Peršokti prie turinio

Final Resolution 2009

Temoje atsakymų: 6

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

AJ STYLES © vs. DANIELS
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): AJ STYLES ©
RATING:
****1/2

DESMOND WOLFE vs. KURT ANGLE
THREE DEGREES OF PAIN MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): KURT ANGLE
RATING:
****1/4

RAVEN & DR. STEVIE vs. FOLEY & ABYSS
CHALLENGE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): FOLEY & ABYSS
RATING:
n/a

SCOTT STEINER vs. BOBBY LASHLEY
LAST MAN STANDING MATCH MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): BOBBY LASHLEY
RATING:
**1/2

EIGHT MAN ELIMINATION MATCH
TEAM 3D/NEIL/RHINO VS. DINERO/MORGAN/HERNANDEZ/SUICIDE
Nuotrauka
WINNER(S): MATT MORGAN
RATING:
**1/2

FEAST OR FIRED MATCH
ONE TNA SUPERSTAR WILL BE FIRED FROM THE COMPANY
Nuotrauka
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP TITLE SHOT: SAMOA JOE
WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP TITLE SHOT: KEVIN NASH
X DIVISION CHAMPIONSHIP TITLE SHOT: ROB TERRY
FIRED: SHEIK ABDUL BASHIR
RATING:
*1/2

ODB © vs. TARA
TNA KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): TARA ©
RATING:
*1/2

TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
BRITISH INVASION © VS. MOTOR CITY MACHINEGUNS
Nuotrauka
WINNER(S): BRITISH INVASION ©
RATING:
***1/2

- Ivertinimai pagal James Caldwell

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6
Kaip suprast "One man will be fired from company" ? Tipo, cia kuriam laikui, dings is eterio, o paskui po keliu savaiciu vel grys ?

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2009-11-29, 18:08, pasakė:

Kaip suprast "One man will be fired from company" ? Tipo, cia kuriam laikui, dings is eterio, o paskui po keliu savaiciu vel grys ?
Arba ateis koks "GM" ir priims atgal :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2009-11-29, 18:08, pasakė:

Daniels sugebejo buti atleistas du kartus. Pirma karta jis buvo atleistas, kaip Cristofer Daniels ir komapnijoje su sio gmiku jis nekovojo 15 menesiu, tuo metu jis dirbo kaip Curry Man, atejus Final resolution 2008 Curry man sugebejo "laimeti" Fired lagamina ir jau nebepasirodo komapnijoje vienerius metus, tikekimes kad niekada nesugris :)
Kalbant apie sios metus, tai manau pirma karta zmogus bus tikrai atleistas, nes pora kovotoju (suicide, homocide) pasiprase atleidziami is tna, tai manau kad jie ir yra tie favoritai kurie "Laimes" fired lagamina. Arba bus tradiciskai, laimes suicide fired lagamina ir bus jis atleistas, na o Kaz gris i ringa kaip Frankie Kazarian.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-11-29, 18:47

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-11-29, 18:44, pasakė:

Kalbant apie sios metus, tai manau pirma karta zmogus bus tikrai atleistas, nes pora kovotoju (suicide, homocide) pasiprase atleidziami is tna, tai manau kad jie ir yra tie favoritai kurie "Laimes" fired lagamina. Arba bus tradiciskai, laimes suicide fired lagamina ir bus jis atleistas, na o Kaz gris i ringa kaip Frankie Kazarian.
Pasak Meltz'o, po Dixie pranešimo ir kvailo jo parodymo per TV, atleidimo iš TNA pasiprašė ne 2, o net 5 wrestleriai, o Suicide ir Homicide buvo 2 iš jų. Tai manyčiau, kad iš tiesų bus atleistas kažkuris iš tų 5 kovotojų, pasiprašiusių. Tavo variantas būtų tikrai šaunus, bet tik tuo atvėju, jei Kaz'as iš tiesų persigalvojo ir nori likti TNA, nes late 2007 laikotarpiu, Kaz buvo vienas mano mėgstamiausių TNA wrestlerių.

