Siandien mane jau matete , taciau as kaip ir sakiau dabar mane matysite , labai daznai. Continent dirzas sis titulas , man netoks svarbus kaip BFZ sunkiasvoriu dirzas , taciau tai vistiek yra titulas. Kazkada as jo neivertinau todel praradau , taciau dabar jis vel ant mano peciu. Continent titulas vienintelis titulas kuris buvo pasikeites , taciau liko to pacio savininko rankose.
Nors Refresh nepasake nieko blogo publika vistiek ji boooina.
Pff.. Tikriausiai zinote muzikantu patarle , geriau gerai arba blogai , negu nieko. Tad is kiekvieno tokio jusu svilpimo ,plakatu kelimo ar dar konors as gaunu pinigus.. Tad prasyciau uzdirbkite juos man ir toliau..
Publika kelia plakatus su uzrasais : Rambo Rulz Rambo for life
Rambo rulz? Hmm , priminkite kada jis paskutini karta kovojo , o gal priminkite man , kada jis paskutini karta laimejo? Dar geriau pasakykite kada paskutini karta jis turejo titula? Taip , taip as zinau jis yra jusu dievukas , bet jis yra apgailetinas. Jis gali girtis , gali sakyti koks jis kietas , gali sakyti , kad jis taps championu , gali sakyti , kad ateina jo era , taciau visa tai tik ir liks zodziais!
Senesnio amziaus zmones pradeda palaikyti Refresh , taciau triju metu vaikai rodo pirstu i Refresh ir sako : Thats are a Bullshit
Refresh paziuri i savo titula ir sako : John Rambo tai auksas del kurio as liejau prakaita , jegas ir net krauja. Tikriausiai pameni kaip mano krutine istrigo vieloje , taciau tai man atnese pergale. Na , o ka darei tu viename geriausiu wrestlingo PPV Unforgettable? O gi imitavai trauma , kad netektu patirti kanciu , kurias patyriau as , kad apginciau savo titula , savo kurini , nes butent as esu pirmasis sio titulo savininkas. Titulas atsirado kartu su manimi, titulas ir dings kartu su manimi.
Publika nusvilpineja Refresh , o vienas Anti-Refresh Ultras Narys iskelia plakata : Vakar internete maciau baisiausia tavo kuno vieta tavo veida
Galite mane izeidineti , nekesti , saipytis is manes , nepirkti mano atributikos , taciau as esu championas! As esu tas Chosen One. Tik as gavau dvi kovas per PPV ir abidvi kovas del titulo! Na , o ka gavai tu ? O gi vargana title shot I mano titula kurio vistiek nelaimesi. Nes eiti kovoti su manimi ringe tolygu savizudybei. Netiki? Paklausk California Rose.
Arenoje matyti plakatas Just shut up Kai kurie fanai bando stotis ant kedziu , taciau apsauga jiems to neleidzia.
Rambo as zinau , kad tu ateisi i ringa ir pradesi pasakoti koks tu buvai kietas BIF laikais ,kaip tu laikei titula , kaip as jo siekiau , taciau kur tavo titulas ir federacija yra dabar? Niekur jos nebera , ji sugriauta kaip ir tavo nenugalimumo mitas iki pamatu , o siame PPV galesi atsisveikinti ir su pamatais. Wrestlingas tai lyg muzika , grazi muzika, kuriai daznai trugdo visokie reksniai kaip Rambo juos pasalinus muzika vel skamba tobulai..
Visa arena tiesiog tobulai ,kaip per geriausia koncerta uzdainuoja You suck , Refresh sucks.
John Rambo turbut tuoj ateis ir prades kalbeti apie kova kuri ivyko laaabai seniai tai mano ir jo kova Steel Cage. Rambo kaip jau minejau gali apie sia pergale kalbeti kiek tik nori vistiek tau tai nepades laimes. Tad linkiu ruosti visus ginklus , nuo kuriu pats busi nusautas.
