Peršokti prie turinio

Suicide Solution [iPPV]

Temoje atsakymų: 11

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
--

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-01-23, 19:13

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Kovos gana geros, atmetant mano jau ne kartą minėtus "minor" trūkumus (veiksmų "spjaudymas" ir pnš <_< ), ne per ilgos, ne per trumpos - pats tas imo, o daugiau nelabai yra ką komentuot, nes backstage jokio kaip ir nebuvo - praktiškai gavome tik įžanginį segmentą ir ateinančių šou reklamą, galima buvo bent vieną kokį įmest manau, atsižvelgiant, kad papildomo laiko atsirado :) Tai tiek.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Žmonės, KOMENTUOJAM!
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

Rodyti pranešimąBeggaras, 2011-01-23, 20:39, pasakė:

Žmonės, KOMENTUOJAM!

Pats pakomentuok ir parodyk pavyzdį kitiems <_<

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Show išties patiko, pirmas matchas gal buvo kiek padrikas, bet kadangi laimėjau tai priekaištų kaip ir neturiu :) . O kas tikrai labai patiko tai Tag team matchas. Puikiai suplanuotas, tagai, įsikišimai, komandos draugų barniai, daug netikėtų vietų - viskas super! Matosi, kad tas kas jį rašė puikiai išmano visą šitą reikalą, respect jam <_< Main event irgi geras, buvau tikrai įsitikinęs, kad JS laimės, netikėtas finishas tagi thumbs up. Kadangi aš nežinau, kas tas Marcus Jamison tai man jo grįžimas kaip ir nesukėlė jokių emocijų.
Vienintelis minusas bent jau man tai kaip ir Valhalas minėjo - backstage trūkumas. Manau buvo galima dadėt kelis after-match interview su wrestleriais, arba susukt kažką su tais kurie nedalyvavo show, ar šiaip įtraukt kelis funny segmentus kaip intarpus tarp matchų, nesvarbu, kad jie jokios didelės reikšmės storylinams ar dar kam nedaro.
Bet bendrai imant show tikrai patiko.
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Prisipažinsiu iškart, kad neskaičiau Tag team mačo, ko gero taip yra dėl to, kad aš jų nemėgstu :D na dar aišku amseninės priežastys kelios, bet čia ne esmė...
Visa kita buvo gerai, man patinka bookingas kuris neina į aklavietę, kad visi įvykiai turi priežastis. Įdomu kas parašyta Yakuzos perduotam lapelį LOD'ui.
Nepatiko man kova tarp Clue ir SE. Labai jau greit puolė šokinėt nuo virvių... gal ten buvo kova į vienus vartus, gerai neįsikirtau, nežinau ar visi parašę savo kalbas ar ne... Žodžiu reikia diržo šitos kovos sutvėrėjui.
Na o main evente patiko viskas, o ypač maži bajeriukai, kaip "tempiu gumą" ar "tikrinu ar skaitot kovą". kaip matai - skaičiau :)
Na it aišku MJ atėjimas. Kaip supratau jis bus "veido" rolėje, kadangi puolė Yakuzas kurie yra "kulno" rolėse. O kiek pamenu anksčiau jis visada buvo blogiukas... šis tas intriguojančio, tik tiek, kad amsneiškai man nelabai kelia didelsias emocijas, kadangi, kaip ir Beggaras, MJ man yra žinomas ne daugiau už geriausius Afrikos bobslėjininkus...
Bet šiaip tai viskas OK <_<

Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Lyncaz, jei neskaitei Tag Team matcho patariu paskaityt, kad tau jie ir nepatinka. Šitas buvo puikus, matosi, kad writeris yra tikras wrestlingo guru <_<

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-01-23, 21:50, pasakė:

geriausius Afrikos bobslėjininkus...

Ne į temą
Dude, jei čia kalbi apie tuos afrikiečius, kurie pasaulio čempionate savo bolidą iki finišo atnešė, nes nedavažiavo, tai jie rock! (taip, aš mačiau filmą)

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
WOW!! Likau labai nustebęs. Kadangi visiškai neturiu laiko sėdėti prie kompo, tai dabar tik užėjau ir perskaičiau savo match'ą. Geras, man patiko, pirmą kartą Fusion'e iškovojau pergalę <_<

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19
Na ši karta aš būsių tas piktas dėde kuris pažers šiek tiek kritikos. Pirma labai jau mažai backstage segmentų, mano manimų tarp kiekvienos kovos turi būti po 1 ar 2 segmentus, kurie užhaipintu mačus, pralinksmintų skaitytojus, ar padėtų atsisleisti wrestlerių harakteriam. Turime ganėtinai margą kovotojų sąrašą nuo billy boy ir zirgo galvų iki amžinų čiampionų ir tamsos valdovų. Tad galime šios personažus įstatyti į šmaikščias situacijas. Visa šioi federacijoi yra daugiau skirtingų kultūrų ir charakterių nei visose balkanuose. Jai jums trūksta laiko tai nebijokit prašyt pagalbos, tiek aš tiek kai kurie kolegos gali padėti parašyt orginalesnius back stage segmentus. Kalban apie maču kokybę tai juos vertinti galėčiau ne daugiau nei *** , išskyrus pirmaji mača ji vertinčiau prasčiau. Pagrindinė kovų bėda yra ta, ka juose trūksta psichologijos. Kol kas geriausias mano skaitytas mačas buvo pirmam show, kur kovojo sp su maniac prieš party boy komanda. Na o kas patiko tai juokeliai kovų metu ir gerai vystomi fjudai ir žinoma vieno gražaus žilo senuko pergalė <_<

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2011-01-23, 23:29

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-01-23, 21:50, pasakė:

Įdomu kas parašyta Yakuzos perduotam lapelį LOD'ui.

Man ir įdomu <_<

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąBeggaras, 2011-01-23, 21:35, pasakė:

O kas tikrai labai patiko tai Tag team matchas. Puikiai suplanuotas, tagai, įsikišimai, komandos draugų barniai, daug netikėtų vietų - viskas super! Matosi, kad tas kas jį rašė puikiai išmano visą šitą reikalą, respect jam <_< Main event irgi geras, buvau tikrai įsitikinęs, kad JS laimės, netikėtas finishas tagi thumbs up. Kadangi aš nežinau, kas tas Marcus Jamison tai man jo grįžimas kaip ir nesukėlė jokių emocijų.

Damn, kas savo rašytą mačą vertina? :D Šiaip neblogas, bet niekas savo rašyto neturėtų vertinti, net jei tai bajeris. :) Tiesiog tai atrodo kvailai. :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0