Peršokti prie turinio

Night of Champions 2010

Temoje atsakymų: 15

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Nuotrauka

WWE CHAMPIONSHIP SIX PACK CHALLENGE
SHEAMUS © / CENA / ORTON / EDGE / JERICHO / BARRETT
Nuotrauka
WINNER: RANDY ORTON ©
RATING:
***1/2

WWE TAG TEAM CHAMPIONSHIP / TAG TEAM TURMOIL MATCH
THE HART DYNASTY © VS. RHODES & MCINTYRE VS. THE USOS VS. KOZLOV & SANTINO
WINNER: RHODES & MCINTYRE ©
RATING:
**1/4

KANE © vs. THE UNDERTAKER
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP / NO HOLDS BARRED MATCH
Nuotrauka
WINNER: KANE ©
RATING:
*3/4

MELINA vs. MICHELLE MCCOOL
UNIFIED DIVAS CHAMPIONSHIP / LUMBERJILL MATCH
Nuotrauka
WINNER: MICHELLE MCCOOL ©
RATING: 1/4
*

THE MIZ © vs. DANIEL BRYAN
UNITED STATES CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: DANIEL BRYAN ©
RATING:
***1/2

BIG SHOW vs. CM PUNK
SINGLES MATCH
Nuotrauka
WINNER: BIG SHOW
RATING:
*

DOLPH ZIGGLER © vs. KOFI KINGSTON
INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: DOLPH ZIGGLER ©
RATING:
**1/2

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Na aš turiu du variantus dėl šio matcho ir championship'o laimėtojo. Mano variantai būtų: 1.John Cena 2. Wade Barrett. Man atrodo, kad vienas iš jų laimės ir per Hell In A Cell PPV bus WWE championship match'as tarp John Cena ir Wade Barrett. Tik vat nežinau kas eis ginti, o kas medžioti title. Bet aš gal truputį labiau linkstu į John Cena pusę. Per HIAC PPV gal bus John Cena © vs Wade Barrett. Na čia yra mano nuomone. O ką manote Jūs ? :)

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
  • 104 Pranešimai:
0
Na manau gali laimeti arba Wade arba Orton, bet nepamirskime ir Miz'o kuris gali cash'int ir laimeti title arba buti pirmuoju kuris pralaimes cash'inimo match'a :)

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Antras variantas manau būtų arčiau tiesos :) Nes aš nors tu ką, niekaip nematau Miz'o kaip World champion... Arba jis nesėkmingai cashins, arba praras lagaminą kam nors (kaip Mr.Kennedy 2007 metais prarado Edge'ui).

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
  • 104 Pranešimai:
0
Dar gali buti, kad isvis siuo laikotarpiu jis necash'ins, kad kaip buvo su edge kaip jis laimejo lagamineli pirma karta, jis cash'ino tik po 10menesiu, tas pats gali buti ir su Miz'u. :)

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
O man kaip tik atrodo, kad Mizas bandys cashint, bet jam sutrudgys American Dragon

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2010-08-25, 22:28

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
  • 104 Pranešimai:
0
Kaip manote ar siais metais NOC bus geresnis nei praeitais metais? As manau, kad ne, nes praeistais metais turejome net du **** match'us... Ir dar manau, kad sestasis six pack gallenge bus Triple H.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Nežinau kaip jums, bet man atrodo, kad Bryan nepaims US title. Kažkodėl atrodo, kad Miz'as save diskvalifikuos ir retainins. Nes man kažkaip Bryan nesišviečia kaip US champas. Bent jau ne per šį PPV. Galbūt per Hell In A Cell. Galbūt per Bragging Rights. Bet tikrai nemanau, kad per Night Of Champions.

EDIT: Bent jau mano manymu, aš matau dvi diskvalifikacines matchų pabaigas šiame PPV.

1. Kane vs Undertaker
2. The Miz vs Daniel Bryan.

1. Dėl to, kad nemanau, kad Kane ir Taker feud'as užsibaigs po šio PPV. Jis turėtų tęstis. Reiškia tęsis iki Hell In A Cell (tikrai). Bet faktas tas, kad Taker'is (jeigu atmintis neapgauna) į Hell In A Cell matchą dar niekada nėjo ginti title. Jis visą laiką ėjo jo medžioti. Taigi manau per Night Of Champions bus Undertaker def. Kane with DQ (Kane retains) ir per Hell In A Cell Undertaker švąriai laimės title iš Kane.

