Peršokti prie turinio

NME Naujienos

Temoje atsakymų: 19

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Stai cia lai buna rasomos NME naujienos, wrestleriu nuotykiai, mazieji interviu, blogai ir pan. :?

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

New Maniacs Entertainment presents:
RUBRIKA
Nuotrauka

M.Ulivieri: "Mums reikia talentingų kovotojų, o ne teroristų"

Šiandien popietę, DELFI žurnalistai apsilankė Vilniaus Turniškių mikrorajone, kur įsikūrė ne tik išrinkta ir neseniai savo pareigas eiti pradėjusi Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė, tačiau ir šių dienų Profesionalaus wrestlingo Lietuvoje lyderės NME (New Maniacs Entertainment) generalinis menedžeris, italų kilmės Marcus Ulivieri. Būtent šią egzotišką asmenybę ir pasisekė aplankyti mūsų žurnalistams. Žiniasklaidos susidomėjimą šis žmogus sukėlė po to, kai praėjusį sekmadienį, liepos 12 dieną, jo vedamos NME savaitinio šou „Heat" metu, jis, sėdėdamas savo kabinete, gavo anoniminį laišką. Tame laiške autorius, prisistatęs kaip „geriausias ir galingiausias kovotojas", grąsino užulti ir sužeisti vieną iš Marcuso Ulivieri globojamų NME kovotojų. Operatoriai užfiksavo, kaip pats M.Ulivieri gavo tą laišką, jį perskaitė ir nusprendė apie jį nutylėti kitiems. Tačiau tai išlindo į viešuma, nes visas šis reginys buvo tiesiogiai parodytas sekmadienį per televiziją. Mūsų komanda Marcusą Ulivieri rado jo namuose. Matyt, italai nepasižymi dideliu svetingumu, nes jis žurnalistų į savo namus neįsileido, tik pateikė keletą atsakymų iškišęs galvą pro namo langą. Visu pirma, paklaustas ar neįsivaizduoja, kieno darbas buvo šis laiškas, M.Ulivieri pajuokavo: „Matyt tai bus prezidento Nicola Sarkozy darbas. Girdėjau, kad niekšai prancūzai labai nekenčia mūsų, italų." Dar italas minėjo „Ne, kad ir kas tai būtų, aš jo savame šou tikrai nelaukiu. Mums reikia talentingų kovojų, o ne kažkokių teroristų." Kai žurnalistai pasiteiravo, ar jis jaudinasi dėl savo kovotojų, nes būtent kažkuriam iš jų grąsino anonimas, M.Ulivieri atsakė „Visiškai nesijaudinu. Visi NME kovotojai yra puikūs atletai. Neabėjoju, kad kiekvienas iš jų sugebėtų apsiginti, nuo kažkokio pshichinio laiškų rašytojo, nes jei tas rašytojas būtų toks geras, kokiu ir skelbiasi, jis jau seniausiai priklausytų mūsų rosteriui." Kai mūsų komanda norėjo užduoti dar vieną klausimą, Ulivieri mus pertraukė ir pasakė „Atstokit nuo manęs pagaliau, duokit Formulę 1 ramiai pasižiūrėt". Tik po to dar pridūrė „O jūs čia straipsnį rašot, ar ką? Supraskit, visi laišką matėt ir galėjot perskaityt, todėl apie šia kvailą situaciją, tiek jūs, tiek visi žiūrovai žinote lygiai tiek pat, kiek ir aš pats. Vienintelis protingas dalykas, kurį galiu patarti, tai jei norite išsiaiškinti, ką nors apie šį reikalą, šį šeštadienį būtinai žiūrėkite mūsų „Heat".

Nuotrauka
© DELFI.LT 2009

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-07-14, 22:24

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Puiki "smulkmena" kuri paįvairina NME gyvenimą. Ir ta smulkmena labai puikiai pateikta :lol:

Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0

Kelios Marcus Jamison naujienos:

Nuotrauka
  • Marcus Jamison vel buvo pastebetas kartu su izymiaja Paris Hilton. Koki velnia jie veike kartu nera aisku, zinoma tik tai, kad M.J. sekancia diena ejo tikrintis del lytiniu keliu plintanciu ligu. Ouch.

