Peršokti prie turinio

David Hartnett vs Maniac

Temoje atsakymų: 1

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
Uzgroja Metallica-Enter Sandman ir i arena pro dumu kamuolius ieina David Hartnett,ant peties jis laiko neseniai iskovota Iron-Man cempiono titula.Ziurovai ji pasitinka ovacijomis.Ilipes i ringa ir sulaukes kol ziurovai nustos ploti “The Winner” pradeda kalbeti:

-Ponios ir ponai pries jus stovi pirmasis FUSION Iron-Man cempionas!(arenoje pasigirsta dideles ovacijos)Per Pain For Pride as visgi tai padariau.Daug kas vertino kritiskai galimybes laimeti kai tu kovoji pries 5 varzovus ir kai tai yra Xscape match’as,bet didele valia ir atsidavimas nulemia labai daug ka.As dar karta irodziau,kad vieno zmogaus valia gali iveikti bet ka-netgi YAKUZA.Kad ir kiek daug as girdejau,kad as busiu nugaletas,kad as esu niekas pries juos ir,kad jie mane pazemins tiesiog eilini karta ivyko tas pats dalykas.As vienas juos nugalejau!Savaite po savaites as ateinu cia ir kovoju pries kuri nors is ju ir kiekviena karta as juos iveikiu.Jason Clue,Oblivion,Aarons Hawkins-visi jie nugaleti ir as nebeturiu ko jiems irodyti.Su jais yra baigta.Mano konflikte su YAKUZA liko paskutinis is ju su kuriuo as dar nesusiduriau siame ringe-Maniac.Si sekmadieni as ikalsiu paskutini vini i YAKUZA karsta nugaledamas ju vadinama lyderi.Lyderi kuris per visa FUSION istorija dar nera iskovojes nei vienos pergales!Tiesiog nuostabu!(publika juokiasi)Istikruju niekada nesupratau uz ka Maniac’ui yra duodami visi tie title shot’ai ir dideli match’ai-mano akimis jis yra vienas is labiausiai pervertintu pro-wrestleriu pasaulyje.Galbut jis moka labai gerai buciuoti vadovu subines ir apsimesti,kad yra labai charizmatiskas bei atnes milijonus kompanijai.Galbut jis tiesiog labai slidus dviveidis ir sugeba buti tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje.Jei atvirai as nezinau-ir man tai nerupi.Jis yra tiesiog zmogus kuris uzsideda kauke ir kostiuma tam,kad isgasdintu savo varzovus,kad atrodytu geresnis ir pavojingesnis nei istikruju yra.Jei zmones slepiasi po kaukemis ir ivaizdziais reiskia,kad jie kazko bijo ir bando paslepti savo kompleksus,ar ne?(publika pritariamai sukauja)Maniac-tu gali i ringa ateiti nors ir su Freddie Krugerio kostiumu man tu baimes neivarysi ir ispudzio nepaliksi.Eidamas i ringa as nematau kaip atrodo mano varzovas-as tiesiog matau zmogu,savo varzova kuri turiu nugaleti ir pasalinti sau nuo kelio.Tu niekuom manes nenustebinsi.Tu esi per daug nuspejamas.As zinau,kad dabar tu ateisi i ringa ir iskeiksi mane kaip tik galesi,kalbesi skambiom frazem ir grasinsi visiems,bei kalbesi koks puikus tu esi.Esme tame,kad tu nieko neitikinsi savo kalbom.Pries pradedamas kalbeti prisimink,kad tu turi 0 pergaliu,o as stoviu cia vienas pats isguldes beveik visa YAKUZA ir ant peties laikantis FUSION Iron-Man cempiono titula!Ir si sekmadieni paguldes tave as galutinai pabaigsiu su YAKUZA ir pradesiu savo nauja kelia link FUSION World Domination titulo!!!Todel dabar tau galiu pasakyti tik tiek-as esu kovotojas is prigimties ir viskas del ko as gyvenu yra sis ringas ir fanai esantys tribunose.Jei tu nori mane nugaleti-tau teks mane uzmusti sitame ringe!Tam,kad uzmustum mane tau teks izengti i sita ringa ir susidurti su manimi,o tam,kad susidurtum su manimi tu turi buti pasirenges numirti pats!