2. Tiesiog neįsivaizduoju Bryan laimėjimo per šį PPV. Gal kiek vėliau.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-09-10, 20:18

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-09-10, 21:12, pasakė:

...1. Dėl to, kad nemanau, kad Kane ir Taker feud'as užsibaigs po šio PPV. Jis turėtų tęstis. Reiškia tęsis iki Hell In A Cell (tikrai). Bet faktas tas, kad Taker'is (jeigu atmintis neapgauna) į Hell In A Cell matchą dar niekada nėjo ginti title. Jis visą laiką ėjo jo medžioti. Taigi manau per Night Of Champions bus Undertaker def. Kane with DQ (Kane retains) ir per Hell In A Cell Undertaker švąriai laimės title iš Kane.

2. Tiesiog neįsivaizduoju Bryan laimėjimo per šį PPV. Gal kiek vėliau...

1. O kam butinai daryti DQ, jeigu paprasčiausiai galima jį užbaigti kad ir count-out arba cheap Kane victory? Kodėl nedavus pergalės Kane? Galima būtų paaiškint tuo, kad Taker'is dar neatsigavęs 100%. Taker'io credibility nenusimštų, nes ji dabar tiesiog nenumušama, o ir šiaip, Kane'ui reikia push'o kaip čempionui. 95%, kad per NOC diržą laikys Kane ir įvyks rematch'as tarp jų. Tiesiog, galimybių išlaikyti Kane kaip čempioną ir ne viena ir ne dvi.

2. O aš kaip tik, neįsivaizduoju Bryan pralaimėjimo prieš Miz, nes jei laimėtų Miz, tai prie nieko neprivestų, gal tik prailgintų feud'ą, bet pagal viską, anksčiau ar vėliau Bryan šį diržą turėtų pasiekti.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
  • 104 Pranešimai:
0
Takeris per paskutini Sd pasiule Kane'ui No holds barred matcha'a. Tik dar nezinom ar Kane sutiks.

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5
Visiškai nesutinku su Soul Stealer. AmDrag turi visus šansus pasiimt titulą, nes Miz turi MITB, tad US title jam yra kaip šuniui penkta koja. Ir visgi, US tai ne WWE title. Ar prieš kelis mėnesius įsivaizdavai, kad Bret Hart gali jį gaut? Negaliu sakyt, kad Bryan tai tikrai padarys (nes gi nesu pranašas), bet per anksti nėra.

O dėl Kane ir Taker, tai kas be ko sutinku. Nesimato reikalo keist titulo savininką, ypač kai sekantis PPV bus Hell in a Cell, kuriame Kane šansai laimėti smarkiai kris. Kad tik nepasikartotų praeitų metų scenarijus su Taker ir CM Punk: pirmam matche Punk šiaip ne taip pralindo po visokio BS, o antram (HIAC) buvo sunaikintas.

PPV cardas kolkas yra visai padorus. Bent už Summerfest 2010 žymiai geriau atrodo. :D

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

Rodyti pranešimąSvR, 2010-09-11, 10:36, pasakė:

Takeris per paskutini Sd pasiule Kane'ui No holds barred matcha'a. Tik dar nezinom ar Kane sutiks.

Norėčiau kad to nebūtų. Mano manymu, nereikia šitam PPV gimmick'inių matchų. Bent jau aš norėčiau. kad visi titles būtų ginami paprastame matche, be jokių "pričindalų".

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13
Ne į temą
Tik dabar pastebejau, bet kodel sito topic pirmam poste yra SummerSlam banneris, o ne Night of Champions? :)

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2010-09-14, 19:33
Wise guy...

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
Katik paziurejau PPV. Likau patenkintas daugeliu matchu isskyrus, CM vs Big ir divas.

Gaila kad susispoilinau daniels/miz baigti, bo efektas isviso butu buves puikus.

UT ir kane nustebino, jiems pavyksta sustumti visai ziurima matcha dar.

6 pack - full of action, tik nexus isiverzimas vienintelis budas nuramint cena? common.. kodel dq nebuvo tada wade'ui? krc.

vertinciau ppv 7,5/10

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimąImpaler, 2010-09-20, 22:06, pasakė:

6 pack - full of action, tik nexus isiverzimas vienintelis budas nuramint cena? common.. kodel dq nebuvo tada wade'ui? krc.
Gal del to, kad tai apskritai no-dq matchas, m? :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
:D pramiegojau ta reiskias tada.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0