Temoje atsakymų: 2
2009-05-17, 17:03
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
2009-05-22, 22:55
Skambant Dope - Die Motherfucker Die dainos priedainiui pasirodo John Rambo. Pradeda šviesti tamsiai geltona šviesa.. Einant per rampa jis išspjauna vandenį kuri laikė burnoje ir tada pasigirsta granatos sprogimas.. Ringe JR užlipa ant TB ir parodo į save nykščius, o poto iškelia sukryžiuotas rankas.
- Gerai, sutinku su tavimi. BIF federacija sugriuvo, mano nenugalimo mitas dingo, TACIAU yra dalyku kurie nesikeicia. Tu likai tokia pati sudina deme, buciuojanti subines! Tu tiesiog esi ta pati meslo kruva! As visiskai nesuprantu, kaip dave 2 kovas tokiam bukagalviui kaip tu, kai tuo tarpu po pirmos kovos busi isnestas su nestuvais? Isties as dziaugiuosi, kad gavau sansa visiems laikams susidoroti su tavim, nes kiti normalus wrestleriai, gales buti saugus ir jiems nebereikes saugoti savo siknu nuo subingrauzio Mr. Choosen One, nes jis bus ilgam nuslopintas. Supranti, man nereikia tavo nesamoniu su ginklais, nes niekas ju neruosia pries subines atspardymo ceremonija. Tu ir tavo dirzas, nera viskas ko as siekiu, tai tik laiptelis i mano karjeros virsune, ir kai as laimesiu ta dirza, niekam as jo nezadu ginti, nes taikinys Nr.1 bus dabartinis Action titulo savininkas California Rose, butent todel as jam daviau su buteliu i galva, kad jis suprastu, viena dalyka - California Rose sekanti mano auka!
Publika skanduoja "Same old shit"
- Taip, bet man visiskai nusispjaut, kad jums pabodo klausyti mano planus. Bet argi as sakau netiesa? As planavau, kad gausiu titleshot`a i si titula, ir taip as ji gavau, dabar as pasiimsiu titula, ir jus pamatysite, mane cempionu! Na ir kas, kad dabar daug kas mano, kad man nera sansu laimeti, nes as kaip sakant esu pasimetes alkocholio, narkotiku ir steroidu liune! Man visiskai nusispjaut ant jusu! Jie man netrugdo, nes vistiek as esu antzmogis palyginus su jumis!
Publika rekia "Eik issiblaivyk!"
- Nesibaiminkit! As ne girtas! As tiesiog esu teisus 100%, ir siaip man juokas ima, kai pries kiekviena mano laimeta kova, jus vis rekiate, kad as pralaimesiu, busiu sumindytas, o po jos jus bunate apsale, kai pamatote, kad esu totalus nugaletojas, ir mintyse jus suprantate, jog as po daugiau ar maziau laiko tapsiu sios lygos cempijonu, ir man nesutrugdys nei jokie pasaulio nesuprantantys Naciai, nei ta "gyvoji legenda Answer". As esu nenugalimas!
Publika visu garsu rekia "Fuck you bitch~!" ir svaido cocacolos skardines
- Sitaip darydami zmones, jus parodote, kad esate tapati sudo deme kaip Refresh! Tokie patis susiskti egoistai kaip Mr. Choosen One! Kartosiu, kad ir simta kartu "esu geriausias"! As pasiimsiu rytoj dirza! As nugalesiu tave, Refresh! Ir tik as iseisiu is sios kovos pakelta galva! O jus zmones galesit vel rekti, kad man pasiseke, galesit vel sneketis tarpusavy, kad as pijokas, bet tai bus bereikalo, nes ant mano pilvo bus BWE Continent dirzas!!
Publika pradeda metytis is pomidoru!
John Rambo visiems parodo "fuck`a"
Keli ziurovai islipa is tribunos ir nori pulti John Rambo, taciau greitai atbega apsauga ir sustabdo sukilelius
- Muhaha! Matote zmones kokie esate bejegiai ir niekaip negalite man pakenkti! Jus vistiek turesite stebeti mano karunavimo ceremonija kurios nesutrugdys niekas!!
