Peršokti prie turinio

Tai kadanors turėjo nutikti.

Temoje atsakymų: 4

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0

Arena šiektiek užtemsta, žiūrovai patyliukais vieni su kitais šnibždasi, tačiau po šiektiek laiko nusistoja ir visiška tyla.Ilgai ji netrunka, ir ją perskrodžia gan garsūs daugumai pažystamos dainos akordai - Hate it or Love it.Daina greit nutyla ir vėl nusistoja tyla.Keletas žiūrovų pradeda krykštauti ir džiaugtis išgirsta daina, kiti žiūrovai tiesiog stebi aplinką nieko nesupratę.Arena nušvinta mėlynai/raudonom spalvom, ir jau šį kartą užtikrintai bei gan garsiai pradeda skambėti Club Certified.Į areną pilnas energijos, bei atrodo savo vietoje nenustygstantis įbėga FnT.Keletas žiūrovų tiesiog cypia ir gėrisi šiuo reginiu, o keletas tik žvelgia į "naujoką" su panieka, bei nesupranta, kodėl kiti taip džiūgauja.Ir jie daro gan didelę klaidą...Jie dar nesupranta, kokia grėsmė įsiveržė į šį pastatą.FnT. nubėga prie ringo, įsliuogia į jį, nuo žemės pačiumpa mikrofoną ir iškėles ranką į muzikos taktą linksi ranką.Po šio reginio muzika nutyla, ir FnT. prisidėjes mikrofoną prie burnos šiektiek išsiviepia bei nužvelgia žmones.

