Peršokti prie turinio

Damane pries Refresh

Temoje atsakymų: 6

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3
Damane atsistoja ir visiems TV ziurovam ir stebetojams pasiruosia rezti savo kalba:

Sveiki visi. Praėjo tikrai nemažas laiko tarpas kol aš čia pasirodžiau ir pasakiau ką nors naudinga. Kovoju čia jau nuo naujųjų metų ir įgavai gana nemažai patirties palyginus. Tačiau, deja, man tenka pripažinti, kad šita patirtis manęs labai nežavi. Suprantat, aš čia atėjau kovoti. Aš atėjau ne šiaip pinigus užkalinėti, bet ir kovoti dėl kitų dalykų. Dalykų, dėl kurių pasaulis sukasi, dėl kuriu įsivyrauja balansas. Jau ne karta gi iš mano lūpų girdėjot, kaip aš noriu įveikti nacius vien tam, kad atkeršyčiau toms fašistinėms kiaulėms, kad neleido mums, normaliems žmonės prieš keliasdešimt metų gyventi laisvai, gyventi be rūpesčių. Įveikiau visokius chuliganus kaip Chainas, California Rose, Sick Extreme, tarsi parodydamas, kad jų gyvenimo stilius neatneš tiek daug naudos, kaip, kad manasis gyvenimo stilius atnešė man. Aš skaitau daug literatūros, vaikštau į įvairias vietas, todėl aš visiškai neturiu jokių problemų pasakyti jums viešai kokia kalba, arba ką nors suorganizuoti, arba gražiai įspirti kam nors į užpakalį. Tačiau mano tie geri ketinimai vis tiek man kol kas neatnešė dalyko, kurio siekiu jau pakankamai ilgą laiką. Simbolio, kuris tarsi patvirtintu, jog esu galingiausias žmogus šioje federacijoje. Tas dalykas yra pasaulinio lygio čempionų titulas. Kiek jau kartų aš turėjau progų dėl jo kovoti? Vienos rankos pirštų neužtektų to apskaičiuoti. Iš pradžių suklupau prieš grandinę. Nu gerai, tas titulas dar nieko turbūt daug nereiškia. Vėliau užsimoviau ant savęs kaukę ir laimėjęs karališką kovą ėjau kautis į narvą. Nieko neišėjo. Po viso to neįveikiau kažkokio Maniako ir Jason Speedo. Vėliau broviausi kiek tik įmanydamas per turnyrus, kad vėl gaučiau progą, bet tą kart tas pats durnas nacis mane sustabdė ( nu o ką aš tą dieną galėjau padaryt, gi švenčiau pergalės dieną, prieš tas kiaules, o tas silpnumo akimirka pasinaudojęs manę įveikė). Ir paskutinį kartą, net nenutuokdamas to gavau šansą prieš Refresh, kažkokį nežinomą tipelį ir Adolfą. Nu tada jau pamaniau viskas, pagaliau man pavyks iškovoti kažką tokio gero. Bet ne... Vėl suknistas Adolfas Germanas man pagalį įkišo. Nu kiek galima, kiek gali būti tos sumautos neteisybės šioje federacijoje. Pažiūrėkim atidžiau: Vienoje pusėje nevykėliai, kurie ir liks nevykėliais. Jie gali turėti savo progas, bet jų vis tiek neišnaudoja. Jie tik mala liežuviu. Velniop juos, man su jais net nebuvo progos susitikti, ir turbūt nebus. Kitoje pusėje irgi nevykėliai, tačiau nuo pastarųjų jie skiriasi tik tuom, kad sugebėjo išnaudoti savo gautas progas. Tokie kovotojai kaip California Rose, Refresh, Maniac, net dabartinis čempionas. Nu galbūt, galbūt daugeliui iš jūsų jie atrodo įspūdingi. Tačiau man, man pačiam jie kelia didelį pasibjaurėjimą. Didelį nepasitenkinimą tuo, kad jie mėgaujasi aukšto rango titulais, kol likusi kovotojų grupelė lieka ant ledo. Norit sužinot kas tie likusieji? Pasakysiu jums: Vienas ir vienintelis, kovotojas, kurį be galo gerbiu, jau deja pasitraukęs nuo mūsų: Answer. Žmogus, kuris atidavė viską, kad padarytų ne tik save, bet ir mus laimingesniais, kad tik kiekvieną dieną prisimintumėme jo įspūdingąją patardą nuo didelio aukščio, ar kokį gerą, stiprų, iškalbingą smūgį kastetu į raukšlėta Šeškiaus Pyzdeškiaus veidą. Galų gale Naciai. Aš jų nekenčiu, bet pripažinkime patys, šitie kovotojai yra patys darbščiausi iš visų. Jie taip stengiasi skleisti savo propagandą, taip visur aktyviai dalyvauja, kad net graudu žiūrėti kaip juos į maltus sumala kažkoks... Mister Hardcore su Maxima po ranka. Yra ir kovotojas vardu Highwayman. Nežinau kaip bus vėliau, bet kolkas jisai yra vienas iš atskirtųjų nenevykelių, kurie yra palikti ant ledo. Na o dar vienas žmogus, kurį priskirčiau prie jų, esu aš pats. Damane. Kovotojas, kuris, pripažinsiu, nėra toks aktyvus ir atsidavęs, tačiau sutikit, galėčiau nurungti savo sugebėjimais tiek liežuviu, tiek ringe bet ką. Kodėl aš visą tai dabar jums visiems sakau? Suprantat, aš bandžiau atnešti naujų vėjų į BWE. Todėl atsinešiau ir seną BFZ titulą. Tačiau taip jau gavosi, kad jį iškovojo visų jūsų nekenčiamas Refresh. Aš pasakysiu tiesiai šviesiai, jisai nėra nevykėlis. Jisai gana protingas žmogus. Tačiau skiriasi nuo manęs tuo, kad jis turi šį tą, o tuo tarpu aš neturiu nieko. Ir mano galva tai nėra teisinga. Suprasti galima va taip: Jeigu AŠ, Damane, žmogus, kuris turi daugiau talento, negu bet kuris iš kito kovotojo rūbinėje, neturi nieko, tai kokio velnio toksai, kaip Refresh, kuris daug plepa, daro daug nešvarių dalykų, kuris neturi visiškai jokio tvirto mąstymo, ar gyvenimo filosofijos yra šlovės viršūnėje? Va taip ir supraskit. Todėl aš jums pasakysiu dabar. Refresh tą titulą matys kaip savo ausis, nes pergalę sekmadienį iškovosiu aš, o ne jisai. Jisai gali daug jums pripasakot, gali jus visus sunervinti. Bet bent jau vieną vakarą, bent jau sekmadienį aš pasieksiu tą nelemtą svarbia pergalę, ir nors titulo neiškovosiu, bet bent jau jį atimsiu. Viso gero.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Auksas , sidabras , bronza , visi norime vieno is siu metalu , siekiame ju visa gyvenima ir dazniausiai nepasiekiame , taciau as jau dabar turiu net du auksinius dirzus skirtingai nei kai kurie kovotojai. Damane – zmogus kuri reikia gerbti , zmogus ikures BFZ ir labai stipriai nusipelnes E-fed pasauliui uz tai ji galima gerbti , tiksliau reikia gerbti. Taciau vos tik jis pasirode BWE jo kreive vis krito , krito ir darkarta krito , jis vis menkino ir menkino savo varda. Jis pralaimi tokiems kovotojams kaip Hihwayman ir dar vadina mane nevykeliu. Nors butent as laimejau titula kuri iki siol pavyko laimeti tik dviems garsiausiems wrestlingo veidams tai Sheskiui ir Answer. Viskas daugiau joks talentas nelaike sio dirzo iskyrus mane. Dabar ir as galiu vadintis BFZ titulo savininku , titulo kuris yra auksciau visko , auksciau visu titulu jis lyg titulu motina.

