Peršokti prie turinio

NME Heat

Temoje atsakymų: 10

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Nuotrauka

Didžiajame ekrane rodomas vienas iš operatorių.
Spoiler'is

Spoiler'is

Michael Truth vs. The Shadow
Singles match

Spoiler'is

Rodomas Marcus Ulivieri kabinetas.
Spoiler'is

Spoiler'is

John Garret vs. Markas vs. Kyo vs. FnT.
Fatal Four-Way match

Spoiler'is

Rodomi užkulisiai.
Spoiler'is

Vėl rodomas NME buitinių konfliktų kaltininkas – koridorius.
Spoiler'is

Ekranuose rodoma Susan.
Spoiler'is

Marcus Jamison vs. Šeškius Pyzdeškius vs. The Highwayman vs. Jason Clue
Four-Way Elimination match
The winner gets a NME World Heavyweight titleshot

Spoiler'is

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
prisipažinsiu, patingėjau skaityti pirmas dvi kovas, nes šiandien pusę dienos prasėdėjau prie PC ir jau akys raibsta, tik užmečiau akis momentais ir truputį suintrigavo New Age kažkokie ten, bei Clue heel turnas. vienas didžiausių fanų numylėtinių dabar dėjo ant jų. ;) man kol kas jis nesižiūri, čia tas pats kaip Cena ar Hulk'as turnintų... Backstage įdomūs, labiausiai įstrigo MH ir MJ susidūrimas. taip pat labai puiki idėja su tuo Error'u :) suprantama, kad seno video nerodysit, o naujo Lyncaz niekaip nepadaro... (sorriukas, gal padarysiu greitu metu). Na o ME išties fantastiškas. prajuokino vieta su 619 bandymu, ir šiaip viskas buvo puiku, tik maniau, kad liks Šeškius iš MJ, o ne Highwėjus. Taip pat labai gera pabaiga, tokios dar nemačiau nei e-fed'e, nei realybėj, t.y. kad teisėjui tikrinant neatsigautų ir neišlaikytų rankos ore.

Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0
Michael Truth vs. The Shadow: Tikrai idomi, juokinga ir nuotaikinga kova. Tas visas 'emo' stuff pabaigoje priverte nusisypsoti. Kaip show openeriui nieko geresnio tiketis negalima, nuostabi kova.
John Garret vs. Markas vs. Kyo vs. FnT: Dvi puikios kovos is eiles? I LOVE the new NME. Patiko, kad dominavo zmones parase kalbas. Buvo veiksmo, buvo visko. Pabaiga suintrigavo : naujos grupuotes susikurimas? Idomu, idomu. Kazkiek tai uzkniso tie paveiksliukai ju kalboje, ju buvo perdaug imo.
Marcus Jamison vs. Šeškius Pyzdeškius vs. The Highwayman vs. Jason Clue: Labai patiko pati kova ir tai kaip ji aprasyta. Good job, valhalai. Apskritai, sis show buvo meniskai aprasytas, tiesiog toks gyvibingas. Yeah, that's the word. Isvydome ir naujoko isikisima, deja jis nelabai pagelbejo jason. Gera kovos eiga, idomi, nestandartiska, pabaiga.
Backstage segmentai buvo neblogi. Matomai buildinami nauji fjudai, kas visada yra gerai. Kiek atsibodo per kiekviena show skaityti interviews, ir manyciau ne man vienam. O seip, dar vienas puikus show, nuotaikingas, geras, neleidziantis uzmigti po PPV. Thanks!

Toks pastebejimas ateiciai : imo butu neblogai prie kiekvieno Heat show rasyti ir jo numeri, pvz sis butu 'NME Heat 32'. Manau, kad tai parodytu sio show ilgalaikiskuma ir prestiza.

Šį pranešimą redagavo Infest: 2009-08-23, 22:35

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
Kovu atzvilgiu gana gyvybingas HEAT,visos kovos nebuvo labai uztemptos,idomus naujo tag team atsiradimas ir Clue turn'as.Galbut siek tiek pritruko idomesnio backstage veiksmo,bet siaip neblogas HEAT.

Ne į temą
Beje kas bus daroma su tag team titulais?

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
  • 106 Pranešimai:
0
Geras show. Kovos patiko, tik turiu vieną pastebėjimą. Jei mano žinios neapgauna tai per fatal four way matchus nėra count out, dq. Na bet čia NME tai nzn:P Segmentai patiko. Beje segmentas su Sin buvo puikiai įgyvendintas mano personažo atžvilgiu. Šrifto spalva ir žodžiai atitiko Sin ;) Naujas Tag team - pagaliau, jau rašydamas mow komentarą norėjau užsiminti, kad reikia ką nors daryti su tag titulais :) Beje naujas tag team atrodo šiek tiek gay, sorry nenoriu įžeisti ko nors, bet ta nuotrauka kur du juodai apsirengę kūdi vyrukai apglėbę vienas kitą tai.....
Šia savaite gerai padirbėjote Thumbs up NME bookeriams :D

