Sekanciame Brawl bus 2 kvalifikacines kovos The Great Dissapointment turnyrui:
Answer vs. FnT
John Rambo vs. The Maniac
Viena vakaro kovu taip pat bus:
Jaged "Razzor" Dwansoon & The Maximus vs. Giunter Tische & Gerd Schlangsteiger
Du federacijos gerieciai, kaunasi su dviem lygos blogio isikunijimais. Kovotojas iskovojes teise susikauti del to cempiono titulo dabar susikaus su jo sajungininkais. Na o The Maximus tiesiog nekantrauja iskarsti kailius Nacistinem kiaulem. Kas bus toliau - laukite ir pamatysite.
Temoje atsakymų: 8
2009-04-27, 19:07
Kovos tai nieko gero...
Tai pirma pasiskelbkit kaip Tag-Team, o po to ir dės jus
Ne į temą | Argi negalima gražiai visko parašyti? Daug lengviau skaityti. Be to, kodėl visada temos vadinasi vienaip, o tu jas kitaip rašai? Na vėlgi, ne reikšmingiausias dalykas, bet man svarbus |
Kzkas, 2009-04-27, 20:04, pasakė:
Man biski idomu kodel ne as su The Maximus? Juk mes kaip ir komanda..
Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-04-27, 19:08
2009-04-27, 19:21
SmS, 2009-04-27, 20:07, pasakė:
Kovos tai nieko gero...
Ne į temą | Argi negalima gražiai visko parašyti? Daug lengviau skaityti. Be to, kodėl visada temos vadinasi vienaip, o tu jas kitaip rašai? Na vėlgi, ne reikšmingiausias dalykas, bet man svarbus |
Buvo sakyta Unbroken Sake jie ten viska tarsis tai galvojau, kad pasake...
2009-04-27, 19:25
Jei ka tai skype, pm man ir sakykit: as noriu fjudinti su tuo ir anuo, arba mes norime fjudinti su tais ir anais. Ir tada man bus zymiai paprasciau. Ir kovos bus ne nieko gero, o intriguotesnes bet siaip sunku dabar kai Answer su Maniac tag team fjude, o daugiau be Clue nieko neliko gero.
2009-04-27, 19:28
2009-04-28, 06:29
Lyncaz, 2009-04-27, 20:54, pasakė:
Anonsą tai tikrai galėjau gražiau parašyt
o man čia dabar toks klausimas pakilo... gal ir pavėluotai bet... kodėl tas turnyras vadinas "didysis nusivylimas"?
o man čia dabar toks klausimas pakilo... gal ir pavėluotai bet... kodėl tas turnyras vadinas "didysis nusivylimas"?
Ne į temą | Todėl, kad čempionas sužinojęs oponentą nusivils. Nu tokia idėja pavadinimo, kad kai kam teks nusivilti. |
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0