Peršokti prie turinio

Pažadas ištesėtas :)

Temoje nėra atsakymų

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0
Pradeda groti Papa Roach – Blood daina ir po 15 sekundžių PR-Blood dainos įeina IMP. Su šypsena nužingsniuoja link ringo, ilipęs į ringą paploja sau ir žiūrovam. Impact pasiema mikrofoną iš anounncerio ir pradeda šnekėt:
- Žinot, labiausiai man pačiam yra šiek tiek sumku pradėt su jumis šnekėt, na, nes aš tiesiog kvailai pasielgiu pasimesdamas, nenorėdamas vėl banaliai prisistatyti, bet po to ko jūs sulaukėte užvakar vykusiam Heat, tai pasikartosiu ir būsiu banalus: Sveiki, mieli NME fanai su jumis sveikinuosi aš, Impact! Visų pirmą pamenat ką aš šnekėjau praeitą kartą ? Kad aš niekados neužeinu likimui už akių, nes nežinau niekada kas gali atsitikt kovoje, tai štai jum pavizdys: maniškis pasirodymas Royal Rumble rungtyje. Aš sakiau jum, kad veina iš mano misijų NME yra įnešti daugiau veiksmo, ir parodyt ką ištikrūjų reiškia žodis „Impact“. Jūs matėte, 5 Star Frog Splash, na taip gal šiuo šuoliu ir ne taip jau stipriai nustebinau, bet how about Springboard DDT ? Huh ? Paėmus tą patį Pele Kick, taip šuolio aukštis nedidelis, bet pripažinkit įspudingas, galų gale Spiral Tap! Taip taikliai atlikti man jo nepavyko, bet juk jūs pamatėt visus tuos flipus kuriuos aš dariau ore. Na ir jei jau jų negalima pavadinti Holy Shit, Unbelievable ir kitom OMFG išraiškom ir žodžiais tai tada aš gal dantukų fėja, kuri sugeba atimt dantis kumščiais ? Faktas tas, kad aš ką pažadu tą aš ir ištiesiu. Aš pasitikėjau savo jėgomis ir tikėjau, kad galėsiu gerai pasirodyt per Royal Rumble ir štai prašom. Beabėjo aš esu laimingas, kad nebuvau išmestas kokio nors low carderio, o manau galima sakyt dviejų Main Eventeriu! Gal ir būtų man pavyke toi kovoj išlikt ilgiau negu didžiujių NME piktadarių teamo. Beabėjo sveikinu abu nugalėtojus, Bottom ir Marcus Jamison. Bet labiausiai mane pakėlęs ant nervų dalykas yra to šikniaus „šeškės“ sugryžimas. Aš jau iškart pamatęs jo pavardę maniau, kad jis ištikrūjų vienas tokių ožių kaip ir Highwayman. Taip beabėjo dar kai buvau vaikas, žiūrėjau aš šeškiaus kovas ir buvau matęs visą jų Anwserio ir Šeškiaus fueda. Beabėjo sirgau aš už šeškių ir pagaliau „šeškė“ nutarė pasirodyti ir nei iš to nei iš šio iškelt ta blondina, Highwayman. Kas tu galvoji esi ? Taip beabėjo tu wrestlingo legenda, bet NME yra tavo naujas gyvenimas ir nemanau, kad tų jį „išgyvensi“. Be to gal dar ir Highwayman snuki padarysi Lietuvos herbe ? a ? Ar dar smirdantis šeškas neturi tiek pinigų ? Dėl krizės ? O gal Grybauskaitei neįtikai ? Ar gal Adamkui spėjai sumokėt, o čia žiek Grybauskaitė kaip grybas išdygsta. Kali būt dar daug versijų, galėčiau dar vardint ir vardint, bet visgi reik taupyt ir NME laiką. Taip pamiršau paminėt apie artėjančias dideles galimybes ir didelius PPV, bet tia jau kai kitą kartą mes susitiksim. Likit sveiki ir tariu jum iki kito pasimatymo!
Impact palieką areną skambant jo theme dainai.

Šį pranešimą redagavo Impact: 2009-07-19, 21:15

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0