Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-01-24, 17:29
Temoje atsakymų: 142
2009-01-24, 17:39
Va dar vienas mano "darbas"
kazkodel man atrodo ,kad sitai gerai padarytas (paneikite tai XD ) btw ,aciu kzkas beje,gal kas zinote kiek laiko imageshack paveiksliukai ideti laikosi? padariau ir be to ikyraus saito su kuriuo atejo mano pasiskolintas zmogeliukas taciau nematau reikalo mesti tos versijos kol sios neivertins niekas
kazkodel man atrodo ,kad sitai gerai padarytas (paneikite tai XD ) btw ,aciu kzkas beje,gal kas zinote kiek laiko imageshack paveiksliukai ideti laikosi? padariau ir be to ikyraus saito su kuriuo atejo mano pasiskolintas zmogeliukas taciau nematau reikalo mesti tos versijos kol sios neivertins niekas
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-01-24, 18:18
2009-01-24, 19:33
Valhalas, 2009-01-24, 19:15, pasakė:
Pirmam background'as visiškai nesiderina, antram ne taip žymiai, bet ta pati bėda, tų brūkšnių apskritai siūlyčiau atsisakyti, nes bent jau man tai tikrai nekaip jie atrodo - kokį nors kitą efektą pabandyk daryt
na va cia paskutinis is bruksniuotoju na tai belieka ejti ir aiskintis kokiu dar geru efektu yra ,nes neisivajzduoju .... jaj kas zinot tai pasakykit jaj bus laiko
2009-01-24, 23:05
Na pabandziau kazka su effectajs,na pralejdau prie sito gana daug laiko,nes kadangi esu prie loptopo dabar(jis gana senas ) tai jis labai stringa,kol effectus isbandziau XD na zodziu kritikuokit...
va dar vienas darbas,blem .niekajp neisejna tokio grazaus ir svieciancio BG kajp pas kitus,padekit kas galit !
na tokiu atveju ir 3toki greita darba idesiu
va dar vienas darbas,blem .niekajp neisejna tokio grazaus ir svieciancio BG kajp pas kitus,padekit kas galit !
na tokiu atveju ir 3toki greita darba idesiu
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-04, 17:17
2009-02-12, 22:09
Nuo joo... BG gal ir nieko butu bet visa kita... Desinej pusej HBK plastaka nukirpta. Kairej pusej narmaliai isvis tik ranka su koja matosi Nu bandyk daryti ir manau tau pavyks sukurti grazu normalaus formato siga
... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0