Nuotrauka
  • Sklinda gandai, kad Marcus pries savaite buvo teisme, kur jis buvo kaltinamas girtu vairavimu. Pasak liudytoju, M.J. dideliu greiciu vaziavo pesciuju takeliu ir pro langa rekavo kazka panasaus i 'Ko jus povelniu greitkeliu vaikstot?!'. Laimei, suzeistuju nebuvo. Musu saltinis teigia, kad Marcus 'islipo sausas' ir buvo pripazintas visiskai nekaltu. M.J. teises teisejas veliau buvo pastebetas banke atsiimantis didelia pinigu suma. Turbut tai tik nekaltas sutapimas.

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
ir tai vadinasi "gerietis" MJ...

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-08-11, 12:41, pasakė:

Hey, sunku gi zmogui visada geram buti. Negalima tiketis, kad jis visada laikysis tvirtai isikibes savo personos ir uz ringo ribu.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-08-11, 12:41, pasakė:

jis gerietis tik kayfabe prasme :D už kadro yra prastensis už Kennedy, Umaga, Jef hardy kartu sudėjus :D

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Ne į temą
O as naiviai maniau, kad mes nelauzysim kayfabe...Ir naujienos siaip turetu but susijusios su wrestleriu char'ais.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-08-11, 14:22

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-08-11, 15:22, pasakė:

Ne į temą
O as naiviai maniau, kad mes nelauzysim kayfabe...Ir naujienos siaip turetu but susijusios su wrestleriu char'ais.

Ne į temą
Tai ir yra susije. Galima pamanyti, kad butent del to 'teismo' M.J. ir isejo del preito Heat 'kalbeti' paskutine diena. Arba galima daryti ir kitoki sprendima del sito, gal jis tiesiog nera tradicinis face. Gal jis tiesiog sioks toks anti-hero. Make your own assumptions.
Juk anyways, cia naujienos. Leidzia susipazinti artimiau su kovotojais, ju gyvenimu ir pan. O ir seip, kokias naujienas galima rasyti absoliuciai neiseinant is uz 'ringo personos' ? ' Marcus tikisi laimeti ' ? Cia taip tuscia, kad net vejai svilpauja, maniau tiesiog paivairinsiu kazka....

Šį pranešimą redagavo Infest: 2009-08-11, 14:59

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

RUBRIKA
Nuotrauka

Užpultas NME kovotojas?

