Peršokti prie turinio

Maniac - Prison

Temoje atsakymų: 1

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

tada jama mikrofoną ir...
Tai va, išsirinkom naują prezidentę, laikas ir naujam BWE Undisputed čempionui sužibėti wrestlingo padangėje! Na, tiksliau, VĖL sužibėti. trečią kartą. Po to, kai jis buvo apiplėštas vidury baltos dienos. Tačiau, kaip ir žadėjo, Maniac eidamas sunkiausiu keliu vėl priėjo kalvos viršūnę. Ir beliko iš ten nustumti tą, kuris apsimeta čempionu. Jason Clue, pasidžiaugei mano diržu, kaip vaikas balionu, ir užteks, laikas gražinti diržą tam, kam jis teisėtai priklauso. Su Tavim lygiai ta pati situacija kaip ir su Naciais. Jie pridirbo mūsų tautai, bet aš neišdaviau jų teisėsaugai, o pats atlyginu už padarytą skriaudą. Taip ir Tavęs neskundžiu niekam, o pats ramiai ir diplomatiškai įvesiu teisingumą. Ir aš nepulsiu iš nugaros, nes taip elgiasi tik bailiai. Aš nepulsiu Tavęs nepasiruošusio, nes tai būtų negarbinga. Nors šis žodis Tau svetimas... Tačiau yra kitas žodis ir jo prasmę Tu suprasi labai gerai. tai SKAUSMAS. Ne tik praradimo jausmas, bet ir fizinis skausmas. Skausmas kurio neištvėrė nei vienas varžovas didžiojo nusivylimo turnyre, neištvėrė nei vienas iki tol buvęs mano varžovas. Ir Tu nebūsi išimtis, Tu būsi dar vienas įrodymas, koks Maniac gali būti stiprus, kai to labai nori. Ir neveltui liaudis sako: nesidžiauk radęs, neverk pametęs. Nes tai ką neseniai iš manęs lengvai pavogei aš dar lengviau atsiimsiu. Šiuo atveju lengviau bus man, Tau bus priešingai. Ir aš išlaisvinsiu savo diržą iš kalėjimo! Ir pabaigai trumpas internacionalinis eilėraštukas:
I know who You are
You are Jason Clue
And Yours pretty face
I'll kick wiht my shoe!
The day is upon us
Kai Tu būsi lavonas
I'll take out Your heart
And break it apart.
There is no magic
You need no witch
Everyone knows that
You'll be my bitch!
Tikrai nemeluoju,
Sakau Tau gražiuoju.
Klaidų Tu gailėsies,
Kai komoj ilsėsies.

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-05-21, 17:38

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Skamba Rob Zombie - Feel So Numb. Arenoje matome BWE Undisputed čempioną - Jason Clue. Jis rankoje laiko mikrofoną. Nueina link ringo, įsliuogia į jį. Clue nelaukdamas taria:

- Žinai Maniac, aš dar nespėjau atsidžiaugti BWE Undisputed titulu, todėl aš tau jo neduosiu. Tiesą pasakius, aš tau jo neduosiu niekada! Na ir kas, kad tu sugebėjai laimėti The Great Disappointment turnyrą! Juk jame nedalyvavau aš! Todėl nesipūsk Maniac'e! Matau, kad labai labai nori sužibėti, bet tau to padaryti nepavyks! Todėl, kad tavo laikas jau praėjo, o mano - man dar tik prieš akis. Taip, pripažinsiu - kontraktą išnaudoja nelabai sąžiningai, bet aš jį išnaudojau protingai. O tu sąvojo title-shot'o taip paprastai neišnaudosi, nes tu nesi pranašesnis už mane - tu negalėsi kovoti kur nori, kada nori! Tu kovosi nustatytu laiku, jau numatytoje vietoje! Kalbant apie skausmą - tu sakai, kad aš to jausmo nežinau? Tu esi labai naivus. Kiek kartų esu krtięs nuo kopėčių, kiek kartų aš skaudžiai kritau už ringo ribų, kiek kartų mane buvo nugalėję ir sutraumavę kiti! Labai daug! Aš jau pripratęs prie randų, kraujo upelių, skausmų. Ir netgi labiau nei tu! Tau nepavyks lengvai atimti to kas priklauso man - čempiono vardo! Tau nepavyks susigražinti to kas tau net nepriklauso! Tavo likimas - būti nuaglėtam dabartinio čempiono. Gal tada pagaliau pasimokysi? Gal tada suprasi, kad čia - BWE yra kur kas geresnių už tave! Gal tada suprasi, kad geriau nesipainioti man - Jason Clue po kojomis! Žmogui kuris pasiryžęs padaryti viską, kad tik taptų ilgiausiai BWE Undisputed titulą laikančiu žmogumi! Žmogui kuriam nebaisus joks skausmas! Žmogui kuriam rūpi tik du dalykai - pergalės ir žiūroai! Žmogui kuris pasiryžęs sutramdyti įsisiautėjusį kvailį - tave! (Clue apsidairo) Na gerai - aš ir parodysiu koks esu talentingas poetas. (nusijuokia)

Kirvis įkastas į žemę,
Karas prasidės!
Laimė daug ką lemia,
Čempionas b*** dės!

Clue prieina prie Maniac'o ir šiam parodo vidurinį pirštą.

- Taigi, linkiu tau (ne)sėkmės! Jos tau tikrai prireiks, bet nugalėti mane tau jos neužteks. Tau teks paaukoti kai ką daugiau - širdį, kūną, b***... (nusijuokia) Tik taip gali pramušti visas gynybines užtvaras! Tik ką nors paaukodamas! Kitaip tavęs nelydės ištikimoji pagalbininkė fortūną! Kitaip būsi sutriuškintas kaip, kaip... Kaip Žalgiris! Tik čia viskas matuojama ne taškais... Tačiau žinok, kad ne viskas priklauso nuo tavęs pačio...

Skamba Rob Zombie atliekama daina "Feel So Numb" ir Jason Clue palieka ringą. Nueina ant rampos, atsisuka į Maniac ir iškelia savąjį diržą.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-05-22, 09:00

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0