tada jama mikrofoną ir...
Tai va, išsirinkom naują prezidentę, laikas ir naujam BWE Undisputed čempionui sužibėti wrestlingo padangėje! Na, tiksliau, VĖL sužibėti. trečią kartą. Po to, kai jis buvo apiplėštas vidury baltos dienos. Tačiau, kaip ir žadėjo, Maniac eidamas sunkiausiu keliu vėl priėjo kalvos viršūnę. Ir beliko iš ten nustumti tą, kuris apsimeta čempionu. Jason Clue, pasidžiaugei mano diržu, kaip vaikas balionu, ir užteks, laikas gražinti diržą tam, kam jis teisėtai priklauso. Su Tavim lygiai ta pati situacija kaip ir su Naciais. Jie pridirbo mūsų tautai, bet aš neišdaviau jų teisėsaugai, o pats atlyginu už padarytą skriaudą. Taip ir Tavęs neskundžiu niekam, o pats ramiai ir diplomatiškai įvesiu teisingumą. Ir aš nepulsiu iš nugaros, nes taip elgiasi tik bailiai. Aš nepulsiu Tavęs nepasiruošusio, nes tai būtų negarbinga. Nors šis žodis Tau svetimas... Tačiau yra kitas žodis ir jo prasmę Tu suprasi labai gerai. tai SKAUSMAS. Ne tik praradimo jausmas, bet ir fizinis skausmas. Skausmas kurio neištvėrė nei vienas varžovas didžiojo nusivylimo turnyre, neištvėrė nei vienas iki tol buvęs mano varžovas. Ir Tu nebūsi išimtis, Tu būsi dar vienas įrodymas, koks Maniac gali būti stiprus, kai to labai nori. Ir neveltui liaudis sako: nesidžiauk radęs, neverk pametęs. Nes tai ką neseniai iš manęs lengvai pavogei aš dar lengviau atsiimsiu. Šiuo atveju lengviau bus man, Tau bus priešingai. Ir aš išlaisvinsiu savo diržą iš kalėjimo! Ir pabaigai trumpas internacionalinis eilėraštukas:
I know who You are
You are Jason Clue
And Yours pretty face
I'll kick wiht my shoe!
The day is upon us
Kai Tu būsi lavonas
I'll take out Your heart
And break it apart.
There is no magic
You need no witch
Everyone knows that
You'll be my bitch!