Taigi jau siandien Euro Cup finalas , finale susitinka Rytas ir Chimki , tikriausiai kvaila klausti , ka palaikysite , taciau kokios nuomones apie sias rungtynes.. As asmeniskai palaikau abidvi komandas svarbu varzybos geros butu , bet gal labiau Chimki..
Temoje atsakymų: 9
2009-04-05, 14:17
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
2009-04-05, 22:03
su visai draugais buvom bare, ir karocia -9 bet staiga. CEMPIoNAI!!!! VA CIA TAI FINALAS, VA CIA TAI KOVA!!! VA CIA TAI LIEUVOS PERGALE!!! MES LAIM EJOM!!! MES LAIMEJOM!!!! Siaip rytas turejo tikrai prasta puolima, taciau ginyba buvo puiki. Tad dekui rytui. PS, as nefloodinsiu ir t.t , tad nedekit man bano. ir kai ateis rytojus, leiskit man i shoutbox, nes dabar kazkodel negalima
2009-04-05, 22:04
domaz, 2009-04-05, 23:03, pasakė:
su visai draugais buvom bare, ir karocia -9 bet staiga. CEMPIoNAI!!!! VA CIA TAI FINALAS, VA CIA TAI KOVA!!! VA CIA TAI LIEUVOS PERGALE!!! MES LAIM EJOM!!! MES LAIMEJOM!!!! Siaip rytas turejo tikrai prasta puolima, taciau ginyba buvo puiki. Tad dekui rytui. PS, as nefloodinsiu ir t.t , tad nedekit man bano. ir kai ateis rytojus, leiskit man i shoutbox, nes dabar kazkodel negalima
Ne į temą | Tu atsigauk. Shoutbox'o nebėra |
2009-04-05, 22:21
Hey hey hey, sveikinam rytą
Saulė kils bučiuot tavo akių
Jos nušvis šviesa dar nematyta
Kaip ir tu – ryto nekenciu..
Zinoma galima dziaugtis sia pergale , taciau perdaug nereiktu , nes rytas tik dabar pasieke zalgirio lygi ne zaidimo prasme , o priesininku.. + Po kito sezono gales vel tam Eurocup drakytis..
Saulė kils bučiuot tavo akių
Jos nušvis šviesa dar nematyta
Kaip ir tu – ryto nekenciu..
Zinoma galima dziaugtis sia pergale , taciau perdaug nereiktu , nes rytas tik dabar pasieke zalgirio lygi ne zaidimo prasme , o priesininku.. + Po kito sezono gales vel tam Eurocup drakytis..
Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-04-05, 22:22
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
2009-04-05, 22:29
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0