Peršokti prie turinio

Vakarėlių muzika

Temoje atsakymų: 16

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Nuotrauka

Kokia muzika, jūsų manymu, turėtų skambėti vakarėliuose? Gal ką nors rekomenduojate? Aš pats dabar esu atsakingas už muziką tokiam ale "vakarėly", tai norėčiau paklausti gal kas žino kokių gerų gabaliukų ar grupių? Reikėtų tokios relax, lengvos muzikos. Ne YVŲ visokių, bet kokių paprastų house ar ale BoB Marley stiliaus. Chebra bus nevienoda (ta prasme čia pankas, čia fyfa, o ir emo turim,bei reperį) tai reiktų ką nors tokio linksmo, kad pašokt dar būtų galima karts nuo karto :) Ką rekomenduojat? :)

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-12-17, 15:05

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
Lengvo progressive ..o visiskas relax easy lissening arba ambient stiliaus muzika(pvz apparat)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
praeik pro nudienu topus susirink muzikos populiarios, kam nrs tikrai patiks. As visada taip darau + buna vienas lietuvisku slageriu kompaktas, vienas 80s kompaktas ir legendine sokiu muzika ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 349 Pranešimai:
-3
Tai cia niekas nepatars per daug gerai,priklauso nuo dalyviu blaivumo stadijos ir apskritai kokia muzika megsta.Tinkamu momentu ir T.N.T. tinka per baliu,o kitu momentu ir dviratukas ar kokia rusiska muzika sueina.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
  • 37 Pranešimai:
0
Pagal savo skoni, tai is visos sirdies rekomenduoju - Martin'a Solveig'a (is a French house music DJ ). Neisivaizduoju nei vieno karsto vakarelio be jo muzikos. Toks jausmas, kad jo dainos tinka viskam : paprastam klausimui, sokiams, gali buti naudojamos kaip fonas per pokalbius, dainavimui duse ir t.t . Kaip tik jis siais metais isleido nauja albuma - ,,C'est La Vie"(2008),jo singlas ,,One 2 3 Four'' yra labai daznai grojamas visur. Ka galiu pasakyti...tikrai buvo verta laukti 2 metus sio albumo (nes paskutini jis buvo isleides 2006 metais). Perklausiau visas dainas ir visos mane uzkabino, vienos maziau - kitos daugiau, bet uzkabino. Galiu cia issiplesti ir dar ilgai kalbeti koks jis nerealus, bet tai skonio reikalas. Gali pasiklausyti, jei patiks, tai drasiai siustis jo dainas. Anyways, pagal mane , tai jis Dievas (:

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132
Nu aisku reikia ivairios muzikos nors beveik visos dainos, priklausant nuo girtumo stadijos, pasidaro geros. Kaip buves vakareliu liutas galiu patart pora "zudikiu":
Sharam - PATT
DMX - Where the hood at?
Byz - Karatefylla
Byz - Party is in you
Byz - Do you wanna f***
Benny Bennasi - I love my sex
Benny Benassi - Bring the noise
Baracuda - Ladida
Mama rock'n'roll - mano gitara

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
As kaip pats kartais vedu tusus tai patarciau tokius dalykus:

1) Atsizvelgiam i zmoniu amziu.
2) Atsizvelgiam i zmoniu stilius.
3) Atsizvelgiam i girtumo stadija.
4) Meginam ziureti reakcija po kiekvienos paleistos dainos ir meginam suprasti kokia muzika chebrai patinka.

Mano siulymai:

