Temoje atsakymų: 24
2009-05-24, 09:25
Taigi siuo metu BWE yra net 5 titulai , tad teoriskai championais gali buti puse rosterio. Manyciau reiktu apmazinti titulu skaiciu iki 3 , blogesniu atveju iki 4 mano pasiulymai :
Sujungti Continent ir Action dirzus
Panaikinti Continent ir Action dirzus
Palikti kaip yra
Nes dabar ta championo savoka nereiskia tiek daug kaip seniau arba kiek reiksdavo NME kai buvo 3 titulai. Jusu nuomones?
Sujungti Continent ir Action dirzus
Panaikinti Continent ir Action dirzus
Palikti kaip yra
Nes dabar ta championo savoka nereiskia tiek daug kaip seniau arba kiek reiksdavo NME kai buvo 3 titulai. Jusu nuomones?
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
2009-05-24, 09:55
As pavyzdžiui BWE visai nematau ir nejaučiu BFZ ir Continent diržų egzistavimo.
"Panaikinti Continent ir Action dirzus" - nė vieno antraeilio diržo? Labai kvaila mintis
Mano nuomone reiktų panaikinti Continent, arba jį sujungti su Action. Bei, išvis nereikėjo į BWE kišti BFZ diržo.
"Panaikinti Continent ir Action dirzus" - nė vieno antraeilio diržo? Labai kvaila mintis
Mano nuomone reiktų panaikinti Continent, arba jį sujungti su Action. Bei, išvis nereikėjo į BWE kišti BFZ diržo.
I watch:
I don't watch:
2009-05-24, 11:33
galb8t panaikinti Continent, nes toks pavadinimas jau buvo kitose federacijose + action man gražus pavadinimas
Gal būt Action diržą padaryt kaip Hardcore, tada jis nebūtų toks pats kaip Continent. į kovą dėl brawl diržų nedėti tų, kurie neturi "legendos" statuso. ir viskas bus gerai aš už palikti kaip yra. vistiek, ateis metas, kai vėl atsigaus rosteris ir bus tų kandidatų į diržus.
Gal būt Action diržą padaryt kaip Hardcore, tada jis nebūtų toks pats kaip Continent. į kovą dėl brawl diržų nedėti tų, kurie neturi "legendos" statuso. ir viskas bus gerai aš už palikti kaip yra. vistiek, ateis metas, kai vėl atsigaus rosteris ir bus tų kandidatų į diržus.
2009-05-24, 16:09
SmS, 2009-05-24, 13:07, pasakė:
Metam Continent ir BFZ lauk.
Ir kodel gi continent , o ne action? Gi misteri tobulybe laiko action tai negalima , reik geirau kitiems pakenkti..
Pats balsavau uz antra varianata , kad naikinti tiek continent tiek action. Bet db pamastes manau , kad galima sujungti juos. Ir palikti 3 titulus , o BFZ toki atskira del kurio gales kovoti tik seni kovotojai..
2009-05-24, 16:11
Refresh_22#MVP, 2009-05-24, 17:09, pasakė:
Ir kodel gi continent , o ne action? Gi misteri tobulybe laiko action tai negalima , reik geirau kitiems pakenkti..
Pats balsavau uz antra varianata , kad naikinti tiek continent tiek action. Bet db pamastes manau , kad galima sujungti juos. Ir palikti 3 titulus , o BFZ toki atskira del kurio gales kovoti tik seni kovotojai..
Ne į temą | O kodel gi? Juk ponas tobulybe nenori prarasti titulo, kadangi visi seni kovotojai traukiasi. |
2009-05-24, 16:18
Siulau:
Pagrindinis titulas: BWE championship
Antraeiliai: BFZ palikti, action arba continent atsisakyt ir butu antras titulas skirtas aukstesnio lygio kovotojam, bet dar ne tiek main eventeriam.
Continent arba action butu skirtas tokiem kaip Hedge, Overtaker, Jordan Derek.