Lietuvos profesionaliųjų imtynių pasaulį purto bjaurus gandas. Praėjusią naktį, į Tryliktąjį Vilniaus policijos komisariatą prisistatė savo vardo ir pavardės nenorėjęs įvardyti vyriškis. Jis policijos pareigūnams papasakojo, kad savo akimis matė, kaip tą naktį buvo užpultas profesionalių imtynių Lietuvoje lyderės NME žvaigždė Bottom. Mūsų portalo šaltiniams pavyko tai sužinoti, todėl lrytas.lt žurnalistai akimirksniu atsidūrė vietoje. Mums pavyko pakalbėti su įvykio liudininku. Jis sakė: "Vakar vakare, jis buvo Siemens arenoje, nes ten skelbė savo viešą pranešimą prieš kovą su MJ (Marcus Jamison, tą pranešimą galite peržiūrėti čia - red.). Todėl manau, kad tą vėlų vakarą jis ėjo iš arenos pėsčiomis, nes visa tai įvyko prie amžinai statomo futbolo stadiono, esančio šalia Akropolio, kuris yra netoli nuo Siemens arenos." Policijos komisaras taip pat turėjo ką pasakyti: "Na, aš ir mano kolegos manome, kad įvykis tikras. Tik aš labai abėjoju, ar sužeistasis iš tiesų buvo tas Bottom, apie kurį kalba įvykio liudininkas. Juk jis pats minėjo, kad jau buvo labai tamsu." "Ne! Tai tikrai buvo Bottom! Jo su niekuo nesupainiosi. Kaip manote, kodėl aš apie šį išpuolį iškart pranešiau policijai? Nes esu didžiausias jo gerbėjas!"- ryžtingai teigė anonimas. Vėliau jis žiniasklaidai atskleidė įvykio aplinkybes - anot jo, visa tai įvyko apie vidurnaktį, užpuolikas buvo vienas, jis buvo labai smarkiai užsimaskavęs ir rankose turėjo geležinį laužtuvą. Su tuo laužtuvu jis kelis kartus sudavė į kairę Bottom koją. Vienas iš policijos pareigūnų iškėlė mintį "Pažiūriu aš tą NME, žinau aš tą Bottom. Bet ar nemanot, kad jei ten būtų buvęs tikrai jis, tai jis būtų tikrai sugebėjęs apsiginti nuo vieno užpuoliko?" Jam atsakė įvykio liudininkas, sakydamas "Pirma, tas užpuolikas buvo ginkluotas. Antra, matėsi, kad jis ne šiaip koks gatvių pacanas, o treniruotas kovotojas. Jis tikrai žinojo, ką jis daro. Ir Bottom jį nusivijo nuo savęs, tačiau žalos nesugebėjo išvengti." Paklaustas, kodėl slepia savo tapatybę, anonimas pasakė: "Jūs ką, juokaujat? Aš mačiau, kaip smarkiai užsimaskavęs buvo Bottom skriaudikas. Tai akivaizdžiai bandoma nuslėpti. Ir jei Bottom pilnai neapsigynė, tai įsivaizduokit, kas manęs lauktų." Su pačiu Bottom nepavyko susisiekti - nei jis, nei mums žinomi jo atstovai savo telefono ragelių nekėlė. Tačiau pavyko pašnekėti su NME bosu, italu Marcusu Ulivieri. Jis telefonu mums sakė: "Ne, tai absurdas. Kvailas išmislas, nedaugiau. Vos už 3 dienų vyks didžiausias mūsų renginys - Masters Of War II, todėl gandonešiai turbūt supranta, kad dabar pats palankiausias metas skleisti savo pasakas, nes jų žmonės klausysis. Ar nemanot, kad jei tai būtų tiesa, aš būčiau pats pirmas tai sužinojęs? Mano berniukai man visada praneša, jei kas negerai. Nematau apie ką daugiau kalbėt. Viso gero! Ai ir dar - užsisakykit Masters Of War II." (tai galite padaryti pervedę 500 taškų štai čia - red.) Policijos komisaras paklaustas, ką policija darys su šia situacija ateityje, atsakė: "Jei paaiškės, kad tai melas, tai šis ponas bus nubaustas už šmeižtą. Jei paaiškės, kad šis įvykis tikras, tai vieno asmens užpuolimas yra per smulkus nusikaltimas, kad mes jam skirtumėme daug dėmesio, ypač kai pati auka pas mus nesikreipė. Na, o jei išsiaiškinsim, kad užpultasis tikrai buvo Bottom, tai nedelsiant pradėsim ikiteisminį tyrimą."

Nuotrauka
© LRYTAS.LT 2009

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3
Labai idomus straipsnis :D pagavau hype :D

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0
Iodmiai, idomiai.. beje jau nebe delfi, huh? :D

Šį pranešimą redagavo Infest: 2009-08-14, 10:35

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Vizitas į namus.

