Šį pranešimą redagavo BingoLT: 2009-02-26, 18:41
Temoje atsakymų: 53
2009-02-26, 18:30
Na manau ir man reikia pradeti savo galerija,bet ne kaip dauguma GFX , nors sios temos dauguma darbu bus non-wrestling'o tematika,ir primenu kad vis dar turiu toki prasyma,kad kas galetu rasti Gaara Sand atakas pivot'ui,kiekvienu mano postu atlygio tasku kiekis dideja,na o va pats pirmasis naruto tematika darbas enjoy :
2009-02-26, 18:43
Darbe yra klaidelių, bet šiaip tai puikus pavyzdys amateur kūrėjams, kurie buvo pradėję masiškai publikuoti kiekvieną bandymą
aš nelabai suprantu apie ką čia eina kalba (t.y. čia Tekken, Mortal Kombat, ar SVR ), bet iš esmės tai gražu
aš nelabai suprantu apie ką čia eina kalba (t.y. čia Tekken, Mortal Kombat, ar SVR ), bet iš esmės tai gražu
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-02-26, 18:43
2009-02-26, 21:23
SwedaS, 2009-02-26, 19:27, pasakė:
Na nesu Pivot ekspertas, bet siaip sis darbelis visai patiko toks liksmas pazeti kaip ten jie kapojasi
Vel primenu, kad ieskau zmoniu kas surastu man Gaara Sand atakas pivot'ui jei nesuprantate kas tai yra numesiu ju pavyzdi : Gaara Sand atacks
2009-02-26, 21:34
BingoLT, 2009-02-26, 21:23, pasakė:
Aciu uz tkius ivertinimus, manau tureciau daugiau naruto kovotoju bei ju ataku, tai manau ir pacio mano kurimo lygis butu aukstesnis nes dabar tenaudoju, rasengan chidori,fireball jutsu ir submission jutsu , bet speju keletas tik supras
Vel primenu, kad ieskau zmoniu kas surastu man Gaara Sand atakas pivot'ui jei nesuprantate kas tai yra numesiu ju pavyzdi : Gaara Sand atacks
Ne į temą | Siaip as net pries metus ziurejas naruto galiu pasakyti ,kad ne ne submission jutsu ,o substitution jutsu |
Siaip sitie zmones patys kurie per ta pacia pivot programa ta ne taip jau ispudingai atrodanti sand attack,tu gali pats susikurti vietoi to ,kad jieskotum neaisku kiek.
2009-03-09, 07:55
As irgi pradzioj nelabai susigaudziau Bet kai siaip kai pagaliau susigaudai tai grazus darbelis
Ne į temą | P.S Rasau be lietuvisku raidziu nes kaskas mano kompuj atsitiko |
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
nMo - Where peace happens. :D
2009-03-11, 17:20
Patiko , matosi daug darbo ideta..
Ne į temą | Taciau patarciau prasmingiau praleisti , laika nei 7h galima sakyti neiko neveikti.. Paskui skundies ,kad efedui laiko nera |
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
Vartotojų skaito šią temą: 7
narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0