O man atrodo ,kad jau po truputi šviečiasi nauja krepšininkų karta ir prošvaistės žymiai geresnės nei prieš metus mano manymu realiausia ir geriausia iš realiausiu sudėčių būtų šita:
PG: Kalnietis, Kaukėnas(Nes pasisakymo "Ne" ar užuominos apie tai nebuvo). - Šiaip žiauriai silpna vieta lietuvos rinktinėje, gal reik kokį Ginevičiu kviest?
SG/SF: Gecevičius, Mindaugas Lukauskis, Tomas Delininkaitis, Martynas Pocius, Macijauskas, Kleiza, Jasaitis ir t.t - O čia žaidėju tiesiog apstu, net neįsivaizduoju ką geriau imt. Mano simpatijos keliauja Macui(jei gerai žais), Gecui ir Pociui. Kleiza universalus tad jam simpatijos čia neduodu.
PF: Lavrinovičiai, Kleiza, Jankūnas, Motiejūnas (Vėlgi daug pasirinkimo)
C: Javtokas/ Klimavičius(Manau ,net jei Petrauskas būtų sveikas imčiau Klimavičiu kaip puikia pamaina Javtokui)
Žodžiu jau turim kelis gerus žaidėjus iš naujos kartos: Gecas, Pocius, Valančiūnas(per jaunas dar, tad nėra saraše rinktinės ,bet įrodė ,kad tai jam netrukdo žaist geriau už patyrusius 3 Lietuvos Ryto legionierius ir nervint Watsona.), Motiejūnas(nepatinka man jis ,bet tenka pripažint ,kad neblogas žaidėjas), Kleiza(įrodė ,kad yra geras žaidėjas ir NBA gaudavo mažai laiko)
Dabar apie grupes , mes esame tikrai neblogoje grupėje.(Nors siame europos cempionate irgi buvo gera grupe)
A Grupė:
1.Serbia
2.Argentina
3.Germany
4.Angola
5.Australia(Nes netikiu ,kad ką nors gero parodys)
6.Jordania
B Grupė:
1.USA
2.Croatia
3.Brazil
4.Slovenia
5.Iran
6.Tunisia
C Grupė:
1.Greece
2.Puerto Rico
3.Turkey
4. China
5. Russia(Pamatysi bus failai)
6. Civore.
D Group:
1. Spain
2. Lithuania
3. France
4. Lebanon
5. Canada
6. New Zeland
Pamascius tai kova dėl antros vietos laaaaaabai svarbi. Kodėl? Ogi todėl ,kad aštuntfinalyje puikiai žinome komandos labai jau geros ir kiekviena įveikiama, o išėjus tarkim pirmiem ar antriem ketvirtfinalyje nereiktu susikauti su JAV ,o su kokia Serbia(nors velgi Poland 2009). Taigi aš optimistiškai nusiteikes prieš šį čempionatą. Gal ką nors pavyks šį kartą padaryti ,nes tokia krepšinio šalis Olimpiadoje visada ketvirta, Europos Čempionatuose renka medalius ir geras vietas(išskyrus Poland), o pasaulio čempionate kaip septinta taip septinta.
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
nMo - Where peace happens. :D