Peršokti prie turinio

Answer antroji knyga jau cia!

Temoje atsakymų: 8

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

Nuotrauka

Answer antroji biografine karjeros knyga jau isvydo pasauli. Po ilgo laiko tarpo antroji dalis apie legendini kovotoja ringe The Answer jau musu knygu lentynose ir internetinese parduotuvese. Taciau ja isigyti lengviausiai galite is www.BWEShop.com butent is cia jums ir siulome parsisiusti sia nuostabia knyga, kuri pasakoja apie Answer laikus dabar. Apie NME ir BWE federacijas. Jo gyvenimo permainas. Atsiradusi sunu ir gyvenima su juom. Koks gyvenimas bunant kovotoju ringe? Answer pasakoja apie tai ka reiskia buti izymybei, apie tai ka reiskia tureti sunu ir gyventi viengungiu gyvenima. Ka reiskia netekti artimiausiuju ir is visu jegu zengti i prieki. Viskas sioje knygoje. Spauskite "Parsisiusti", kad gautumete sia knyga.

Parsisiusti
(Daryta su PowerPoint. Cia bus PowerPointShow ir i galesite paziureti)

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19
Seskius: paskaicius sia knyga tik norisi gryzti i ringa ir iskarsti kaili tam sikniui. Tu manes i vieta niekada nepastatei, ir kas per savoka pastatyti i vieta? gi visas pasaulis puikiai zino, kad mano vieta tai main eventas ir ant desinio peties kabantis titulas. Na o kaip visi puikiai zinom, tos titulus iskovojau pats deka alternatyvios kovos taktikos. Manau tu norejai issireiksti taip: "vienintelis zmogus, kuris pastate mane i vieta tai ponas Seskius, jis leido man tapti titulo nuomininku ir padejo suprasti, kad mano vieta ne NBA aikstelei, ne olandijos kanapiu kavineja, o cia wrestlingo biznyje, main evento slote"\
Na bet klysti zmoniska :D

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Answer atsako:
- Senai matytas bezdale!.. Ar nepameni, kad esi pasitraukes is wrestlingo? Bet taip ir nors grizti ar ne? Zinau kaip tau noris, taciau tavo subine to neleidzia.. jeigu nori gauti dar karta i subine nuo GEresnio uz tave.. tiesiog biski geresnio.. Tavo vieta ne main event ir ne tavo likimas titulas ant peties.. tavo likimas toks koks yra dabar. Sedeti namuose ir ziureti i Answer kaip skinasi kelia link dar vieno titulo! Prisimink viena Sheskiau. Titulas atimtas is taves tebuvo pirmasis titulas. Tai buvo pirmas mano titulas kuris pralauze ledus, o stai po to as titulus skyniau viena po kito. Ir savoka pastatyti i vieta? Ar tau dar neaisku? Gal man malonesi priminti kad ypatingo nuveikei po pralaimeto matcho man? Ohh.. mano atminti sako, kad... NIEKO!.. po to kai pralaimejai keliavai i savo sumautaja Indija is kurios parsivezei galbut tik kazkoki uzkretala, daugiau nieko. Ir apskritai daugiau nieko tu taip ir nepasiekei po to kai AS TAU sugrioviau tavo nuostabiaja karjera. Nereikejo kistis kur nereikia.. cia yra faktas.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-02-21, 00:06

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-02-21, 00:05, pasakė:

