Temoje atsakymų: 39
2010-05-05, 17:31
Žalgiris, nebent "planas ryžas" suveiks ir Kurtis iškirs Šalenga(už tritaškį), Klimavičiu. . Jei rimtai, tai pirmas rungtynes nepykit ,bet beviltiškai atrodėt ir manau ,net netekus Watsono, Browno ir Begiciaus taip jums žaidžiant nušluostysim nosis bent jau 4-1. Jei Rytas susitvarkys vistiek tikiu Žalgiriniu pergale 4-2, jei šitas sekančias Kaune jamam tai beveik viskas ir aišku.
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
nMo - Where peace happens. :D
2010-05-09, 23:46
Be Begiciaus daug sunkiau bus. Brownui reikia atsigauti. Zalgiriui tereikia suprasti, kad reikia uzdengti pas ryta tik du zaidejus tai Gecevicius ir Bajramovicius. Be ju is ryto dabar nieko nebelieka. Babrauskas vienas nezais, Jomantas lavonas, Bjelica neformoj, o Baynesu kurtis nebepasitiki. Zalgiriui reikia maziau nervu, daugiau jegos po krepsiu, kad sugriztu Pociaus forma ir Watsonas atsibustu po to smugio. Reikia pamirsti Begiciu ir kovot su likusiais zaidejais.
2010-05-10, 19:13
Karočia byby aš dėjau ant tokio žalgirio, nes JEI nepardavė jų, tai su tokiu žaidimu jiem tik į mėgėjų lygą... O jei neduok Dieve, paaiškės, kad Valdska tikrai parisdavė (t.y. bus atleistas Maskoliūnas) tai aš tapsiu Šiaulių fanų... Bet šita xuinią tai užpiso juodai...
p.s. Žinau, kad čia ne angeris
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2010-05-10, 20:31
Labai gerai, kad zinai. +20% ispejimo.
2010-05-10, 20:12
Lyncaz, 2010-05-10, 20:13, pasakė:
Karočia byby aš dėjau ant tokio žalgirio, nes JEI nepardavė jų, tai su tokiu žaidimu jiem tik į mėgėjų lygą... O jei neduok Dieve, paaiškės, kad Valdska tikrai parisdavė (t.y. bus atleistas Maskoliūnas) tai aš tapsiu Šiaulių fanų... Bet šita xuinią tai užpiso juodai...
Ka pasakysi dabar? Vos ne gavo statyba.
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
2010-05-10, 20:20
Nu tu blemba po tokių romanovo(specialiai iš mažosios) cirkų daugiau nei paploti reikia krepšininkas už tai ,kad atlošė -20. Kaune laimėsim
Citata
2010-05-16, 17:15
Tikejaus grazaus finalo, bet negaliu net zet i toki MESLA, finalai SUTARTI. Sakote ne? Dabar man paaiskinkit, kodel VISOSE rungtynese pirmoje puseje yra igyjama gan didele persvara, o antroje puseje ji yra isvaistoma, taciau vistiek laimima? Dar man atsakykit kodel salenga mesdamas lemiama metima gan stipriai uzmine 3pt linija? tokiose situacijose VISADA yra metamas 3pt, o ne dvitaskis, mete, nes turejo but overis ir rytas butu ji paemes, dar jus man paaiskinkti, kaip komanda gaudama gerai i skudurus rungtyniu gale sugeba sumazinti iki 8 poto vel atitolsta iki 15?(4game) Isvada viena SUTARTA.
NE TOKIO krepsinio tikejaus, zodziu, lietuvos krepsinis paskutiniais metais degradaves tiek rinktineje, tiek ir klubose(nors klubuose neskaitant 1999) visada galima laikyti kaip degradavusi.
NE TOKIO krepsinio tikejaus, zodziu, lietuvos krepsinis paskutiniais metais degradaves tiek rinktineje, tiek ir klubose(nors klubuose neskaitant 1999) visada galima laikyti kaip degradavusi.