P.S. Siūlau `MK` PPV carde viršuje rašyti O.D.B., o ne One Dirty Bitch, visgi ODB yra jos in-ring vardas, juk visi rašo AJ Styles, o ne Allen Jones Styles. Čia tik šiaip mano nuomonė, smulkmena žinoma.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-11-30, 12:47
As you wish.

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5
Galingas PPV, šiek tiek nusileidęs praeitam. Iki paskutinių 2 matchų nuobodžiavau, bet vėliau tai ohoho kaip vyrai pavarė! Superiniai spotai su nesibaigiančiais counter'iais, intriga, "this is wrestling" chantai padarė šį vakarą išskirtinai šauniu! Nekomentuosiu kovų, nes, po velnių, tokius dalykus reik pačiam pamatyt. Wolfe vs Angle duočiau net ****1/2 ir šis matchas man DAR labiau patiko už jų praeitą. PPV vertinu 9/10 vien dėl main eventų. Tikrai siūlau visiems nemačiusiems pasižiūrėt šiuos matchus (taip pat ir Turning Point main-eventus), nes dėl tokių dalykų verta žiūrėt PW.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19
Na PPV nusileido TP 09, taciau tikrai buvo geras, dazniausiai Final resolution buna atmestinai subukinamas PPV, kurio tikslas gauti tos uzkeretus 30k pirkimu ir uzbaigti metus. Taciau siemet siam PPV buvo ganetinai gerai pasiruosta. Pirmiausia labai patiko Aj vs Daniels kovos buildas, buvo rodomi pastaruju triju - keturiu metu vaizdeliai, visas klipukas buvo ganetiniai nuostalgiskas, na o Daniels argumentai buvo labai rimti. As visada buvau ir busiu uz storyline susietus su realybe. Labiausiai patiko, kad absoliuciai idijotikas Daniels atleidimo pries 16 menesiu storyline, atidirbo savo darba buldinant si fjuda, toks jausmas, kad Russo planauoja 2 metus i prieki :D Na o kova buvo labai gera, jokiu nesamoniu su "Mistery atacker" isikisimu, nesvariu finisu ir t.t Taciau turning point main eventas man patiko labiau, vien del to, kad man labiau priimtinas toks stilius.
Desmon vs Kurt kova irgi buvo gera, taciau man nepatiko idijotiskos taisykles, koks pointas wrestlerius uzdaryti narve ir pirmosius du Fall drausti naudotis narvo konstrukcija. Jai pasinaudoji gauni DQ. Bet gi DQ neuzdirbs tau tasko, nes laimeti pirmaji taska gali tik nupinines zmogu, na o antraji privertes ji pasiduoti. Ir isviso kam uzsiminti komentatoriam apie galima diskvalifikacija? jai neturi ka pasakyti, tai geirau patylek, o ne supainiok ziurova. Na kas istrigo sioi kovoi tai kruvinas Desmond veidas, pasiziuri i jo kraujuota snuki ir supranti kad cia ne PG. Tai pat patiko kaip jis pasisalino is arenos, jis neatsitojo ir nenuejo kaip buna iprastai, o isliauzia is arenos. Tobula!
Del laimetojo nesigincisiu, bet mano manimu efektingiau buvo padaryti ligiasias ir pratesti si fjuda, kad ir per Lockdown. Idomu dabar su ko fjudins Desmondas, svajociau apie fjuda su bobiku, kuri Desmondas ir laimetu, bet tai tik svajones :)
Na apibendrinant TNA metus, jie buvo dviprasmiski, sudisku macu maratonas su MEM, na ir grazus metu finisas su 3 puikiais PPV. Tikiosi, kad pirkimai paskutiniu 3 ppv buvo didesni nei iprastai. Nes tas produktas kuri pasiule TNA baigdama metus buvo tikrai geras. Padejo man prisiminti del ko as pamilau sia federacija. Tikekimes kad Hulkas ir jo chebra nesugadins sio dvasinio pakilimo mano sirdyje :D

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-12-25, 00:31

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0