Peršokti prie turinio

Feudai

Temoje atsakymų: 13

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Na kagi, forumas jau uztilo, taigi reikia prikurti keleta temu - arba atkurti tas, kurie buvo sename forume. FEUDAI! Cia galyte rasyti jusu isimintiniausius/megstamiausius feudus - ir pateikyte keleta minciu, kodel butent sie :) GO, GO, GO!...

Mano:

MONDAY NIGHT WARS (WCW vs. WWF) - sakyciau cia yra vienas svarbiausiu (o gal ir svarbiausias) feudas wrestlingo istorijoje. Eric Bishoff vs. Vince McMahon - kiek metu sie du savo srities genijai varzesi, net nepazistant vienas kito.Esu nusiviles tik vienu dalyku - sio feudo pabaiga :?
VINCE MCMAHON vs. STONE COLD - Dar vienas svarbiausiu feudu. Butent sis feudas, mano manymu, padare tokia sekme Steve'o "rebel" gimikui.
STING vs. nWo - daug kas si feuda smerkia, nes sis feudas neturejo geru matchu. BET sis feudas itrauke fanu subines i WCW kedes - pati ideja buvo geniali. Vienas genialus kurinis - nWo buvo pastatytas pries dar geresni kurini - The Crow Sting'a. Taip, matchai buvo niekoki, bet kai as ziurejau Starrcade'97 matcha tarp Sting'o ir Hogano - as labai isijauciau i pacia atmosfera. Siaip ar taip, tai buvo vienas sekmingiausiu WCW produktu.
GOLDBERG vs. BROCK LESNAR - tai buvo labai trumpas ir tik viena nevikusia kova turintis feudas. Bet man tai buvo turbut viena svariausiu Bill'o kovu. Pats faktas, kad Goldberg'as svariai nugalejo Brock Lesnara man yra labai svarbus, ir, manyciau, svarbus visam Goldbergo gimikui.
STONE COLD vs. THE ROCK - tiesiog klasika. Puikus matchai, didziule energetika. Fanai skilo i dvi dalis - du charizmatiskiausi wrestleriai. Tuo labiau - tai gan ilgas feudas, turintis net tris WM kova (XV; XVII; XIX).

Aisku buvo ir daugiau man patikusiu feudu, bet sie yra patis isimintiniausi :) O jus?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
WWF:

Rock - Austin: Viska pasake `Maliok`

Austin - Undertaker: Kazhkas superzhemishko ir artimo priesh kazhka zhiauriai mistishko ir shaudanchio zhajbajs (neva) :D Be to, labaj neblogos kovos, kaip tokiu dideliu zhmogenu...

HHH - Foley: Zhiauriai patiko visos kovos..

Foley - Rock: Shitam feude viskas tobula... Dvi prieshingos asmenybes, po to tag-teamas (labaj geru vardu), nerealus matchaj tiek tagteam'e tiek vienas priesh viena...

Kane-Undertaker: Na chia vien jau del to, kad jau 8 metus (nuo 97 metu) tas feudas sukasi...:D Bet jame per daug kejtimusi buvo per fazes draugaj/prieshaj, del to tas feudas tapo nebe tox geras i savo gala...
Na bet chia ji rashaw vien del to, kad taj ilgiausias feudas tarp 2m+ turinchiu zhmoniu)

Vince vs Austin: Idealus feudas bet kokia, tik ne wrestlingo prasme (asjhq ju kova per st. Valentine's Mascarde PPV buvo bene geriausia Vinco kova, ir tikraj viena ish lyderiu tame PPV, ir shiaip... ideali kova kaip turi buti kovojama i vienus vartus:D). Shiame feude du zhmones igavo nerealu kieki overness - tiek Vince (jis ta overness nuo shio feudo iki shiol ishsaugojo) tiek Austin (na chia viskas ajshq - jej ne tas feudas, taj jis nebutu galejes iki galo pertejkti savo gimicko, o tada jau jis tikraj nebutu jau tox kox yra dabar - 'most over guy in the history from day when Hulkamania ruled the world'). Ir jej ne tas feudas, kazhin ar WWF/E tebeegzistuotu, nes jo deka WWF turejo nerealu kozeri - feudinanti shefa (na wcw irgi buvo tas ish dalies, bet nej per nago juodima ne taip geraj kaip WWF)

WCW:
Goldberg vs Sid. Smagu taj, kad tada US dirzhuj buvo uzhsuktas tox galingas feudas, tarp didzhiausiu monstru, kaj WH tuo metu buvo 'back in the 97' Sting vs Hogan ir kt sh:)))
na dar gal...
Sting vs NWO: Banalu, bet turbut garsiausias feudas ish WCW lajku...

