Peršokti prie turinio

Time for win.

Temoje atsakymų: 4

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0

Tada Jordan pasiema mic ir :

Sveiki visi! Sveiki, žmonės arenoje! Sveiki ir tie kas prie televizijos ekranų. Aš grįžau..... Kaip gera tarti šiuos žodžius. Grįžau tik todėl, kad mane vėl pritraukė aistra Wrestlingui, bėja keletas draugų mane bandė įtikinti, kad grįžčiau. Tad nusprendžiau jų paklausyti ir pradėti kovoti tuojau pat. Turbūt visiems buvo įdomu kodėl gi aš pasitraukiau. Atsakymas labai paprastas - tiesiog negalvojau, kad galiu ko nors pasiekti vien dėl to kad nelaimėjau kelių kovų kurios būtų atvedusios mane gal net ir prie pačio Undisputed championship'o. Bet tada buvo tada. Dabar visu 100% tikiu kad galiu pasiegti aukštumas, tereikia idėti darbo. Ir aš džiaugiuosi, kad mūsų GM yra toks suprantantis žmogus ir jau pirmą grįžimo savaitę man davė parodyt savo fizinę formą būtent Fatal-Four Way Matche. Tokio tipo kovos dar nesu turėjęs dėl to ir esu dėkingas GM dar kartą. Žinoma priešininkai kurių ir tikėjaus. Hedge - grįžęs po pertraukos wrestleris kurį jau iveikiau, kad ir nelabai gražiu būdu, bet kaip kažkas sakė wrestlingo kovos ne sexas abiems gerai nebus. Tokiam sporte kažkas turi laimėt. Tačiau tai buvo seniau ir dabar puiki proga bus pažiūrėti koks tvirtas dabar yra Hedge. Važiuojame toliau ir matome Diablo - o kas jis per velnias? Tiksliau kažkoks velnio įpėdinis? Hm... Vakar įsijungiau DVD. Tada įdėjau diską kuriame nufilmuotas Diablo promo ir pagalvojau:jis būtų visai puikus wrestleris. Bent jau jei nebūtų toks kaip čia pasakius.....pasipūtęs. Vientik aš, aš ir aš. Su tokiu požiūriu gali būti nebent šiukšlininkas. Tada kažkur savartyne ir galėsi šūkauti aš aš aš valkata.(Publika žvengia) Sakau su tokiu požiūriu čia joks karalius nebūsi. Kas kitas? Tai yra - Dwight Johnson. Hmm kažkur tu man girdėtas. Arba ne aš tave su kažkuo maišau. Na gerai kad ir nepažįstu tavęs teks pakalbėti ir apie tave. Jamaikietis? Tu man paaiškink jei esi Jamaikietis, gyveni ten Jamaikoje kurių galų tu esi čia. Ko tu tiek trenkeisi iki BWE ką neradai kitos lygos. Aš tavęs nekaltinu tik manau, kad visa ta tavo pradedama karjera yra - waste of time! Taip. Atėjęs įrodinėsi, kad buvai stipresnis už mane ir t.t. bet ta kova buvo man etikėta aš net jai nesiruošiau ir dėl to jau pačioje pradžioje norėjau išeiti. Na o dabar kai kovos laukiau negailėsiu nei vieno iš jūsų.

Šį pranešimą redagavo emouTion: 2009-05-27, 16:35

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

Ir i ringa izengia HEDGE!!!
Zinai JD,kad ir kaip keista,bet vel gavau Fatal 4 way match'a ir vienas is sio match'o dalyviu esi Tu!!!Taip ,tau nepasigirdo,nors tu sakei,kad niekada neturejai Fatal 4 Way match'o,bet jei neatsimeni(matyt ta vakra gerai aspardziau tau subine,su kuria tu galvoji) tai pasiziurek i ekrana EKRANAS Taciau dabar tai jau nesvarbu.Turbut po tavo "i kelnes prisikdinancio"promo tie du cia nepasirodys(DiabIlo ir Dwight Howard),bet man jie ir nerupi!Si karta as busiu zymiai budresnis ir zymiai apsukresnis,tad kai noresi sukciauti(fanai skanduoja:same old shit,same old shit...)Uzsiciaupkite!!!Argi nesupratote,kad ant jusu man nusisvilpt?....Kaip ir sakiau tau si karta tai neisdegs!As grizau,ir stengsiuosi,akd sis kartas nebutu toks nesekmingas ,kaip praeitasis kartas!Laimeti visu match'u beveik neimanoma,nebent tu esi Goldbergas,(Fanai pradeda skanduoti:Goldberg,Goldberg.....)As pasakiau Uzsiciaupkite!!!Gal dar pradekite skanduoti Maniac'o ar Pirdziaus i Pensija isejusio Answerio varda?....(You Suck,You Suck,You Suck)...Kaip ir sakiau-Laimeti visu match'u beveik neimanoma,bet stengtis reikia.Butent per Inferno as stengsiuosi laimeti ir irodyti visiems jums PARAZITAI(rodo i fanus), kad as moku ir galiu laimeti!As laukiu labai Inferno ir galimybes pergalingai grizti,kaip bus pamatysime,bet tu geriau saugok savo uznugari,nes iki match'o gali ir nepasirodyti!