Answer atsako:
- Senai matytas bezdale!.. Ar nepameni, kad esi pasitraukes is wrestlingo? Bet taip ir nors grizti ar ne? Zinau kaip tau noris, taciau tavo subine to neleidzia.. jeigu nori gauti dar karta i subine nuo GEresnio uz tave.. tiesiog biski geresnio.. Tavo vieta ne main event ir ne tavo likimas titulas ant peties.. tavo likimas toks koks yra dabar. Sedeti namuose ir ziureti i Answer kaip skinasi kelia link dar vieno titulo! Prisimink viena Sheskiau. Titulas atimtas is taves tebuvo pirmasis titulas. Tai buvo pirmas mano titulas kuris pralauze ledus, o stai po to as titulus skyniau viena po kito. Ir savoka pastatyti i vieta? Ar tau dar neaisku? Gal man malonesi priminti kad ypatingo nuveikei po pralaimeto matcho man? Ohh.. mano atminti sako, kad... NIEKO!.. po to kai pralaimejai keliavai i savo sumautaja Indija is kurios parsivezei galbut tik kazkoki uzkretala, daugiau nieko. Ir apskritai daugiau nieko tu taip ir nepasiekei po to kai AS TAU sugrioviau tavo nuostabiaja karjera. Nereikejo kistis kur nereikia.. cia yra faktas.
Oi gerbiamas kolega gal tau reikia priminti mano karjera tavo amzina atilsi gero draugo fujino lygoje? o gal dar priminti sorow day, kai iskovojau viena is svarbesniu tasku kovoje FEE vs Brawl?
Na kadangi su atmintim pykstiesi tai stai:
Nugaletas Marcus jamisom FEE ir brawl kare
Iskovotas tag team dirzas FEE lygoje su serzantu, beja, buvo nugaleta nebelekas o tos lygos dream team Jason ir Marcus.
Na ir ispudinga pergale karaliskoje kovoje. kas man garantavo vieta didziausiame FEE federacijos renginyje main evento slota, titanu kovje Marcus vs Seskius the rematch, bet tavo kolega nusprende uzdaryti federacija mano karjeros virsuneje.
Ir dar FEE federacijoje as niekada nebuvau nupinintas :D
Jai tai yra niekai, tai tavo karjera tai pat nera verta nieko daugiau kaip absoliutaus nulio. Nes po manes tu pralosei titula terminatoriui, pradejai kovoti antrarusese federacijos, ICW isigandai mano duoto issukio ir savo vargana varda dedavai net ant prostata gydanciu tableciu reklamines kompanijos.
Mielai grisciau i ringa, bet pasizadejau sau, sulaukes 7 desimties as nebezengsiu i ringa, nes sulaukus tokio amziaus puikai supranti kad reikia duoti kelia jauniems talentams, na o mano favoritas is tu jaunu talentu yra tavo nelabai Miegiamas Maniac. zmogus zino ka reikia daryti kovojant su tokiomis padugnemis kai tu.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-02-21, 00:21

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Answer:
- Ir taigi? Iskovojai mano mokytojo federacijoje (beje kurioje sakei niekada nesikausi) tag team titula. Iskovojai slot'a tame ppv, taciau taip pagrindiniu cempionu ir netapai! Kai tuo tarpu as dar keturis kartus tapau cempionu kitose federacijose. Antraruses jos ar ne, taciau as tai padaryti sugebejau. Sugebejau papildyti saskaita savo titulu. Beje Brawl vs FEE karas? Po velniu ir ka tas karas naudingo atnese? Ogi visiskai nieko. Jokios naudos nei man nei tau. Nauda vienintele yra tada kai kazkas turi ant peties! Esme tame, kad kazka brangaus paskutinis is musu turejau as! O tu ir sedek baiges karjera. Buk septiniasdesimetis senukas pensininkas as taves nekaltinu. Tavo issukis man per ICW? Tu daugiau manes nejuokink. Pats elektroniniu pastu man pranesei, kad ICW neverta musu dvikovos taip ir buvo nenorejau su tavimi as ten kautis, beje pats ten susikovei su Coby. Ir sugebejai isplesti apgailetinas lygiasias. Tai zmogau pagalvok ka tau padare Coby.. ir isivaizduok ka galejau padaryti as tau tuose trijuose skirtinguose matchuose! Nes tai nebutu buve Coby, tai butu buve Answer! Ir jeigu ta kova butu ivykus tai dar dziaukis kad ir neivyko, nes dabar galbut nesedetum sau laimingas ir nesiputotum grauzdamas barankas.. o dabar kai esi pensijoj tik ir grozekis mano rasomomis knygomis, mano slove ir ziurek kaip iskovoju titula stipriausioje federacijoje siuo metu wrestlingo pasaulyje!..

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Why don't You two just meet in the ring and finish this off? :D

p.s. knyga nice, bet už pora žodžių dar Answer atsiims :D

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1
Ne į temą
gal per kokį PPV galima tikėtis jūsų abiejų santykių išsiaiškinimo? :)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Jus knyga skaitykit ;D o del musu nesijaudinkit.. Sheskius pasake gi kad jau baige karjera. O beto mes pasisvente BFZ lyg ir esam. Seip griztu Sheskius zinoma nepabugciau stociau dar karta i kova senukui ikresti i subine.

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Perskaiciau knyga pries mazdaug menesi , gal daugiau , tai galiu sakyti , kad pirma knyga zymiai geresne.. Nes ilgesne ir t.t. Manau paskubejai antra knyga isleist , nes biski per mazai istorijos , na bet gal ir gerai , ai vnz pirma knyga geresne :)
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0