TNA: XXX vs AMW... Tobula:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Socom

Baltas diržas

• Naujokai
  • 90 Pranešimai:
0
Beer vs. Milk :P

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Socom pasakė:

Beer vs. Milk :)
Feudu nelabaj pameginsi, bet Geras;)

Nuotrauka
Nuotrauka

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7
Misawa vs Kawada - nes tai geriausias visų laikų feudas. Underdog face vs dangerous K. Matčų kokybė, feudo ilgaamžiškumas bei heat, kuris išliko visą laiką ir pabaiga, kurios nebuvo :)
Misawa & Kobashi vs Kawada & Taue - 2 face vs 2 heel. Esmė - Misawa geriausias, Kawada vienintelis gali jį nugalėti, Taue netoli to, Kobashi gali nugalėti Taue ir Kawadą. Taue nerangus, tačiau gudrus, Kawada ne toks universalus kaip Misawa, tačiau turi tai ko neturi Misawa - kojas, kuriomis gali spardytis. Kobashi universalus, bet jis dar mažvaikis. Va čia to feudo esmė.
Misawa vs Kobashi - Kobashi šiaim feudui įpūtė dvasią, kuri mano manymu pranoko tuo atžvilgiu Misawa vs Kawada feudą.
Tiger Mask vs Dynamite Kid - 2 geriausi tų laikų lengvasvoriai 1 vs 1.
Takada vs Maeda - kylanti žvaigždė vs tų laikų geriausias NJPW kovotojas.
Žinoma reikia dar paminėti Hansen vs Kawada, Kobashi, Misawa ; Misawa vs Tsuruta ir t.t.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
xeus gal galetum ka nors is WWE , WCW ar pan ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7

koltasXxX pasakė:

xeus gal galetum ka nors is WWE , WCW ar pan ?
Sting vs Vader
Flair vs Sting
Hbk vs HHH

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
  • 643 Pranešimai:
0
Man irgi labai patiko HBK vs. HHH.
Nuotrauka

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai

The Grappler pasakė:

man irgi dar visaj neiko buvo eddie vs rey

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
  • 643 Pranešimai:
0

aMiGoo pasakė:

The Grappler pasakė:

kaip jau daug kas sake eddie vs. rey buvo sudinas vien del to, kad ten kishami sheimos nariai
Nuotrauka

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai

The Grappler pasakė:

aMiGoo pasakė:

The Grappler pasakė:

kaip jau daug kas sake eddie vs. rey buvo sudinas vien del to, kad ten kishami sheimos nariai

man vis tiek patiko :D

Guest_Raiden_*

• Svečiai
RKO vs. The undertaker (tas pats kas muse "soktu" ant dramblio)...

orangeboy

Baltas diržas

• Naujokai
  • 35 Pranešimai:
0
Man tai labiausia patiko The Rock vs Undertaker arba The Rock vs Stone Cold! B)

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
  • 109 Pranešimai:
24
Metas gerų temų atgaivinimui. Mano mėgiamiausias visų laikų feudas būtų Bryan Danielson (Daniel Bryan) vs. Nigel McGuiness (Desmond Wolfe). Kiekviena kovą buvo intriguojanti ir emocionali, o jų vidutinė kokybė buvo bent ****1/2. Ko verti vien tokie momentai kaip titulų sujungimas ar abieju paskutinė kova ROH... Iš WWE feud'ų išskirčiau Bret Hart vs. Stone Cold, kurį vainikuoja legendinė kova per WM. ECW turėjo tokius nemirtingus feudus kaip Raven vs. Dreamer ir RVD vs. Jerry Lynn. Puro feudai, aišku, atskira kategorija - Misawa vs. Kawada, Misawa vs. Kobahsi IMHO yra wrestlingo aukso amžius. Ir pabaigai Kobashi vs. Sasaki, kurie vienas prieš vieną (epic chop fest of doom), berods kovėsi tik vieną kartą, bet net kiekvienas jų susidūrimas tag'uose buvo kažkas nerealaus, o dabar feudas mutavo į Sasakio kerštą Kobashio mokiniui Shiozakiui...

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0