-Štai..Aš ir vėl čia.Stoviu čia, kur svajoja stovėti milijonai žmonių, o šansą gauna tik keletas.Stoviu čia IR VĖL, nes mano širdis taip liepė daryti, nors protas tam ir priešinosi.Mano talentas, mano gebėjimai prasideda ir baigiasi šitam ringe.Aš negalėjau ilgiau išbūti be kovų, be savo svajonių, be galimybes pasirodyti prieš Jus.Tačiau mane liūdina pora dalykų.Pirmasis iš jų - gan paprastas... Mane - HeavyWeight, Interconinental čempioną žino vos keletas žmonių.Aš jūsų dėl to nekaltinu (šypteli).Buvau išvykęs gan ilgam, tačiau noriu pasakyti labai dideli ačiū tiems žmonėms kurie mane mato ne pirmą kartą, ir stovi štai čia, bei palaiko mane, bei žino, kas jų laukia...O jei Jūs to nežinote...Aš galiu jums pasakyti...Kad jūsų laukia..(Stipriau sučiumpia mikrofoną abiem rankomis, šiektiek susilenkia) Jūsų laukia šimas procentų atsidavimo šiam sportui, jūsų laukia šimtas procentų mano talento atskleidimo, šimtas procentų mano kumščių malančių nevykėlių dantis, šimtas procentų mano skrydžių nuo trečios ringo virvės apsiverčiant ore ir pritreškiant koky nors šios federacijos kovotoją.Ir nuo šiol..Jūsų laukia šimtas ir vienas procentas FnT!(Publika po truputi pradeda cheerinti ir taip jau užsivedusį FnT.) Ir svarbiausia ką aš turiu paminėti yra tai, kad aš VISADA tęsiu savo pažadus.Pakalbėkime apie antrają bėdą.Tai šios lygos kovotojai.Ahm, pažiūrėkim ką čia turim... Klauną Maniac, iš žaidimų pasaulio neišlendančio ir savo suknistu kardu besiblaškantį LOD, mano spyrių daug kartų ragavė Sick Extreme ir Kyo... IK...IKL..IKL KAS? Kas čia per velnias? Eh, nesvarbu, tęskime, ką dar matome.Prezervatyvų pakelis Billy Boy? Žmogau, tavo vietoje aš kuo greičiau nudėčiau savo tėvus, ir pasidaryčiau penkis naujus pasus su skirtingais vardais."Amžinasis čempionas" Šeškius.O Dieve, ar jis dar bent paeina...?Taigi, kaip matote pagrindinė bėda yra ta, kad visi šios lygos kovotojai yra kuomnors išsiskiriantis...Bet ne gerosiomis savybėmis.Visa tai panašiau į cirką, ar lėlių teatrą, o ne imtynes.Tik pažiūrėkit, kas būtų, jei suleistume į vieną ringa prezervatyvą, senį, klauna, debilą su kardu bei IK kažkokį tai.Ką mes gautume? Ogi totalią mėšlo krūvą, į kurią Jūs, gerbiami žiūrovai negalėtumete nė pažiūrėti.Štai dėlko čia atvykau aš.Kad sugebėčiau Jus ištraukti iš šios kankynės jūsų akims bei sielai.Atvykus man, jūs gryže į namus galėsite pasakyti - Štai šis šou po keletos mėnesiu buvo geras.Ir tai tikrai dėlto, kad jame dalyvavo FnT. Ir beveik galiu garantuoti, kad jeigu kiekvieną savaitę aš gausiu galimybę pasireikšti, Jūs tikrai nebūsite nusivylę.Žvilgtelkime į trečia bei paskutinę bėdą.Ant mano peties kolkas nekabo joks diržas (gerokai šypteli, bei permeta mikrofoną į kitą ranką) Tačiau kažin kiek ilgai tai tęsis.Dabartiniai šių grožybių savininkai jau galite pradėti drebinti kinkas.Aš čia neatvykau žaisti, ar tiesiog gražiai pakalbėti.Vienas iš pagrindinių mano tikslų yra pridėti dar vieną trofėjų prie ir taip jau nemažo jų kiekio.Galiu jums duoti užuominą, kad pirmasis pradėti jaudintis turėtu titulo, kurio aš kolkas labiausiai siekiu sąvininkas - David Hartnett.Žmogau, noriu perspėti, kad tavęs laukia tikrų tikriausias pragaras, kol tau tiesiog viskas pabos ir pasiduosi man savo valia.Turbūt dabar galvoji, kodėl aš taip drąsiai kalbu? Viską pamatysi jau pirmojoje mano kovoje.Nesvarbu, su kuo aš kausiuosi, ar su tavimi, ar tiesiog su kokia nors dar viena šiukšle, bet jau tada įrodysiu tai, ką sugebu.Dabar, po šitokio ilgo laiko mano venomis teka tiek adrenalino, kad užtektu apversti šį pastatą aukštyn kojomis.Taigi, gerbiami šios lygos kovotojai, bei asmenys kurie dabar mane stebi.Mano žygis šioje federacijoje bus kaip elementarios upės tekmė.Jūs galite mesti į ją kiek norite akmenų, tačiau niekada jos nesustabdysite.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Ne į temą

7. Heel/Face/Tweenie: Face

hm... :P

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Turiu paprasčiausiai vieną klausimą tau:

-Kokio velnio tu rašei šią kalbą, jeigu tu net neturi match'o, kuriame tu kautumeis? Tau nėra paskelbtas joks match'as, o tu rašai kalbą, velniai žino kam... Arba aš kažko nesuprantu...

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-03-06, 02:14, pasakė:

-Kokio velnio tu rašei šią kalbą, jeigu tu net neturi match'o, kuriame tu kautumeis? Tau nėra paskelbtas joks match'as, o tu rašai kalbą, velniai žino kam... Arba aš kažko nesuprantu...

Na, seniau NME pirmo run'o laikais tai buvo įprasta - pristatomosios kalbos yra gerai - iškart gauni dėmesio, plius parodai, kad būsi aktyvus ir pan. Žodžiu, tai nėra blogas dalykas. :P Ir tai gali turėti įtakos pvz. push'ui.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-03-06, 11:32

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-03-06, 02:14, pasakė:

Gal būt tam, kad parodyčiau, kad esu VERTAS gauti tą kovą, o ne užsiregistruoti rooste ir laukti kol mane kasnors pastebės.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0