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Answeris

Baltas diržas

• Naujokai
  • 14 Pranešimai:
0
Uzgroja Fight Sounds. Ish uzkulisiu iseina Diablo. Vilki kostiumu,turi mikrofona. I ringa, kuriame yra Hedge,neina. Stovi prie iejimo.
-Sia savaite per Inferno manes laukia kova. Debiutas. Visi debiutuojantys wrestleriai jau pirmoje savo kovoje nori iskovoti pergale,gali bet ka del jos padaryti. Panasi buvo ir mano nuomone. Net nezinodamas varzovu,jau buvau pasirenges laimeti. Mano nuomone nepasikeite ir suzinojus oponentus. Jordan-tau galiu pasakyti tik tiek: esu uz tave stipresnis,neturek dideliu vilciu. Dwight Johnson-what a fuck? Kas tu per vienas? Wrestleris? Nesu apie toki girdejes,taigi tu man tuscia vieta. Hedge. Tu pavadimai mano asshole'u. Ieiciau i ringa ir isspardyciau tau subine,bet nuo taves labai jau dvokia. Paklausyk: nusiprausk iki Inferno. O tada nebus jokio pasigailejimo. Tu izeidei mano savigarba,todel ash tave sutraumuosiu. Man nesvarbu,kad busiu diskvalifikuotas,man jau net nebesvarbu,kas laimes. Svarbu tik sulupti tave kaip dar niekas nera to padares. Zinoma,butu idealiausia,jei musu kova butu padaryta No Disqualification (sypteli). Grizta i uzkulisius.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
[Po Diablo kalbos Hedge kiek susimasto ir taria.]Tu manai,kad esi kietas,a?Tu manai ,kad esi kietas,gali cia ateiti ir aiskinti ,kaip tu mane sutraumuosi,a?Va cia tu padarei DIDELE klaida!!![Hedge nutyla,po kiek laiko pradeda REKTI]Jei esi toks kietas,tai nes savo Diabiliska subine cia is Backstage ir parodyk ka moki!!!Nagi,ko tu lauki??!!!As pasakiau,davai!!!Ateik cia!Paskutini karta kartoju,arba as pats tave susirasiu!!![Hedge visas dreba is nervu]O dabar tai tu prisinekejai!Dziaukis ,jeigu taves nerasiu,nes per Inferno as tave taip pamokysiu,kad kita karta taip debiutuoti uzsiundydamas pati pragara ant saves nebenoresi.[HEDGE nulipa prie komentatoriu stalo,pasiima Kede ir po biski eina isejimo link!]Tau galas Diablo!!!.....

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
Wait! Where are you going? Su tuo nevykėliu galėsi išsiaiškinti vėliau. Kadangi jau atėjai į šį ringą tai sugrįžk noriu su tavim pasikalbėti. Ar tu nemanai, kad pats save vaizduoji aukščiau bambos? Rėki lyg mes tavęs klausytume. Kalbėk tada ir klausysim. Nebūtina rėkti, bėja tuo savo rėkimu tu niekam neįrodysi, kad čia tu labai stiprus esi, o apie tą Diablo. Jis vienas iš tų kurie ateina, naudoja pasenusiais frazes, ir įsivaizduoja esą karaliai.Pfff..... man jau nuo tokių bloga.Ar dar daug tokių debilų mano atžvilgiu bus? Na bet aš nukrypau nuo temos kuria aš norėjau kalbėti, tai yra kalbėti apie tave. Jei kalbi apie mačus kurie buvo prieš daugiau keturis mėnesius tai tada tu pats nieko neatsimeni. Visų pirmą tą vakarą tik pradžioje tu sugebėjai man atlikti kelis veiksmus ir jei ne tas pirdžius GM būtum kentėjęs. Bet žiinoma nereikia grįžti į tą pasenusią praeitį. Gyvename dabar. O dabar viskas bus kitaip tikrai kaip sakiau nežadu nusileisti, kad ir debiutuojančiam "ponui" Diablo. Nenusileisiu ir Dwight ir tau. Kas bus tas bus. Bet žinau kad man viskas bus gerai. Bus. Žinoma šios kovos favoritai mes Hedge ir aš, bet tai nereiškia kad Dwight ar tas pats Diablo negali laimėti, todėl nereikia per daug atsipalaiduoti. Hedge I'll wait you in Inferno to get the job done! Tikiuosi visi mane išklausetė ir jums patiko viskas ką sakiau.

Jordan skambant Wrong dainos priedainiui palieka ringą.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0