Manau kad logiska pakankamai, o jus?
Supraskit, kad BFZ titulas turi tokia kaip istorija, prestiza. O action ir continent, nu bent jau man tai tikrai nieko nereiskia, nei del ju buvo kovojama kokiuose ziauriuose ppv, nei legendos juos laike.
Pagrindinis titulas: BWE championship
Antraeiliai: BFZ palikti, action arba continent atsisakyt ir butu antras titulas skirtas aukstesnio lygio kovotojam, bet dar ne tiek main eventeriam.
Continent arba action butu skirtas tokiem kaip Hedge, Overtaker, Jordan Derek.
Manau kad logiska pakankamai, o jus?
Supraskit, kad BFZ titulas turi tokia kaip istorija, prestiza. O action ir continent, nu bent jau man tai tikrai nieko nereiskia, nei del ju buvo kovojama kokiuose ziauriuose ppv, nei legendos juos laike.
2009-05-24, 17:27
Rose sutiktum jungti titulus? Susikautume ir nugaletojui atitektu..
2009-05-24, 17:52
2009-05-24, 18:55
SmS, 2009-05-24, 19:52, pasakė:
O tu tikrai nori prarasti savo titulą??
Aš manau gal reikia jungti BFZ ir Continent, nes tu abu laikai.
Aš manau gal reikia jungti BFZ ir Continent, nes tu abu laikai.
Legendinis
ji laike vos dvi legendos (sheskius ir answer) , dabar ir as
tad jungti ji su kazkokiu antraeiliu titulu yra bfz titulo nuzeminimas..
2009-05-24, 19:00
Refresh_22#MVP, 2009-05-24, 19:55, pasakė:
Domaz neleido. Nes bfz titulas :
Legendinis
Legendinis
2009-05-24, 19:04
domaz, 2009-05-24, 20:00, pasakė:
tai nejungt, o pradangint reikia ta titula continent bet as vistiek siulau viena titula duot tokiem kaip jordan derek, hedge, overtaker, o ne chain, rose, kyo...
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-05-24, 19:26
Ok, gal as neseku cia visko, bet pasiskaites irgi susidariau nuomone. Nebalsuosiu uz nieka.
Man juoka kelia, kai sako, BFZ prestizas, BFZ prestizas, ji laike legendos. Kam rupi?! BWE yra dauugma nauju veidu, kurie net nera mate nei girdeje tos BFZ, tik zino mat, kad ten buvo liuks is pasakojimu. As manau, kad jiem nei penki nei devyni, pasakojimu prisiklause ir tiek.
Ziurint i dabartini rosteri, isimt ta BFZ dirza, (jei bent as kovociau, jis man butu same shit kaip ir Action ar Continent. As juk nemaciau BFZ, kas man is to?). O del Action ir Continent jungt ir cempionai kaunasi. Kuo maziau titulu tuo didesne konkurencija, geresni feudai. Nei dabr du kovotojai vienam titului, o ju yra, net 4. Juk nesamone.
P.S. Cia tas pats, kas ateitu naujas nematytas veidas i BWE, ir mes jam knistume prota, kad ten pagrindinis BWE titulas yra prestizas, ji laiko tik legendos ir panasiai.
Man juoka kelia, kai sako, BFZ prestizas, BFZ prestizas, ji laike legendos. Kam rupi?! BWE yra dauugma nauju veidu, kurie net nera mate nei girdeje tos BFZ, tik zino mat, kad ten buvo liuks is pasakojimu. As manau, kad jiem nei penki nei devyni, pasakojimu prisiklause ir tiek.
Ziurint i dabartini rosteri, isimt ta BFZ dirza, (jei bent as kovociau, jis man butu same shit kaip ir Action ar Continent. As juk nemaciau BFZ, kas man is to?). O del Action ir Continent jungt ir cempionai kaunasi. Kuo maziau titulu tuo didesne konkurencija, geresni feudai. Nei dabr du kovotojai vienam titului, o ju yra, net 4. Juk nesamone.