Visu pirma vaziuojam su lengvu biski Funky House, biski lengvo Prog'o.. kai zmones jau labiau isijaute. Sunkejam ties House'u ir Prog'u. Kai siekia kulminacija galim likti prie ivairiaus House'o dar pastiprinam prog'a ir iterpiam DnB ir Hard'o su Jump'u. Poto jau galime keltis ant legendines shokiu muzikos, biski gal net Disco smth like Boney M.. paleidziam koki legendini. Savo tuse niekad rusiskos ir lietuviskos muzikos. Stop tokiems dalykams. Jeigu pats neturi muzikos kokios tokios tai va ka uzrashiau i LM ar Torrent.lt ir susirasi. Funky House, Electro House, Progressive, Deep Progressive, Drum'n'bass, Hardstyle, Jumpstyle, Qlimax, Sensation Black, poto jeigu tau jau to old school biski reik tai ir rasai 80's. Jeigu chebra tokia link komercinio dalyko tai siulau David Guetta visa diskografija parsisiust tikrai manau patiks, tada to pacio mineto Martin Solveiga, taip pat Paul Van Dyk, gali pasiziuret ir to pacio Dj Tiesto (kurio visiskai nekenciu ir tikiuosi neprireiks tau jo ;D) beje dar gali pro Powerio ir Zipo topus praeit jeigu vis dar del to komercinio kalbam. O jeigu pasiulyti is savo kolekcijos ka konkreciau ir tikrai gero massyvo tai Daft Punk (Electro House), FatBoySlim (lengvas Funky House), ir pasieskok dar seip kokios French House.. turetu buti lengvas nei sunkus nei ka.. na jeigu zmones pazysti tai manau nesunkiai suprasi kokios muzikos reikia :)

Tiesiog as tau daviau visa vakarelio eiga ir kas kaip turi buti.. cia bentj au mano tokia nuotaika ir mes taip darom :)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Oblyn, ačiū už tokį išsamų postą :) Na chebra tai aišku pažįstu. Pabandysiu pasisiūst iš LM ką ten parašiai, manau turi tikt :) Ačiū :)

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
  • 388 Pranešimai:
4
Visokia ;] ir sokiams house (kaip kam gal Hardstyle) padainuot LT pop rusisko ir pan kaip kam :) kaip isgeri sueina visokia YPAC isunk sviesa ir linksmuciai :) :super:

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
pradziai galima Lounge'o uzsimesti :) O kai igauni stadija bent jau pas mus buna uzdeda Andrius Mamontovas, Rebelheart, Hiperbole, Rondo poto koks Opus uzmetamas ir Metallicos su Ac/Dc kad visi plesht galetu :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Nu va. Smagiai užpurtėm šiandien :) Pamokas 13h baigės, tai kokių 20 žmonių susirinko (iš dviejų paralelinių klasių) ir taip prigėrė, kad bijojom į diskoną eit, nes klasiokė paskambino ir įspėjo,jog su alkotesteriu vaikšto biologijos mokytoja :) Na bet nieko, praėjom grupelėm. Diskone, aišku, nieko nesupratau, bet dar baltos (ne kavos) paimiau. Šiaip gan gerai buvo, o kuo džiaugiuos,tai anksti grįžau, nes ryt į kašio turnyrą 3x3 Kėdainiuose varom. Keliuosi 6.30h ryto.. Ech.. Ačiū, visiems, kas padėjo muzikos parsisiūst, bet nuomonių reikšt nenustokit, net neabejoju,kad dar nevienam prireiks :)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Nu va :D Paveluotai rasau, bet dziaugiuosi, kad mano postas padejo :D

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Sveiki, ir vėl į Jus kreipiuosi Aš, Simas. Išvarau į sodybą ir šiaip žmonės paklausė ar galėčiau kompą pasiimti su muzika. Nu aš nieko prieš. Bet dabar reiktų susirast dainų tokių populiarių populiariausių. Būtų gerai, kad dar ir senesnių būtų, kad ir tėvai keli žinotų. Kalbu apie tokią muziką, kaip "Mikutavičius - Trys milijonai" ir panašiai. Tai jei kas man patartumėte/primintumėte būtų labai džiugu ;)

Ačiū.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
A.Makejevas - Uždaryk mane Tėveli spėju turėtu sulyst ;)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Visas Dinamokos dainas ;) aišku tik kai Irma buvo grupėj, paskui jie nusivažiavo. Po to Cicinas, Mango, Yva ir panašus popsas ;)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Šitas aiškus jau, į playlist'ą pirmas įrašytas ;)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Nu kaip ana kart padejau si kart tikrai nepadesiu :lol: Lietuviskose, dainingose dainose as nenusimanau. Neklausau visikai tokios muzikos ir nieko nesuprantu apie ja :) Man tai cia baisu isvis yra. Jau geriau tevai tada 90's popso klausytu kaip Ace of Base ;D

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0