Ir aš iš tiesų kentėjau, nors tiesiogiai to nejutau. Manyje visą laiką tūnojo tiksinti bomba... miegantis liūtas... tūnantis drakonas... kung fu panda! [fanai nusijuokia] Atsiprašau, noriu šią kalbą padaryti kaip įmanoma rimtesnę (kaip matote nesigauna). Na, nesvarbu. Ką noriu pasakyti, tai tą, kad ta bomba SPROGO! Tas liūtas IŠTRŪKO! Tas drakonas IŠSKRIDO į medžioklę!.. Ir aš rengiau šį planą jau kurį laiką. Tiesa, pamiršdamas vieną pamatinį faktą - reikia atpirkti savo kaltes... To tik išeidamas iš tos seniai perpuvusios sąjungos aš nepadarysiu... Todėl aš noriu įgyvendinti sukilimą! Prieš Tadashi, prieš YAKUZA ir, galų gale, prieš visas PIKTŽOLES, kurių čia tiek prisiveisė! YAKUZA, Lord Of Darkness, Šeškius... Tik keli tokie vardai iš tų, kuriems jau seniai metas apkarpyti sparnus. Ir netgi šis gausus talentingų jaunuolių antplūdis, tokių kaip Hartnett, Smile, IKLi, FnT manęs pilnai nedžiugina. O kodėl? Nes jie nieko dėl to nedaro! Jie jakuzas nuginkluoti bando tik beverčiais žodžiais... "Tadashi - čiurka", "Jakuzos slepiasi vieni už kitų nugarų"... Tai tik bevertės sapalionės! Tačiau žinot ką? Tam ir esu AŠ! Tai aš žinau, kas dedasi tarp jakuzų, viduje! Tai aš žinau visus jų pliusus ir minusus! Ir ne kas kitas! Ir galiu paneigti tai, kad jie bailiai besislepiantys vienas kitam už nugaros... Iš tiesų - mes buvome lyg kamikadzės! Mes TIKRAI buvome pasiruošę atiduoti vienas už kitą savo laimėjimus. Ir mes nebuvome pavieniai egoistai! Už tai aš dar jaučiu truputėlį pagarbos jiems! [fanai klausosi toliau] Bet kartu jaučiu dar didesnę panieką, nes priemonės, kuriomis rėmėsi ši japonų mafijos įkvėpta gauja, buvo tiesiog nepriimtinos. Ir jeigu jūs: Aaron'ai, Oblivion'ai, Maniac'e ir Hiroshima naudosite tokias pat priemones prieš mane - puiku! Tik žinokite, kad aš taip pat nesu vienas ir visas tas šūdas, kurį drėbsite ant manęs, galų gale kris ant jūsų pačių pečių...

Clue iškelia mikrofoną ir į jį savo galingu balsu pradeda šaukti:
[center]
Spoiler'is

- ... o man telieka konstatuoti faktą - YAKUZA eina miegoti - amžinu miegu! Aš žinau, kas manęs lauks, jei pralaimėsiu mačą, tačiau nutuokimas, kas įvyks vis dėlto man iškovojus pergalę mane tik užveda! Ir aš lyg motorinis pjūklas išguldysiu visus šiuos politikavimo smarvę skleidžiančius kraujasiurbius... O kol kas, pagautas įkvėpimo, aš atiduosiu visą save, kovai prieš šią merdinčią santvarką! Mes buvome GALINGI, tačiau galingais liksime ne visi...

Pankas nutyla ir atsisukęs į titantron'ą laukia, ką jam atsakys buvęs brolis jakuza...

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-03-21, 16:33

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Maniac ateina ramiai, be savo muzikos, be vidurinio piršto demonstracijų...

Taaaip, žiurkės iš skęstančio laivo bėga pirmos... Tik, deja, Jasonai, tu labai suklydai, jei pagalvojai kad Yakuza laivas skęsta. Nežinau kodėl taip pagalvojai, gal, manai, kad cunamis Japonijoje turės įtakos mūsų bosui, ponui Tadashi? jokiu būdu, jis pinigų turi tiek, kad vienas pats galėtų atstatyt Japoniją, tik jis to nedarys, nes, kaip ir aš, mano, kad tie siauraakiai yra neverti jo pinigų. Kalbant apie pačią Yakuza: mes tik pradedam įsibėgėti! Ir Tu esi kvailas, kad stoji mums skersai kelio, nes Aš pats ką tik grįžau į pergalių kelią, Aaron Hawkins suspardys geležinio čempiono užpakalį, kurį jau suminkštino Maniac, ir atims jo diržą. O tu, manai, kad bučiuodamas šitos smirdančios publikos užpakalius būsi šaunesnis, labai klysti. Būsi tik dar didesnis padlaižys. Bet tebūnie taip, kaip tu nori. Tau tai bus puiki proga ateičiai kaip nereikia elgtis kai tu esi ePW biznyje. Taip visi mes klystam, nes visi esam žmonės, tik vieni sugeba savo klaidas ištaisyti ir už jas atsakyti, kiti graužiasi ir gailisi visą gyvenimą. Taip bus ir tau, bet ar man tai turėtų rūpėti? aišku, kad ne, mano darbas yra ateiti čia, primušti tavo durną galvą ir eiti pasirašyti ant savo čekio. pala pala... aš ir vėl pradėjau galvoti apie pinigus... juk praeitą kartą būtent tai ir aptariau! kad per daug galvoju apie pinigus! gerai, šį kartą aš išmalsiu tau, Jasonai snukį UŽ DYKĄ. jūs supratot mane teisingai, aš neimsiu savo riebaus čekio. Tik negalvokite, kad aš jį atiduosiu labdarai ar tuo labiau nusiųsiu į merdinčią japoniją. Ne ne ne, to tikrai nebus. aš tą čekį susuksiu į kaseką ir kartu su Šeškium linksmai surūkysiu! O dabar sakau iki, o kai viskas bus baigta, aš ir vėl sakysiu: ATĖJAU, PAMAČIAU, NUGALĖJAU!

Nuotrauka

Grįžti į Kalbos

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0