2010-05-16, 17:36
TheFan, 2010-05-16, 18:15, pasakė:
Tikejaus grazaus finalo, bet negaliu net zet i toki MESLA, finalai SUTARTI. Sakote ne? Dabar man paaiskinkit, kodel VISOSE rungtynese pirmoje puseje yra igyjama gan didele persvara, o antroje puseje ji yra isvaistoma, taciau vistiek laimima? Dar man atsakykit kodel salenga mesdamas lemiama metima gan stipriai uzmine 3pt linija? tokiose situacijose VISADA yra metamas 3pt, o ne dvitaskis, mete, nes turejo but overis ir rytas butu ji paemes, dar jus man paaiskinkti, kaip komanda gaudama gerai i skudurus rungtyniu gale sugeba sumazinti iki 8 poto vel atitolsta iki 15?(4game) Isvada viena SUTARTA.
2010-05-16, 17:44
Nesiginčysiu, kad gali būt sutarti, bet kiti tavo argumentai man juokingi... VISADA metamas 3pt? Daug krepšinio varžybų matei... Klubinis degradavęs? prie 99 pamiršai pridėk 98 ir gal dar dvi Ryto pergales Europos taurėj, bei vieną finalą oo, pala, Žalgirį nuo dar vieno EL finalo ketverto skyrė tik vienas baudos taiklus metimas / viena klaida
2010-05-16, 17:58
Tai linai paaiskink man kodel salenga nesiverze toliau(nebuvo laiko?) tai kam tada mesti du taskus, o ne tris? Juo labiau, kai kraste stovejo brown, dengiamas vienintelio bebro, o tad diena brown gan krito, kazkodel kamuolio jis negavo, beto kai kalnietis persivare aikste, jis irgi norejo verstis, o ne 3pt mest, bet kelias jam buvo uzdengtas. Paaiskink kodel kaip sudinai abieju komandu zaidimas? Zaideju lygis prastas? Kazkodel EL abi komandos atrode geriau, nei dabar, ir kodel visa sezona ant suolo sedejes buterlevicius, finale pradejo tiek daug zaisti? O dabar tie romanovo ir jono "pykciai" yra tiesiog demesiui nukreipti.
2010-05-16, 19:01
Kzkas, 2010-05-16, 19:56, pasakė:
Ne į temą | Siulyciau pamaciam begt i WWE |
Walleri jai toks isitikines lazinames, kad rytas laimes 4-3 jeigu taip ivyksta mk tave uzbanina, jai serija baigiasi kitu rezultatu uzbanina tave?(abiem amzinas banas0) tai lazinames/
2010-05-16, 19:21
TheFan, 2010-05-16, 20:01, pasakė:
Nekreipk demesio tu i ji matai vistiek kad ne pilno proto zmogus.
Walleri jai toks isitikines lazinames, kad rytas laimes 4-3 jeigu taip ivyksta mk tave uzbanina, jai serija baigiasi kitu rezultatu uzbanina tave?(abiem amzinas banas0) tai lazinames/
Tau gal koks nervų priepolis čia užėjo? Taip finalai tikrai neišgražiausiuju ir taip nesakau ,kad viskas negali būti iš anksto numatyta, bet tavo argumentai tokie durni. Visų pirma Žalgiriečiai buvo išnaudoje minutės pertraukeles todėl taip gavosi ,kad Šalenga metė kažin kokį balioną. Antra tu čia kaip matau veli žaidėjus, Šalenga ir t.t... Tai tu man dabar paaiškink mielas vaike ar tu tikrai manai ,kad į tokius susitarimus veliami žaidėjai, jei būtų norėje uždaryt trečiose rungtynėse Žalgiriui pergalės kelią tai užkart būtų ta 20 išlaikę ir vsio, o dabar dar rizikuoti ,kad Šalenga pataikys? Kokio velnio? Kokio velnio Gecevičiui reikėjo tempti komanda? Jei ne Gecevičius rezultatas tikriausiai būtų 3-1. Nesakau ,kad kažkas nenori ,kad kažkaip serija baigtusi. Tačiau tavo argumentai juokingi.
+ Taip 2007 3 vieta Europoje, 2008 4 vieta tarp geriausiu pasaulyje tikrai blogas pasiekimas. Jei neimsim 2009 viskas ok, Lietuviai niekada nepasižymėjo labai dideliu stabilumu kovojant dėl priziniu vietu ,net kai žaidė Saboniai, Marčiulioniai.
1992- 3 vieta
1993- Fiasko
1994- Nėra
1995- 2 vieta.
1996 - 3 vieta.
1997 - 6 vieta.
1998 - 7 vieta
1999 - 5 vieta.