Publika pradeda eilini karta pikti ant Refresh.

Budamas dar mazas stebedavau Damanes kovas per televizija , geredavausi jomis , net mokindavausi is ju. Noredavau buti toks kaip jis ir dabar dziaugiuosi , kad gavau proga sukovoti pries ji , tiesa jau nepirma karta , tikekimes ir nepaskutini. Nors Damane paskutiniu metu kovoja taip kaip lietuviai zaidzia futbola , o ju pergale pries serbus butu galima sulyginti su pralaimejimu Highwayman , man vistiek bus malonu kovoti su siuo kovotoju. Visgi jis legenda , o as tik eilinis kovotojas turintis geriausia titula pasaulyje.

Arenoje atsiranda plakatas : viena pergale girsies desimt metu kaip ir Kauno “Zalgiris” ?

Kai kuriems kovotojams vien uz varda yra duodamos kovos , taciau ne pergales. Vienu tokiu pavyzdziu galima laikyti ir Damane. As istiesu nesuskaiciuoju kiek BWE laikais jis turejo progu I titulus , taciau as labai lengvai galiu suskaiciuoti kiek jis jus isnaudojo.. Jis net buvo uzsidejas kauke , jis dalivavo metu PPV main evente ir kas is to ? Snypstas. Nors turiu pripazinti tu laimeti sugebi ir tai darai daznai , bet vos tik ateina svarbios kovos , del titulu , tu jas visada pralaimi. Tu lyg koks lukauskis kuris yra labai nestabilus toks ir tu. Lygos vadovas (GM) galbut ir nori , kad tu butum championas , lyderis , taciau butent del tavo nestabilumo tu niekada negali to pasiekti , ko pasekoje savo vaikams galesi pasakoti ne apie titulus , o apie progas juos laimeti.

