Užgroja The Game hate it or love it ir FnT. be jokių ceremoniju ieina i ringą.Paima mikrofona ir prašneka.
Sveiki visi žiūrovai.Manęs čia nematėt kurį laiką, tačiau aš sugrįžau, ir tikiuosi nebeišeiti tokį ilga laiko tarpą.Kol manęs lygoje nebuvo, pasikeitė gana daug dalyku, čia jų neaptarsiu, tačiau jūs gerbiami žiūrovai tikriausiai juos visus žinote.Taipat žinote, kad per PPV aš kovosiu prieš Mr.Hardcore, jį pasirinko kvailelis Xnitro...Argi tu negalėjai sugalvoti konors kito? Mes su Hardcore esame kovoje ne viena kartą, aš žinau jo kovojimo stilių - jis žino manajį.Tačiau mane labiausiai gundo tai, kad gausiu prizą...Prizas tikriausai bus kažkas panašaus į title-shot.Tai ko aš labiausiai trokštu, susigrąžinti ta auksa aplink savo juosmenį, ir vėl džiaugtis tuom, kad galiu būti čempionas.Intercontinental Champion.Taigi, tikiuosi būtent tokio prizo.Na, o šią savaite kovosiu prieš Tag Team kovoje.Ką ji man reiškia...?Beveik nieko.Iš jos aš negausiu jokios naudos, nebent neblogą treniruote prieš PPV.Taipat dar vienas pliusas tai, kad The Chain turi diržą kurio aš trokštu.Gal netiek kiek IC, tačiau vistiek, aš noriu TO, ka turi The Chain.Ir jei teks su juo susiremti ši kova bus puiki pradžia ir pamatas mūsų galbūt artėjančiam feudui.Taigi, ši kova turi ir pliusų ir minusų, tačiau didžiausias pliusas manau bus, kad šioje kovoje galėsiu kovoti pilna jėga ir visiškai pasiruošes.Chain būk pasiruošes, nes mano pagrindinis taikinys būsi tu, ir pats žinai dėlko.Laukite žiūrovai, laukite ir pamatysite FnT. pilna jėga grįžusi, ir tikėkimes, kad niekada daugiau neišeinanti ilgesniam laiko tarpui.
Meta mikrofona ir išeina.
Temoje nėra atsakymų
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0