Dar prieš visą žiūrėjimą galvoju taip: "nu gerai, pažiūrėsiu tą PPV, gal patiks, galėsiu dar pakomentuoti forume...",bet pažiūrėjus visas noras komentuot dingo. Net nebėra noro galvot apie PW.
Na ką, pasikankinsim. Vardan forumo, kad ir kiek jame žmonių lankosi.
Kofi vs Drew - nelabai yra ką komentuot. Labai trumpas kelių minučių matchas iš kurio nieko nesitikėjau, nors gavosi visai neblogai, ypač žinant ribotas Drew galimybes ringe. Labai patiko pabaiga - nematytas (iš Kofio) veiksmas, pin'as and new champ.
R-Truth vs Ted - vėlgi, beveik tas pats, kas praeitoj kovoj: tokia pati trukmė, matchas man nerūpi, tik viskas buvo prasčiau. Galėjo bent Virgil daugiau pasireikšt.
Punk vs Rey - šis feudas kone vienintelis, kuris pastoviai atgaivina PPV. Pradžia labai neįtraukė, bet vėliau pamatėm tai, ką matėm per WM ir Extreme Rules - greitą veiksmą ir gražius veiksmus, ir tai palaiko norą žiūrėt visą renginį. Matchas, mano akimis, nepranoko to, kuris vyko per ER, bet aš duočiau kokius ***1/2. Gaila tik Punko - visas kruvinas ir dar sunkiai skuta galvą.
Tag team - irgi visai neblogai: jie mane apgavo net keliose vietose, kur jau galvojau, kad viskas baigias(kaip lengva mane apgaut
). Šiaip nieko daugiau ir neatsimenu be kickoutų. Gerai Hart Dynasty, nes jie dabar pakilime, tik nemanau, kad ilgai jie išliks over be Bret'o.
Randy vs Edge - vienas žodis - slow. Po truputį wrestleriai bandė įsivažiuot ir tada išlindo ta trauma. Žinau, kad negražu, bet visgi juokinga.
Kiek gi galima trankyti tą grindinį? Niekados tavęs nemėgau, Randy, bet...get well soon! Spėju, kad Edge tuo girsis ir taps dar didesniu heelu, o Orton grįš dar didesniu feisu, tad tikriausiai feudas tęsis dar ateity.
Swaggah vs Big Slow - na čia WWE mane jau galutinai pametė. Prasukau ir nieko nepraradau. Weak.
Cena vs Batista - matchas labai nerūpėjo, nes buvo aišku, kad Batista pralaimės. Po truputį prasukinėdamas žiūrėjau ir negaliu pasakyt, kad buvo prastai. Atrodė silpniau už WM ir ER susitikimus, bet lyg ir gavosi "OK" main-eventas.
Vertinu 5/10. Nieko gero ir nesitikėjau, tad nenuliūdau.
Pažiūrėjus irgi atrodė, kad nebuvo daug ruoštasi šitam PPV.