2000 - 3 vieta
2001 - 11 vieta
2002- nėra
2003 - 1 vieta
2004 - 4 vieta(Suknisti Italai, auksas turėjo būti mūsų)
2005 - 5 vieta
2006 - 7 vieta.
2007 - 3 vieta.
2008 - 4 vieta.
2009 - 11 vieta.
Tendencija matom, visada gerai pasirodo prieš olimpiadiniuose(gerai skamba ) europos čempuose ir pačiose Olimpiadose, prastokai prieš pasaulio čempionatus ir juose. Tikėkimės šiemet sulaužysime šia tradiciją.
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-05-16, 19:31
Citata
2010-05-16, 20:13
TheFan, 2010-05-16, 21:06, pasakė:
Tai paaiskink kodel kiekvienose rungtynese vis kita komanda pirmoje rungtyniu puseje atrodo apgailetinai? O poto atsigaun?
1-ose neatsigavo.
2-ose neatsigavo.
3-ose atsigavo.
4-ose neatsigavo.
Citata
2010-05-16, 21:36
The Fan - toks yra sportas. Komandos is tiesu nera auksto lygio ir zaidzia labai nestabiliai. Pats zaidziu varzybose ir zinau kai buna ikrentama i duobes. Keista tik del vieno dalyko yra: kodel treciose varzybose rytas zaide vos keliais zaidejais, o ketvirtose jau zaide ir ginevicius ir sinica ir gavo visi gan daug zaisti, kai sakau tuo tarpu treciose gineviciaus net nebuvo aiksteje. O seip viskas yra logiska. Ziuresim kaip ten toliau tesis. Butu tarkim nupirktos rungtynes tai salenga butu net metimo nedares, imitaves kamuolio praradima ir fsio, nes dabar tas Salengos metimas buvo dar gan pavojingas ir galejo kristi.
P.s. Tikrai patikek tokiose situacijose nevisada yra metamas tritaskis metimas, o del laiko tai zinoma, kad jo jau ir nebebuvo. Kartais situacija privercia daryti ataka tokia, kokios neplanavai.
P.s. Tikrai patikek tokiose situacijose nevisada yra metamas tritaskis metimas, o del laiko tai zinoma, kad jo jau ir nebebuvo. Kartais situacija privercia daryti ataka tokia, kokios neplanavai.
2010-05-16, 22:08
The1andOnly, 2010-05-16, 22:36, pasakė:
The Fan - toks yra sportas. Komandos is tiesu nera auksto lygio ir zaidzia labai nestabiliai. Pats zaidziu varzybose ir zinau kai buna ikrentama i duobes. Keista tik del vieno dalyko yra: kodel treciose varzybose rytas zaide vos keliais zaidejais, o ketvirtose jau zaide ir ginevicius ir sinica ir gavo visi gan daug zaisti, kai sakau tuo tarpu treciose gineviciaus net nebuvo aiksteje. O seip viskas yra logiska. Ziuresim kaip ten toliau tesis. Butu tarkim nupirktos rungtynes tai salenga butu net metimo nedares, imitaves kamuolio praradima ir fsio, nes dabar tas Salengos metimas buvo dar gan pavojingas ir galejo kristi.
Taigi butu pratesimas buves, o per ji butu laimejes, tas kas ir turejo laimet. Nevisada? Pateik pavyzdziu, nba netinka. Savo ir LKL komandu lygio nelygink geriau
Citata
1-ose neatsigavo.
2-ose neatsigavo.
3-ose atsigavo.
4-ose neatsigavo.
2-ose neatsigavo.
3-ose atsigavo.
4-ose neatsigavo.
ketvirtose atsigavo, sumazino iki 8, tada kazkodel lyderiai atsisedo ryto(gal del baudu) ir iseje sinica ir t.t. po minutes jau buvo -15 deficitas.
Pirmose atsigavo, prisimink milaknio 3pt, ir kai buvo 2 dvieju sumazine, tai cia tau neatsigaavimas?
2010-05-17, 06:07
TheFan, 2010-05-16, 23:08, pasakė:
Taigi butu pratesimas buves, o per ji butu laimejes, tas kas ir turejo laimet. Nevisada? Pateik pavyzdziu, nba netinka. Savo ir LKL komandu lygio nelygink geriau
antrose atsigavo trecio pradzioj, tada krito i duobe, tada vel ketvirto gale pradejo draskytis.
ketvirtose atsigavo, sumazino iki 8, tada kazkodel lyderiai atsisedo ryto(gal del baudu) ir iseje sinica ir t.t. po minutes jau buvo -15 deficitas.