Publika iskelia plakata : “Blah , Blah , Blah”

Refresh tik nusisypso ir tesia toliau : As kovoju jau gana seniai , dar seniau as laukiu savo progos. Dazniausiai turedavau tenkintis antraeiliu titulu , kol viena diena Damane pamate mano talenta ir suteike shansa kovoti del BFZ titulo kaip matote dabar ant mano peties guli BFZ titulas. Fujin Dembel irgi ilgai manes nevertino , vos tik gavau shansa del titulo iskart ji isnaudojau. Taip jus supratote teisingai as esu kovu del titulu specelistas ir zmogus kurio neivertina! Jus man parodykite zmogu is BWE federacijas kuris butu laikes BFZ titula. Taip buvo Sheskius , dingo. Buvo Answer dingo. Tad dabar jus matote zmogu kuris turi BFZ titula , tad po daugybes metu si kalba tikriausiai bus rodoma per kuria nors Hall Of Fame ceremonija.

Publika negali pakesti tokiu dalyku ir iskelia plakata : ”Nekesk Refresh ir tu”

Damane tu minejai , kad esi zymiai talentingesnis uz mane. Galbut , taciau tikriausiai zinai , kad viska reiskia ne talentas , o darbas kaip vienas protingas zmogus pasake : ”99% darbo ir 1% talento. Galbut as esu netalentingas zmogus , galbut as esu tinginys , bet argi tinginys ir netalentingas kovotojas sugebetu tureti du titulus vienu metu? Juolab , kad vienas is tu titulu yra pats garsiausias sioje planetoje , o juo labiau sioje salyje.

Publika iskelia salikus : ”Zalioji Refresh Mirtis”

Lietuviams nesiseka niekur , nei ekonomikoje nei sporte , nei muzikoje. Esate viena prasciausiu europos sajungos saliu , taciau cia dar niekis palyginti su tuo , kad kitas salis vijates sraiges zingsniu. Sporte siais metais irgi nieko nepasiekte , pralaimejote Argentinai , Kauno Klubas “Zalgiris” LKL ziedus atidave lenkams , na o muzikoje patekote i Eurovizijos finala ir ten likote paskutiniai , as tai pavadinciau “Fiasko” O jums tai geras pasirodymas. Imkite pavyzdi is musu – Amerikieciu , turime geriausia pasaulio komanda krepsinyje , puikiai tvarkomes pasaulio rinkoje ir net nedalyvaujam tokios projektuose kaip “klounu vizija” ar megink dainuoti ir tu. Kitaip zinomiems kaip “Eurovizija”

Arenoje kyla plakatai palaikantys Lithuania Worriors

Taciau Refresh nieko nepasako tik taria : Laikas bega , visi augame ar senstame , o dabar as jums tariu SuDiev!

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-06-02, 19:21

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

Citata

Jis pralaimi tokiems kovotojams kaip Hihwayman ir dar vadina mane nevykeliu

Ne į temą
Keista ,kad komandos draugas taip pašiepia draugą. (Čia aš apie magiškajį penketa)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-06-02, 21:37, pasakė:

Ne į temą
Keista ,kad komandos draugas taip pašiepia draugą. (Čia aš apie magiškajį penketa)
Cia yra 'unlikely alliance'. Negi manai, kad zmogus, kurio as visapusiskai nekenciu ir kuris nusivoge mano naudota kalbu rasymo stiliu man bus draugas? :D Cia sajunga, o ne bendraminciu susirinkimas. O tas pasiepimas, tai...pavydas. Jeigu jis laikytu mane apgailetinu, negi manai, naudotu kalbos rasymo stiliu, kuri as ispopuliarinau? Nesakau, kad tai kazkas ypatingo, bet iki manes taip niekas nerase ir Refresh pats rase kitaip, tik staiga kai as isejes buvau, jis "pasikeite" :? Beje dekui, kad pacitavai ta vieta apie mane, tikrai nebuciau skaites jo kalbos :D

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-06-02, 20:53

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-06-02, 21:52, pasakė:

Ne į temą

Cia yra 'unlikely alliance'. Negi manai, kad zmogus, kurio as visapusiskai nekenciu ir kuris nusivoge mano naudota kalbu rasymo stiliu man bus draugas? :D Cia sajunga, o ne bendraminciu susirinkimas. O tas pasiepimas, tai...pavydas. Jeigu jis laikytu mane apgailetinu, negi manai, naudotu kalbos rasymo stiliu, kuri as ispopuliarinau? Nesakau, kad tai kazkas ypatingo, bet iki manes taip niekas nerase ir Refresh pats rase kitaip, tik staiga kai as isejes buvau, jis "pasikeite" :? Beje dekui, kad pacitavai ta vieta apie mane, tikrai nebuciau skaites jo kalbos :D

Ne į temą
O as kaip tik manau, kad jau BFZ laikais buvo toks stilius

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-06-03, 14:14, pasakė:

Ne į temą
O as kaip tik manau, kad jau BFZ laikais buvo toks stilius
Gal ir buvo, BFZ as nedalyvavau jokiuose efeduose, bet Refresh pats prisipazino, kad nusikopijavo stiliu nuo manes, tai klausimu nebeturetu kilti.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Tokiu kalbu buvo, bet ne per tokiu igliausiu, o kad Refresh tokiu paciu stiliumi pradejo rasyti tai cia suprantama :)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0