Šį kartą NME naujienų reporteriai atsidūrė toliau nei bet kada nuo savo gimtinės. Filmavimo grupė vakar 9:00 ryto susikrovė daiktus ir išvyko į Tibetą – sekti paslaptingojo Lord of Darkness pėdomis, kuris prieš kelias dienas informavo NME vadovybę, kad dienas, likusias iki Masters of War, ketina praleisti savo, kaip jis pats vadina gimtinėje – tarp kalnų pasislėpusiame Tibetiečių vienuolyne

Spoiler'is

Varginantis skrydis verslo klase buvo tik mažiausias iš sunkumų, iškilusių mūsų reporteriams – nežinodami tikslios vienuolyno buvimo vietos, grumdamiesi su kalbos barjeru ir aukštomis kalvomis jie savo tikslą pasiekė tik vėlai vakare. Deja, filmavimui grupei buvo uždrausta įžengti į vienuolyną ir jie turėjo apsistoti netoliese įsikūrusiame turistų kaimelyje. Visgi, prieš visiškai sutemstant reporteriams pavyko susisiekti su Lord of Darkness, kuris, nors ir nustebintas vizito sutiko atsakyti į kelis klausimus:

- Taigi, kodėl dabar? Ant Masters of War II slenksčio, prieš svarbiausią kovą savo trumpoje, bet gana sėkmingoje karjeroje. Ar nebijote, kad ilga kelionė gali pakenkti jūsų pasirodymui?
- Čia, šiame vienuolyne, gimė mano siela, mano asmenybė - tas, kas aš esu dabar, čia yra mano šaknys. Čionykščiai gyventojai, priešingai nei daugelis jūsų šalyje supranta chaoso svarbą pasaulyje ir energetinę kiekvienos sielos prigimtį – daugeliui galbūt atrodo juokingi mano pareiškimai apie „sielų vogimą“ ir psichologinį terorą, tačiau šie dalykai yra visiškai realūs tiems, kad mato pilną, neiškraipytą pasaulio vaizdą. Kaip bebūtų, tai tik palengvina mano darbą. Aš pasirinkau sugrįžti „pasikrauti“ savo protėvių ir buvusių mokytojų išminties, nes supratau, kad laimėjęs čempiono diržą tikriausiai greitu laiku nebeturėsiu tokios galimybės.
- Jūsų pasakyta kalba NME arenoje skambėjo daugiau nei optimistiškai ar nebijote per daug nuvertinti savo priešininkų? Ar nereikėtų daugiau dėmesio skirti paruošiamosioms treniruotėms?
- Na, rizikos faktorius visada yra, bet šiuo atveju aš laikyčiau jį santykinai mažu, o dėl treniruočių – nesijaudinkit, čia jų gaunu daugiau nei bet kur kitur. Į kovą aš ateisiu pasiruošęs – geriausioje savo formoje.

Paklaustas, kur dabar apsistojusi jo palydovė LOD tik nusišypsojo ir atsisakė komentuoti, bet čia, Lietuvoje, mūsų ausis pasiekė gandas, kad mergina, prisidengusi veidą šydu „siaubia“ vietinius kazino, specifiškai pokerio stalus, tiesiog triuškindama tiek pradedančiuosius, tiek patyrusius žaidėjus. Pirminiais duomenimis jos šią savaitę surinkti laimėjimai gali siekti iki milijono litų.

Reporteriai dar kartą paprašė leidimo pakartotinam interviu su Lord of Darkness kitos dienos ryte, tačiau šį kartą gavo griežtą „ne“ ir susikrovę daiktus turėjo leistis atgal – į Lietuvą.

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-08-14, 15:19

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
Taigi vakar vietiniai zurnalistai nuvyko i David Hartnett treniruociu baze i nusprende pasidometi kaip gi jam sekasi ruostis artejanciam match'ui del tarpzemyninio cempiono dirzo per MOW 2.Nenorom zurnalistam buvo leista ieiti i sale i padaryti keleta nuotrauku:

Spoiler'is
Spoiler'is
Spoiler'is

Visoje milziniskoje Hartnett treniruociu saleje zurnalistai isvydo daugybe ivariausio plauko treneriu,o saleje skambejo daugybe skirtingu pasaulio kalbu.Vienam is zurnalistu pavyko suzinoti,kad Hartnett'a treniruoja treneriai is JAV,Lietuvos,Brazilijos,Rusijos,Japonijos ir Didziosios Britanijos.Kai zurnalistai priejo prie David'o ir paprase pakomentuoti jo treniruociu ypatumus jis tik piktai nuzvelge zurnalistus ir nuejo salin,o veliau sutikes viena is savo treneriu paklause "Kas po velniu jie tokie ir ka jie cia veikia?".Treneris kiek sutrikes kazka tyliai jam atsake,o veliau priejo prie zurnalistu ir sutiko pakomentuoti David treniruotes:
-Is pradziu David'as dirba treniruokliu saleje ir vysto savo raumenis,veliau mes pereinam prie smugiavimo technikos ir sparingu su ivairiais meistrais is viso pasaulio,o veliau uzsiimam imtynemis is slifuojam darba ringe.''The Winner" atiduoda nezmoniskai daug jegu kiekviena diena,nesu mates zmogaus kuris atlaikytu tiek kruviu.
Tuomet prie zurnalistu priejo dar vienas treneris ir paprase pasisalinti is sales,nes kaip jis pasake David'as nemegsta kai pasaliniai ziuri i ji besitreniruojanti.

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-08-16, 16:33

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0
Impact pareiškė, kad pasitraukia iš pro wrestlingo dėl narkotikų vartojimų. Štai ką jis pats sakė:
- Žinau, kad dar neišplidžiau daug pažadų kuriuos žadėjau, bet teisybė yra teisybė aš narkomanas. Aš tapau priklausomas nuo narkotikų, tad dabar aš gulsiuos į ligoninę gyditis nuo jų. Dėl sugryžimo nieko pats neisivaizduoju, tad dėl jo nieko nežadėsiu ir nesakysiu. Viso gero.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Taigi vakar buvo sutiktas Sick Extreme, jis mėgavosi atostogomis Platelių ežere, Sick Extreme skubėjo į valti su kuria turėjo gauti ekskursija po ežera taigi atsakė tik į kelis klausimus.

-Sveiki, Sick Extreme kadangi skubate norėjau paklausti ar Jimmy Bean tikrai yra jūsų mokytojas.
-Taip, mudvieju su Kyo, bet tiesa sakant Kyo jis taip nekankino ir labiau mėgo nei mane. Gal todėl ,kad jis pirmas išmoko Whisper in the Wind veiksma? Nežinau...
-Ar treniruotės buvo sunkios?
-Dar klausi?! Gerai ,kad dar pietus gaudavom antraip dabar būtume dar vieni nežinomieji kurie miega po žeme.
-Kada Jimmy jus paleido į wrestleriu pasauli?
-Pabėgom mes nuo jo...Todėl ir gyvenom lušnynuose iki 2008 Birželio 21 dienos kai... *Pasigirsta Sick Extreme šaukimas, o šis nemandagiais necenzūriniais žodžiais paprašo jo palaukti* kur aš buvau? Aij kol pasirašėm sutarti su NME.
-Kada pagaliau sulauksime pirmo titulo NME?
-Jei NME neužsidarys iki rugsėjo pabaigos(Sick Extreme turėtu gryžti rugsėjo pabaigoje), tai tada galima tikėtis titulo ,bet kokiu atvėju mano tikra taikini sužinosite kai gryšiu, nekenčiu to pasipūtelio ir priversiu jį kentėti.
-Tai Kyo?
-Jis jau atkentėjo.
-Jimmy Bean?
-Užteks, sužinosite kai gryšiu, o dabar lekiu, taip pat visų fanu atsiprašau už praėjusias savaites, buvo labai sunku todėl norėčiau atsiprašyti, aš wrestlinu dėl jūsų ir tai darysiu... *Staiga iš kažkur pasigista balsas -Tu wrestlini dėl pinigų melagi* .