John Rambo taip booinam`as, kad net nesigirdi komenatoriu snekos
Uzgroja "Dope - Die Motherfucker Die"! Ir John Rambo rodydamas savo liemeni palieka arena. Beto vietoj titanron`o rodoma nuotrauka:
- Gerai, sutinku su tavimi. BIF federacija sugriuvo, mano nenugalimo mitas dingo, TACIAU yra dalyku kurie nesikeicia. Tu likai tokia pati sudina deme, buciuojanti subines! Tu tiesiog esi ta pati meslo kruva! As visiskai nesuprantu, kaip dave 2 kovas tokiam bukagalviui kaip tu, kai tuo tarpu po pirmos kovos busi isnestas su nestuvais? Isties as dziaugiuosi, kad gavau sansa visiems laikams susidoroti su tavim, nes kiti normalus wrestleriai, gales buti saugus ir jiems nebereikes saugoti savo siknu nuo subingrauzio Mr. Choosen One, nes jis bus ilgam nuslopintas. Supranti, man nereikia tavo nesamoniu su ginklais, nes niekas ju neruosia pries subines atspardymo ceremonija. Tu ir tavo dirzas, nera viskas ko as siekiu, tai tik laiptelis i mano karjeros virsune, ir kai as laimesiu ta dirza, niekam as jo nezadu ginti, nes taikinys Nr.1 bus dabartinis Action titulo savininkas California Rose, butent todel as jam daviau su buteliu i galva, kad jis suprastu, viena dalyka - California Rose sekanti mano auka!
Publika skanduoja "Same old shit"
- Taip, bet man visiskai nusispjaut, kad jums pabodo klausyti mano planus. Bet argi as sakau netiesa? As planavau, kad gausiu titleshot`a i si titula, ir taip as ji gavau, dabar as pasiimsiu titula, ir jus pamatysite, mane cempionu! Na ir kas, kad dabar daug kas mano, kad man nera sansu laimeti, nes as kaip sakant esu pasimetes alkocholio, narkotiku ir steroidu liune! Man visiskai nusispjaut ant jusu! Jie man netrugdo, nes vistiek as esu antzmogis palyginus su jumis!
Publika rekia "Eik issiblaivyk!"
- Nesibaiminkit! As ne girtas! As tiesiog esu teisus 100%, ir siaip man juokas ima, kai pries kiekviena mano laimeta kova, jus vis rekiate, kad as pralaimesiu, busiu sumindytas, o po jos jus bunate apsale, kai pamatote, kad esu totalus nugaletojas, ir mintyse jus suprantate, jog as po daugiau ar maziau laiko tapsiu sios lygos cempijonu, ir man nesutrugdys nei jokie pasaulio nesuprantantys Naciai, nei ta "gyvoji legenda Answer". As esu nenugalimas!
Publika visu garsu rekia "Fuck you bitch~!" ir svaido cocacolos skardines
- Sitaip darydami zmones, jus parodote, kad esate tapati sudo deme kaip Refresh! Tokie patis susiskti egoistai kaip Mr. Choosen One! Kartosiu, kad ir simta kartu "esu geriausias"! As pasiimsiu rytoj dirza! As nugalesiu tave, Refresh! Ir tik as iseisiu is sios kovos pakelta galva! O jus zmones galesit vel rekti, kad man pasiseke, galesit vel sneketis tarpusavy, kad as pijokas, bet tai bus bereikalo, nes ant mano pilvo bus BWE Continent dirzas!!
Publika pradeda metytis is pomidoru!
John Rambo visiems parodo "fuck`a"
Keli ziurovai islipa is tribunos ir nori pulti John Rambo, taciau greitai atbega apsauga ir sustabdo sukilelius
- Muhaha! Matote zmones kokie esate bejegiai ir niekaip negalite man pakenkti! Jus vistiek turesite stebeti mano karunavimo ceremonija kurios nesutrugdys niekas!!
John Rambo taip booinam`as, kad net nesigirdi komenatoriu snekos
Uzgroja "Dope - Die Motherfucker Die"! Ir John Rambo rodydamas savo liemeni palieka arena. Beto vietoj titanron`o rodoma nuotrauka:
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0