Shadow

Baltas diržas

• Naujokai
  • 25 Pranešimai:
0
NME Heat visai geras.Kovos - gal gera parasytos,naujos komandos sudarymas,suzinojom varzova i ppv,bet yra viena smulkmena pirmoja kovoja,kuri man labai nepatiko ir tai yra vienas zodis nusakantis viska "EMO".As tu klounu nekenciu ir jai butu mano vale as juos ispremciau,atskirciau nuo zmoniu.O taip viskas kaip sakiau yra gerai padaryta kovos,backtage.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Excellent šou, skaičiau su malonumu. Pirmas mačas mano ir man jis neatrodė labai geras kai parašiau, tačiau manau kokias kalbas parašė, tokį mačą ir gavo. Antras mačas irgi buvo neblogas, gerai sulipo mano segment'as su maču manau, gal tik kiek detaliau reikėjo aaprašyti patį puolimą. Bet šiaip viskas OK, ME buvo geras - pamatėme (tiksliau paskaitėme) ir Oblivion, ir nugalėtojas mane pilnai tenkina, tik manau The New Age Conquerors reikėjo tokio big moment. Ta prasme heel'ų tag-team turėtų būti pačiame gale pavaizduoti kaip nugalėtojai pvz. brawl ar kas nors panašaus. Na, anyway - show's still awesome!

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Taigi... 42? Čia kas dabar? ;) Jei kažkokios užuomenos ateičiai, tai labai įdomu, bet kol kas nesupratau kas tai. Pirmoji, skandalingoji kova buvo geresnė nei tikėjausi. Buvo linksmų vietų. Antrojoje pasirodė per daug vietų, kai kažkas rašoma didžiosiomis raidėmis. Ir patarimas FnT, pasikeisk finisher'io pavadinimą, nes labai lame atrodo :) Smagu, kad prasideda kurtis tag-team divizionas, tikėkimės bus kas pasipriešintų jiems ateityje. Tik gal būtų geriau, jei ir jūsų komanda vadintųsi "The Oblivion"? Nes dabartinė versija sudėtingoka įsiminti. Primenat man jūs Jimmy Jacobs ir Tyler Black team'ą. Nepatinka tik man, kai minimi main-stream wrestler'iai. Reikėjo bent jau kitokius team'us gal įvardyti, old-school'o, nes teiginiai kaip "mes būsim geresni nei hardžiai" nekaip žiūrisi. Įdomus segmentas su manimi ir Sin. Išties, tik dabar pagalvojau, kad tas cash'inimas man gresia :D It's not fair... Main Event'as puikus. Gera visa eiga, gal mano akims per silpnai Šeškius pademonstruotas buvo. Laimėtojas teisingas, tikėjausi jo pergalės. Laukiu rematch'o.

Overall, three thumbs up, Valhalai.
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąBottom, 2009-08-24, 09:30, pasakė:

Taigi... 42? Čia kas dabar? :) Jei kažkokios užuomenos ateičiai, tai labai įdomu, bet kol kas nesupratau kas tai. Pirmoji, skandalingoji kova buvo geresnė nei tikėjausi. Buvo linksmų vietų. Antrojoje pasirodė per daug vietų, kai kažkas rašoma didžiosiomis raidėmis. Ir patarimas FnT, pasikeisk finisher'io pavadinimą, nes labai lame atrodo :D Smagu, kad prasideda kurtis tag-team divizionas, tikėkimės bus kas pasipriešintų jiems ateityje. Tik gal būtų geriau, jei ir jūsų komanda vadintųsi "The Oblivion"? Nes dabartinė versija sudėtingoka įsiminti. Primenat man jūs Jimmy Jacobs ir Tyler Black team'ą. Nepatinka tik man, kai minimi main-stream wrestler'iai. Reikėjo bent jau kitokius team'us gal įvardyti, old-school'o, nes teiginiai kaip "mes būsim geresni nei hardžiai" nekaip žiūrisi. Įdomus segmentas su manimi ir Sin. Išties, tik dabar pagalvojau, kad tas cash'inimas man gresia :D It's not fair... Main Event'as puikus. Gera visa eiga, gal mano akims per silpnai Šeškius pademonstruotas buvo. Laimėtojas teisingas, tikėjausi jo pergalės. Laukiu rematch'o.

Overall, three thumbs up, Valhalai.

42 dienos iki PPV kaip aš supratu ;).

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąBottom, 2009-08-24, 09:30, pasakė:

Taigi... 42? Čia kas dabar? :) Jei kažkokios užuomenos ateičiai, tai labai įdomu, bet kol kas nesupratau kas tai.
jokios čia mistikos nėra, tiesiog tiek dienų liko iki kito PPV ;)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Nesakysiu ar show buvo geras ar buvo blogas :) tiesiog pakomentuosiu man istrigusius keleta dalyku. Visu pirma: Jason clue turnina. To visiskai tikejausi. Vienintelis nustebines dalykas tai tag team. Tag team divizija tikrai reikia gyvinti ir darbai pradeti - mldc. Toliau Answer ir Jason Speed. Na gerai. Kazkas idomaus :) Ir Marcus Jamison laimi dar viena sansa. Visiskai sito tikejausi. Buvo nuspejama ir manau teisingai padaryta :) MJ nusipelno dar vieno sanso.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0