Pasinaudosiu proga ir ne tik pasveikinsiu Justina, mums visiems geriau zinoma kaip "Lix", bet ir padekosiu jam uz malonuma su jo bendrauti. Nors sis senis su forumu nuo pat 2005 metu, tik paskutinius pora metu supratau, kad turime panasius skonius ir interesus skirtingais klausimais, iseinancias ir uz PW bei MMA ribu. Kartu nagrinejame politinius klausimus, situacija akciju rinkoje, filosofines knygas... arba vertinam aktores bei manekenes is 10 balu skales. Nuosirdziai linkiu kolegai sekmes baigiamosiuose egzamenuose, sekminga busimu studiju parinkima bei paprasciausios sveikatos ir dziaugsmo gyvenime
This message has been approved and paid for by in association with
Su gimtadieniu! Būk geras administratorius ir kartais toliau prajuokink mane kai prasideda ginčai su MalioK.
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-04-14, 06:07
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
Su gimtadieniu! Tikrai svarbus asmuo forume, be kurio vargu ar jis egzistuotų. Linkiu, visko ko tik pats nori ir žinoma puikių rezultatų atsiskaitinėjant .
O jei rimciau - tai tiesiog nenorint ikyret su tais "sekmes moksluose" (speju uzknisanciais) palinkejimais - tiesiog i ateinancius rimtus issukius ir kitus reikalus susijusius su mokslais nepamirsk paziuret kitu kampu
O jei rimciau - tai tiesiog nenorint ikyret su tais "sekmes moksluose" (speju uzknisanciais) palinkejimais - tiesiog i ateinancius rimtus issukius ir kitus reikalus susijusius su mokslais nepamirsk paziuret kitu kampu
Dekui uz supratima, man rodos as per daznai i mokslus ir ziuriu ne tuo kampu, kuriuo reiketu I approve CM Punk's and his Straight Edge Society's involvement in this topic