Sveiki, einu i 18-a draugo gimtadieni ir nezinau visiskai ka reiketu padovanoti. Siuo metu pinigais nekakoju, bet noris kazka originalaus. Neprabangaus, kazka tokio na nezinau padaryti, kad liktu atsiminimas jam ilgam. Reikia jusu patarimu. Gal patys kada dovanojote ka nors neiprasto, gal patys gavote. Patarkite. Manau tema pravers ne tik man
Temoje atsakymų: 19
2009-09-14, 18:58
Nu cia reik spresti pagal zmogaus pomegius, bet tarkim man tai gera dovana = maza ir praktiska dovana. Pas mane mazam bute ner kur deti daiktu, tai visokius sudus, kurie uzima vieta reik iskarto ismesti. Pinigais dovanot draugeliui gal nelabai grazu, bet koki ceki tikrai galima, o gal kokius originalius marskinelius ar siaip daiktas, kuris butu naudingas, o ne tik "prikolas uzimantis vieta"
2009-09-15, 18:00
Kai ėjau į vieną 18-tą gimtadienį, tai su draugu padarėm tokį tipo "Man Kit". Paėmem įrankių dėžę pigią kažkokią ir pripirkę visokių "vyriškų" daiktų pridėjom į ją. Pvž jam reikėjo prie dviračio įrankių, tai kelis komplektukus įdėjom, spidometrą, klevo lapus(nes teises laikosi), alaus bonkę, prezikų, dar kažkokio š. Žodžiu kažką tokio. Ir užrašėm atspausdinę ant dežės pavadinimą "MAN KIT" dar. Jei tarp jūsiškių nėra taip niekas dar padarę, tai manau mintis visai nebloga
2009-09-16, 20:50
Bottom, 2009-09-15, 19:00, pasakė:
Kai ėjau į vieną 18-tą gimtadienį, tai su draugu padarėm tokį tipo "Man Kit". Paėmem įrankių dėžę pigią kažkokią ir pripirkę visokių "vyriškų" daiktų pridėjom į ją. Pvž jam reikėjo prie dviračio įrankių, tai kelis komplektukus įdėjom, spidometrą, klevo lapus(nes teises laikosi), alaus bonkę, prezikų, dar kažkokio š. Žodžiu kažką tokio. Ir užrašėm atspausdinę ant dežės pavadinimą "MAN KIT" dar. Jei tarp jūsiškių nėra taip niekas dar padarę, tai manau mintis visai nebloga
... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
2009-09-18, 13:11
Lieva dovana, bet jubiliatas pats norėjo pinigų - keliese susimetėm iki trijų kupiūrų po šimtą litų. Dvi kupiūras sulenkėm, kad liktų tik du nuliai vietoj šimto ir pridėjom prie pirmos, kad skaičius gautųsi 100 00 00. Na ir ten kažką maždaug "tavo pirmas milijonas" parašėm ir įrėminom. Tas patas reikalas tik pigesnis būtų su 6 po 10lt.
2011-04-06, 10:19
Žiūriu man vienam įdomi ši tema Vėlgi artėja geriausio draugo 18-as. Šventė tiek man, tiek jam. Kadangi visus tuos aštuoniolika metų ir esame draugai, tai norėtųsi kažko įdomesnio, o ne kupono į kartingus. Esu keletą small įdėjų pagalvojęs, bet praverstų jūsų pagalba - gal ką matėt, girdėjot įdomesnio ar pan.?
2011-04-06, 19:57
As savo draugui 18 gimtadienio proga isnuomavau buta miesto centre savaitgaliui.. aisku cia jeigu leidzia pinigine. Na jei neleidzia galite keletas draugu susimesti, cia tik sakau kaip as dariau.. beto as atradau gan tikrai uz prieinama kaina palyginus.. ir tuo labiau jis turintis mergina tai tokia vyriska dovana mazdaug padariau.. va tau ir tavo panelei lizdas visam savaitgaliui.. tai ir mane pakviete su savaja praleist to savaitgalio tame bute.. idealus gimtadienis buvo.
2011-04-06, 20:59
The1andOnly, 2011-04-06, 20:57, pasakė:
As savo draugui 18 gimtadienio proga isnuomavau buta miesto centre savaitgaliui.. aisku cia jeigu leidzia pinigine. Na jei neleidzia galite keletas draugu susimesti, cia tik sakau kaip as dariau.. beto as atradau gan tikrai uz prieinama kaina palyginus.. ir tuo labiau jis turintis mergina tai tokia vyriska dovana mazdaug padariau.. va tau ir tavo panelei lizdas visam savaitgaliui.. tai ir mane pakviete su savaja praleist to savaitgalio tame bute.. idealus gimtadienis buvo.
Tai plotas ir taip yra, pats organizuoja su dar vienu draugu jungtinę šventę Aš galvoju maikę padaryt su daug nuotraukų kur mes nuo mažens dviese ir galvoju dar ką šmaikštaus/mielo surasti..
2011-04-06, 21:21
SmS, 2011-04-06, 21:59, pasakė:
Tai plotas ir taip yra, pats organizuoja su dar vienu draugu jungtinę šventę Aš galvoju maikę padaryt su daug nuotraukų kur mes nuo mažens dviese ir galvoju dar ką šmaikštaus/mielo surasti..
2011-04-07, 15:00
Jei jau nuo vaikystes buvot draugai tai padaryk koki nuotrauku koliaza ar kazka tokio. Jei yra jusu didesnis draugu ratas tai padaryk koliaza su daugiau draugu.
Arba pagalvok, ka jis megsta, pavydziui vienas mano draugas labai megsta muzika, groja su gitara tai jam dovanojom vinylu.
Arba pagalvok, ka jis megsta, pavydziui vienas mano draugas labai megsta muzika, groja su gitara tai jam dovanojom vinylu.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola