The1andOnly, 2009-02-21, 00:05, pasakė:
Answer atsako:
- Senai matytas bezdale!.. Ar nepameni, kad esi pasitraukes is wrestlingo? Bet taip ir nors grizti ar ne? Zinau kaip tau noris, taciau tavo subine to neleidzia.. jeigu nori gauti dar karta i subine nuo GEresnio uz tave.. tiesiog biski geresnio.. Tavo vieta ne main event ir ne tavo likimas titulas ant peties.. tavo likimas toks koks yra dabar. Sedeti namuose ir ziureti i Answer kaip skinasi kelia link dar vieno titulo! Prisimink viena Sheskiau. Titulas atimtas is taves tebuvo pirmasis titulas. Tai buvo pirmas mano titulas kuris pralauze ledus, o stai po to as titulus skyniau viena po kito. Ir savoka pastatyti i vieta? Ar tau dar neaisku? Gal man malonesi priminti kad ypatingo nuveikei po pralaimeto matcho man? Ohh.. mano atminti sako, kad... NIEKO!.. po to kai pralaimejai keliavai i savo sumautaja Indija is kurios parsivezei galbut tik kazkoki uzkretala, daugiau nieko. Ir apskritai daugiau nieko tu taip ir nepasiekei po to kai AS TAU sugrioviau tavo nuostabiaja karjera. Nereikejo kistis kur nereikia.. cia yra faktas.
Oi gerbiamas kolega gal tau reikia priminti mano karjera tavo amzina atilsi gero draugo fujino lygoje? o gal dar priminti sorow day, kai iskovojau viena is svarbesniu tasku kovoje FEE vs Brawl?
Na kadangi su atmintim pykstiesi tai stai:
Nugaletas Marcus jamisom FEE ir brawl kare
Iskovotas tag team dirzas FEE lygoje su serzantu, beja, buvo nugaleta nebelekas o tos lygos dream team Jason ir Marcus.
Na ir ispudinga pergale karaliskoje kovoje. kas man garantavo vieta didziausiame FEE federacijos renginyje main evento slota, titanu kovje Marcus vs Seskius the rematch, bet tavo kolega nusprende uzdaryti federacija mano karjeros virsuneje.
Ir dar FEE federacijoje as niekada nebuvau nupinintas
Jai tai yra niekai, tai tavo karjera tai pat nera verta nieko daugiau kaip absoliutaus nulio. Nes po manes tu pralosei titula terminatoriui, pradejai kovoti antrarusese federacijos, ICW isigandai mano duoto issukio ir savo vargana varda dedavai net ant prostata gydanciu tableciu reklamines kompanijos.
Mielai grisciau i ringa, bet pasizadejau sau, sulaukes 7 desimties as nebezengsiu i ringa, nes sulaukus tokio amziaus puikai supranti kad reikia duoti kelia jauniems talentams, na o mano favoritas is tu jaunu talentu yra tavo nelabai Miegiamas Maniac. zmogus zino ka reikia daryti kovojant su tokiomis padugnemis kai tu.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-02-21, 00:21