Temoje atsakymų: 17
2010-06-03, 23:14
Ir vel turime ypatinga diena forume ir dziaugsmas velei aplanko mus - musu senbuviui, piktajam bet teisingajam #1 nariui forume (bent jau pagal reputacija, tikrai ne pagal humoro jausma) `MalioK`sueina 22 metai!
O palinketi tau galima to, kas svarbiausia gyvenime - be abejo kalbu apie pinigus:
Bet cia dar ne viskas.
Antras dalykas, kurio linkiu, beje taip pat labai svarbus, yra... puikiai atrodanti figura:
Taigi paminejau svarbiausius dalykus, ko tau linkiu, o smulkmenas, kaip laime, sveikata, sekmes moksle ir t.t. tau palinkes saunieji ir istikimieji musu forumo nariai
SU GIMTADIENIU
O palinketi tau galima to, kas svarbiausia gyvenime - be abejo kalbu apie pinigus:
Bet cia dar ne viskas.
Antras dalykas, kurio linkiu, beje taip pat labai svarbus, yra... puikiai atrodanti figura:
Taigi paminejau svarbiausius dalykus, ko tau linkiu, o smulkmenas, kaip laime, sveikata, sekmes moksle ir t.t. tau palinkes saunieji ir istikimieji musu forumo nariai
SU GIMTADIENIU
2010-06-03, 23:45
Aciu, Lix & Co. Tik gaila, kad mano gimtadienis pastoviai sutampa su egzaminais, arba kursiniais, arba siais metai - bakalauro diplominiu. Tikrai jau bent pora savaiciu bevik diena ir nakti tik ir sedziu KLASCO saldytu kroviniu pasaulyje. Nesportoju (darau Jacob Black geda), valgau visuoki suda junk food, saldainius ir vartoju nezmogiskus kiekius kofeino. Iki siol DREAM.14 ir UFC 114 nemaciau - manau visi supranta koks as pamises MMA gerbejas, taigi cia jums rodyklis. Rytoj jauciu vietoj sveikinimu priemimo, visa ryta lakstisiu po Klaipeda, rinkadamas reikaimus parasus diplominiui, laizydamas viena docentiska subine po kitos. Fucking diplominis...
P.S. Viceuzurpatoriau, jei nori padaryti man dovana, gali leisti man nuimti ta "OMFG" avatara
P.S. Viceuzurpatoriau, jei nori padaryti man dovana, gali leisti man nuimti ta "OMFG" avatara
2010-06-04, 12:27
Su gimtadieniu, kolega! Linkiu per daug nenusikamuot tą bakalaurą bedarant, kad užtektų parako dar ir gimtadienį atšvęsti kaip reikiant!!
Sveikatos ir laimės - visa kita ir taip ateis!
Sveikatos ir laimės - visa kita ir taip ateis!
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0