Hartnett numeta mikrofona ant zemes uzlipa ant ringo virviu ir skambant Metallica’i iskelia cempiono titula i virsu,po to palieka ringa ir iseina is arenos.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Pradeda groti Liquido - Narcotic ir išeina The Maniac. Sustoja ant rampos, sukryžiuoja rankas prie krūtinės ir pasilenkia. Vaizdas iš toli, šauna fejerverkai ir Maniac išskleidžia rankas į šonus. Nueina link ringo, laipteliais užlipa, bei peršokdamas virves atsiduria ringe. Užlipa ant TB, ir kai pakelia rankas vėl šaudo fejerverkai. Baigus šaudyt fejerverkams nulipa nuo tb ir truputį pavaikšto ringe.

Nulis. Ponios ir ponai, šio vakaro Maniac pokalbių šou laidos tema yra "nulis". kodėl nulis? todėl, kad šis skaičius labai aktualus šiuo metu mano gyvenime. Tai mane ir džiugina ir liūdina. Pavyzdžiui nulių gausa mano banko sąskaitoje mane džiugina, nes jie visi yra prieš kablelį. O štai apvalus ir riebus nulis nurodantis mano pergalių skaičių Fusion'e mane šiek tiek neramina. Praėjo daug laiko nuo federacijos starto, o dar nė karto nuskambėjus gongui Maniac nestovėjo su iškeltom į viršų rankom. Kažkas negerai. Tačiau čia ir yra atsakymas. Kol aš galvojau apie nuolat besidauginančius nulius savo banko sąskaitoj, skyriau per mažai dėmesio savo pirmutiniam pašaukimui - kovai. Po paskutinio pralaimėjimo aš išvykau savaitei į kurortą, išvykau vienui vienas, ten kur labai ramu ir gera. Aš turėjau laiko apmastymams. Ir aš supratau, kad einu ne tuo keliu. Aš supratau, kad kol kūnas sveikas, reikia naudotis juo, kai jis bus nusilpęs, pradėsiu aktyviau dirbti galva ir tada kalsiu pinigus. Dabar man reikia atiduoti visą save ir pergalių skaitliukas pats pradės tiksėti.
Ir štai, ant nosies dar viena proga. Proga įrodyti ko esu vertas ir kad netapau Fusion darbuotoju vien tam, kad būčiau kraujo donoru ringo grindims. Ir ta proga labai gera. Gavau ne šiaip kokį suskį ištrauktą iš publikos, o visai rimtą varžovą, tikrą kovotoją - David Hartnett. Na ir gerai. Jei man reikia nugalėti Iron Man čempioną - puiku. Koks dar gali būt geresnis būdas atstatyt savo reputaciją, kaip čempiono pečių prispaudimas, arba dar geriau - privertimas jį pasiduot! Žiūrėjau aš čia vieną pramoginių imtynių šou, pamačiau, kad šiuo metu yra labai madinga aiškintis santykius repuojant!
Davit Hartnett, pažiūrėk, tau publika ploja,
Bet aš pasistengsiu, kad nulūžtų tau koja!
Vaikaisi šlovės, tau tik pergalės rūpi
Manai, kad prieš tave visi keliais klūpi!
Ateisim abu mes į šitą ringą
Pajusi kaip kumštis į veidą tau sminga!
Spyris, metimas, rankos laužimas -
Veiksmai šie ir kiti - yra tavo likimas!
Tu verksi, tu klyksi kai mažas berniukas
Klausi mamytės "kur mano puodukas?"
Aš su džiaugsmu į dūdą tau duosiu,
Ir pergalės dainą laimingas dainuosiu!

Maniac meta mikrofoną ir palieka ringą...

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0