P.S. Cia tas pats, kas ateitu naujas nematytas veidas i BWE, ir mes jam knistume prota, kad ten pagrindinis BWE titulas yra prestizas, ji laiko tik legendos ir panasiai.
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-05-24, 19:29
Priklausau Tinklui
2009-05-25, 14:22
Jei nenorit BFZ titulo naudot kaip antraeilio, tai jo reik atsikratyt, nes isvis jo atnesimas nebuvo gera mintis. Refresh tegu lieka cempionu, taciau lai tas titulas buna atidedamas i sali, t.y. buvo isaiskintas cempionas, taciau tegu tas titulas nebuna BWE, o buna tiesiog neaktyvus ir panaudotas tik labai labai ypatingomis progomis. O Continent ir Action titulu savininkai tegu kovoja viens su kitu per sekanti PPV del naujo antraeilio titulo, t.y. tuos titulus sujungti.
Pagal mano formule BWE turetu buti taip:
BWE Undisputed - absoliuciai negincijamas pagr. ir prestiziskiausias titulas
BWE 'naujas antraeilis' - naujas todel, kad nebutu nuskriaustas nei Refresh, nei SmS.
BWE Tag Team titulai - viskas aisku.
Domaz siulo daryti BFZ titula veteranams, o Continent arba Action jaunesniems. As su tuo kategoriskai nesutinku. Visu pirma, jobberiams titulo nereikia, nes jei jobberis yra cempionas, reiskia buti cempionu prestizas mazeja. Juk WWE arba TNA nesteigia titulu tokiems kaip Jamie Nooble, Chavo Guerrero ar Shark Boy. O del BFZ veteranu titulo, tai na... Niekas nedaro titulo pagal amziu ar patirti, tai yra nelabai grazu kitu atzvilgiu. TNA turi savo Legends Championship, bet tie, kas seka TNA, mato, kad ten farsas is jo gaunasi, is esmes jis nereiskia nieko. Ir dar vienas dalykas - turint prestizini titula su patyrusiais kovotojais jo siekiant smarkiai sumazina BWE Undisputed kaip pagr. titulo credibility.
Peace
Pagal mano formule BWE turetu buti taip:
BWE Undisputed - absoliuciai negincijamas pagr. ir prestiziskiausias titulas
BWE 'naujas antraeilis' - naujas todel, kad nebutu nuskriaustas nei Refresh, nei SmS.
BWE Tag Team titulai - viskas aisku.
Domaz siulo daryti BFZ titula veteranams, o Continent arba Action jaunesniems. As su tuo kategoriskai nesutinku. Visu pirma, jobberiams titulo nereikia, nes jei jobberis yra cempionas, reiskia buti cempionu prestizas mazeja. Juk WWE arba TNA nesteigia titulu tokiems kaip Jamie Nooble, Chavo Guerrero ar Shark Boy. O del BFZ veteranu titulo, tai na... Niekas nedaro titulo pagal amziu ar patirti, tai yra nelabai grazu kitu atzvilgiu. TNA turi savo Legends Championship, bet tie, kas seka TNA, mato, kad ten farsas is jo gaunasi, is esmes jis nereiskia nieko. Ir dar vienas dalykas - turint prestizini titula su patyrusiais kovotojais jo siekiant smarkiai sumazina BWE Undisputed kaip pagr. titulo credibility.
Peace
2009-05-25, 19:40
man viskas labai tiko kai BFZ titulo tiesiog nebuvo.. manau, kai dabar rosteris ypac sumazejo darykit pagal wallerio formule. Sms ir Refresh susikauna. BFZ tiesiog naikinam. Laimejas SmS ar Refresh pasilieka savo antraeili titula o pralaimetas titulas uzrakinamas. Kai rosteris vel labai suaktyves jis gales but atrakintas ir bus 4 titulai kaip anksciau ir gerai butu.
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0