Sick Extreme parodo kumšti ir įlipa į valti.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

RUBRIKA
Nuotrauka

Tai va, be jokiu mandravojimų ir kitų pribombasų, kalbėsiu trumpai ir drūtai. NME pasiima 2 savaičių atostogas. Taip jau susiklostė situacija, aš grįžęs į Lietuvą turiu krūvą reikalų, pasivyti klasiokus mokykloje, nes per Europos čempionatą praleidau kontrolinių maratoną ir turiu daug skolų + kad ir kaip keistai ir neįtikėtinai kažkuriems mano hateriams tai nuskambėtų, aš irgi turiu asmeninį gyvenimą. Todėl turiu labai mažai laisvo laiko. Nespėju net pažiūrėt praleistų WWE, TNA ir UFC PPV, ką jau apie savaitinius PW šou kalbėt. O kai laiko turi labai mažai, šou esi priverstas rašyti skubėdamas ir iš to niekad nieko gero neišeis. O be manęs, nėra pakankamai žmonių bookinti ir rašyti šou, mat 2 žmonės normalaus šou kartą per savaitę neparašys, juolabiau, kad nelabai yra norinčių vadovauti NME. Taip kad, pagal dabartinius planus, sekantis Heat turėtų įvykti spalio 11 d., o Shockwave PPV yra nukeliamas į spalio 18 d.. Tikiuosi, ši nedidelė pertrauka į naudą išeis visiem: Visų pirma - bookeriams, kuriems (tarp jų įskaitant ir man) tikrai reikia įkrauti baterijas, pasisemti naujų idėjų, pailsėti nuo juodo rašymo darbo ir pan. Juk įsivaizduokit, kaip sunku mum turėtų būti, kai WWE ar TNA turi 5-8 bookerių komandą, kuri daro posėdžius, diskutuoja, parašo šou, tai yra jų darbas, už kurį jie gauna pinigus ir vis tiek techninį darbą per šou padaro kiti žmonės - wrestleriai, o e-fed'uose vieną šou per savaitę parašo dažniausiai 3-4 žmonės ir visą techninį darbą, kaip mačų rašymą turi daryti patys. Taip pat ir wrestleriams nepakenks pertrauka, gal pasisems kokių naujų idėjų kalboms, gimmickui ar panašiems dalykams. Ir žinoma, aš tikiuosi, tai padės NME šou kokybei, nes toks šou, kokį aš galėčiau šiuo metu pateikti dabartinėmis sąlygomis tikrai nebūtų geras, o aš nenoriu dirbti, kai žinau, kad mano darbas bus below NME standarto. Atsiprašau visų, kurie laukė šou, tikiuosi, jūs suprasite ir gerbsite šį mano sprendimą, nes mano nuomone, jis tikrai yra teisingas.

Ačiū už dėmesį ir iki susitikimo!

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Siulau isidarbint pora booker`iu. Nors seip ir neatsrastu daug norinciu, manau galetum su `MalioK` susitart, kad uz bookinima tasku butu.

P.S Pasiilgau bookinim`o, butu gal ir man kokia galimybe?

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-09-24, 17:40

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Visiskai suprantu, o ir man paciam jau reikejo biski laisvo laiko :D palaikau. +1

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-09-24, 18:34, pasakė:

Siulau isidarbint pora booker`iu. Nors seip ir neatsrastu daug norinciu, manau galetum su `MalioK` susitart, kad uz bookinima tasku butu.

P.S Pasiilgau bookinim`o, butu gal ir man kokia galimybe?
Nu aisku galečiau susitart, manau ir pats `MK` tai palaikytų, nes jis vis nuogastauja, kad dabar nieks tų taškų nenaudoja ir t.t. Bet aš pats to nenoriu, nes aš nenoriu kad žmonės bookintų dėl taškų. Tai ir dabar bookeriai gavo taškus, pvz už MOW II pirkimus surinkti taškai buvo išdalinti prie jo dirbusiems žmonėms ir aš manau to per akis užtenka, nes taškai neturi būti, mano nuomone, pagrindinis paskatas bookinti. O tau galimybė žinoma būtų, visada reikia kreiptis į mane, nes aš gi neklausinėsiu kiekvieno, ar jis prisidėtų prie šou.

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0