Peršokti prie turinio

Brawl 1

Temoje atsakymų: 7

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

BWE BRAWL

Spoiler'is
Reklama ir po jos veiksmas sugrįžta į BRAWL, kur prasideda pirmoji vakaro kova:

John Rambo vs. Chain

Spoiler'is

Spoiler'is

2-oji vakaro kova

Spoiler'is

RUBINE

Spoiler'is

Adolf German vs. Jordan Derek

Spoiler'is

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0
Ne į temą
Izangine dalis buvo labai gera,tobula.Kovos gan neblogos,bet backtage geriau patylesiu 5 min darbas.Show nuobodus.Tikiuosi antra laida bus geresne.

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2009-04-24, 16:54

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
jo, įžanga buvo ko gero geriausia mano matyta. Kovos normalios (bet kažkaip nesigavo įsijaust, mintys kartais nuklysdavo į šoną, tai negaliu objektyviai įvertint). Įdomu pagal ką nusprendė antros kovos dalyvius, nors iš esmės man dzin, nes nepretenduoju į tą titulą. Bendrai šou neblogas, tik man įdomu, ką naciai veiks (veiktų) su trim titulais, į kuriuos šiuo metu pretenduoja (arba jau turi) :blush:

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Show nebuvo labai jau geras IMO. Backstage tikrai ne aukščiausios kokybės. Na ir mačą dėl BFZ diržo manau reikai hype'inti iki PPV, o ne jau dėti sekančiame šou. na man atrodo nugalėtojas jau aiškus :blush:. Na kaip ir neturiu ko daugiau pasakyt.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-04-24, 19:42, pasakė:

dėl BFZ diržo manau reikai hype'inti iki PPV, o ne jau dėti sekančiame šou. na man atrodo nugalėtojas jau aiškus :blush:.
Nebutinai jau cia taip palikti iki Pay Per View, nu bet ilgiau tikrai reikejo kazka ispausti,aisku dar galima sugalvoti kazka kitame show.Razzor ir Adolfas Germanas kas cia per varzovai del tokio titulo.Iskart nukrenta dirzo lygis,Snypai nepyk ,bet jau vietoj taves butu Answer,nors man ir ne patiktu,bet jau butu lygi idomi kova ir titulas butu kitaip vertinamas ,o dabar gauna si tarsi cia butu kovoja del ECW belto WWE.Del sito titulo turetu kautis legendos ,o ne katik ateja naujokai.

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3
Man atrodo kad jus tiesiog uzsideje kazkokius akinius, per kuriuos atrodo, jog tik kovotojo praeitis, vardas rodo kas ji turi laimeti. Brawl niekada nekreips demesi i tokius dalykus, laimes tas kuris gerai raso, o ne tas kuris "nusipelno" del savo laimejimu praeityje. Laimetojus beje ivertinu ne vien as, bet stengiuosi dar ir pasitarti su kitais.
Siaip galeciau primesti daug kontraargumentu, bet nematau tam prasmes. Supraskit, kad jum atrodo kad fjuda reikia buildinti vienaip, o man atrodo kad kitaip. As rasysiu taip kaip moku, taip kaip man atrodo gerai. O jus tiesiog patys apmastykit ar tikrai norite kovoti cia. Jei nepatinku as, mano darbas, sprendimai tai arba pasiulykit ka nors konkretesnio, o ne tai kad sou levas ir ji reikia kazkaip, velnias zino kaip tobulinti, arba tiesiog parasykit kad nenorite cia kovoti.
Beje, siulau savo vertinimuose padaryti tokia kaip vertinimu sistema. Kaip per Unforgettable, kai visi dave tam tikra kieki *** kiekvienai kovai. Tada bus aiskiau ka reikia tobulinti.

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-24, 21:58

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
nemanau, kad žvaigždutės visada padės, nes būna kartais nereikšmingų kovų, ir jei jos parašytos be grubių klaidų, bet nėr labai ypatinga, tai gaus **1/2 bet nelabai ką galima būtų iš jos išspaust. aišku, kai svarbius kovov ir turėję buildą, tai jau kitas reikalas.
Aš tik nesupratau, ką Tu nori pasakyt sakiniu "jei nenorit, nekovokit pas mane" :lol: juk čia BWE o kovot penktadienį ar sekmadienį nelabai koks skirtumas yra išskyrus, kad šou eiga su savo scenarijum kažkiek skiriasi. Jei nelabai aiškiai pasakiau, tai man asmeniškai dzin kur kovot, t.y. ar Infeno ar Brawl. -_-

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-24, 23:14, pasakė:

nemanau, kad žvaigždutės visada padės, nes būna kartais nereikšmingų kovų, ir jei jos parašytos be grubių klaidų, bet nėr labai ypatinga, tai gaus **1/2 bet nelabai ką galima būtų iš jos išspaust. aišku, kai svarbius kovov ir turėję buildą, tai jau kitas reikalas.
Aš tik nesupratau, ką Tu nori pasakyt sakiniu "jei nenorit, nekovokit pas mane" :lol: juk čia BWE o kovot penktadienį ar sekmadienį nelabai koks skirtumas yra išskyrus, kad šou eiga su savo scenarijum kažkiek skiriasi. Jei nelabai aiškiai pasakiau, tai man asmeniškai dzin kur kovot, t.y. ar Infeno ar Brawl. -_-
Nu ta prasme, jeigu jum nepatinka mano fjudu buildai, tai galite pasakyti man, kad as nelysciau prie jusu kovotoju. O jeigu is vis blogai, tai isspirkite Brawl is BWE. Pereis sou kitur, o ateis kas tik nori. Tiesiog noriu pasakyti, kad as darysiu taip kaip ismanau, o ne taip kaip kiti mano, kad geriau butu.
Visur pasaulyje zmones isivaizduoja kad jie patys geriau sugebetu. Taciau svarbu yra vadovautis savo galva (aisku, kritikos ignoruoti negalima, taciau nebutina daryti lygiai taip pat kaip joje yra teigiama). Per krepsinio rungtynes visi irgi saukia: KURTINAITI KEISK TU TA JOMANTA. Taciau Rimas Kurtinaitis pats pasirenka ka jam daryti. Na ir patys matete kaip gerai suveike jo treniravimas. O jeigu jis darytu taip kaip kiekvienas fanas jam sako, tai butu chaosas.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0