Pirmose atsigavo, prisimink milaknio 3pt, ir kai buvo 2 dvieju sumazine, tai cia tau neatsigaavimas?
antrose atsigavo trecio pradzioj, tada krito i duobe, tada vel ketvirto gale pradejo draskytis.
Taigi tu rimtai manai ,kad čia įvelti žaidėjai. Vaikeli rungtynės parduodamos tarp aukštesnių asmenų ,bet ne tarp žaidėju.
Citata
2010-05-17, 14:14
Citata
Taigi butu pratesimas buves, o per ji butu laimejes, tas kas ir turejo laimet. Nevisada? Pateik pavyzdziu, nba netinka. Savo ir LKL komandu lygio nelygink geriau.
Tai ka NBA ne kasis? Esi tu bent zaides varzybose normaliose? Ne tau zinot ka kalba treneriai minutes pertraukeles metu. Kai tu atsidursi tokioje situacijoje kai lieka 6 sekundes ir turi daryti metima, ir perzengi netyciom ta linija jau nebera laiko grizti atgal. Metimas buvo dar visai padorus palygint. O ir pratesimo metu ka tu cia nusisneki kad rytas laimejes butu? Tu bent jau prisimeni kokios buvo komandu salygos? Pas Zalgiri Watsono nebebuvo ir tiek, o pas Ryta nei Miloseviciaus nei Bajramoviciaus, o Buterlevicius, kuris sioje serijoje zaidzia gerai gynyboje ir Jomantas vienas psichologiniu Ryto lyderiu abu turejo jie po 4 prazangas. Tai geriau tu nebevelk. O tam, kad tau cia galutinai irodyt, kad ne visada yra metamas tritaskis tokioje situacijoje stai pats geriausias pavizdys. Ir nemegink cia daugiau saudytis. Stai imk ir ziurekis - (ziurek nuo 5:08 cia pamatysi paskutine ataka ir kaip pasiema pratesima Partizanas) ir kur tu cia matai tritaski metima?
2010-05-24, 21:14
All the trolling aside...
Su pergale!!!
Nelengva buvo serija, išties nelengva. Bet įspūdinga. Ir gauti ją be trenerio likusiam Žalgiriui būtų buvusi baisi gėda. Bet ačiū vyrams, kurie visas negeras nuojautas po siaubingo pirmo kėlinio nubraukė puikiai sužaisdami likusias varžybas. Kas šią pergalę daro dar malonesnę, tai kad priešingai nei pernai, po laimėto LKL'o, aišku, kad kitam sezonui išliks komandos branduolys Už tai dėkingi turim būti eilinį kartą puikiai padirbėjusiam J.V.
P.S. Gavau progą paliesti LKL taurę
Su pergale!!!
Nelengva buvo serija, išties nelengva. Bet įspūdinga. Ir gauti ją be trenerio likusiam Žalgiriui būtų buvusi baisi gėda. Bet ačiū vyrams, kurie visas negeras nuojautas po siaubingo pirmo kėlinio nubraukė puikiai sužaisdami likusias varžybas. Kas šią pergalę daro dar malonesnę, tai kad priešingai nei pernai, po laimėto LKL'o, aišku, kad kitam sezonui išliks komandos branduolys Už tai dėkingi turim būti eilinį kartą puikiai padirbėjusiam J.V.
P.S. Gavau progą paliesti LKL taurę
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2010-05-24, 21:22
2010-05-25, 12:47
Nu ką sezonas pasibaigė. Liūdna ,kad Rytas vėl laimėjo ,bet zagnu gi mes BBL abu ėmėm jie abu Lietuviškus turnyrus. Kita met Eurolygoje turėsim dvi komandas ir linkiu Rytuj kaip nors išsikovoti A licenzija ,nes ir patys turbūt suprantate ,kad tris kartus prieš Žalgirį laimėti neįmano ,net jeigu buratinas treniruos komanda All in all šioje serijoje jūs buvote geresni, sezone buvome lygus. Pasidžiaukit kol galit. Peace
Citata
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0